Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Akuma Na Eros, =Satanic Eros/Virgin Crisis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Jun 19 2008, 10:00 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
Daca dai la o parte povestea stupida si grafica comuna e chiar un manga bun, dar doar pentru fanii smut [like myself :P ]. Acum serios, faza cu facutul vraji si Regele demonilor care se indragosteste de ea a fost cam lame. Dar cea mai penibila faza cred ca e aceea in care se adevereste ca tipul de care ii placea era Sfantul Mihai..pfuai...asa originalitate mai rar XD. Pacat ca nu e original intr-un sesn pozitiv. L-am citit doar pentru ca era smut, ca urmare nici nu am avut astaptari prea mari :) . QUOTE Din pacate traducerea ei nu e terminata... Acum e XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Jun 21 2008, 05:36 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
QUOTE(dana2006 @ Jun 20 2008, 12:27 PM) tipii din manga-urile ei se vor a fi mai originali, sa faca parte din mafie , ca in haou airen, etc., sa fie "bad boys" dar chiar asa :lol: Bad boys care se adeveresc a fi buni...blah, blah...stupid :P . P.S.: nu am citit Hao Airen. Poate o sa-l incerc.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|