Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Replies(1 - 19)
|
|
|
Diana |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
High Class Member
Group: Mod Sempai
Member No.: 7
Triunghi al dragostei..mie in serie mi s-a parut mai mult o incurcatura cam maricica din cauza nehotararii lui Kyosuke, o comedie de situatii bazata pe tineretea si naivitatea personajelor (mai ales Kyosuke). Abia in filme apare adevarata dragoste. In serie Kyosuke este mai intai atras de frumusetea Madokai, apoi de caracterul puternic, de multele mistere pe care fata le ascunde. Hikaru il asalteaza puternic, nu-i da timp de gandire si el nu are puterea sa spuna nu...desi din cand in cand are mustrari de constiinta ii cam face placere sa se afle intre 2 fete superbe. Dar cand vine momentul dragostei, alege fara prea multa sovaiala si cam dur. Ce-i drept, nici de Hikaru nu se scapa atat de usor :). Dar modul in care sunt exprimate sentimentele este extraordinar...atat de inocent, dar totusi atat de expresiv. Singurul lucru pe care l-am facut in timp ce urmaream seria a fost sa zambesc (si eu de obicei comentez - chiar daca sunt singura :D). Cavalerism, cum este infatisat in seria asta, mai rar. Iar romantica din mine a plutit pe norisori fericita o buna bucata de timp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bawmwolle |
Feb 7 2004, 10:03 PM
|
Unregistered
|
Kimagure Orange Road...Am ajuns de la episodul al treilea, dar pot spune ca va fi inclus pe lista de "Favourites" :D Este super amuzant, iar partea de romantism promite destul de multe.Abia astept sa-l vad pe tot!
|
|
|
Bawmwolle |
Feb 23 2004, 02:24 PM
|
Unregistered
|
Pai ma tin!Este extraordinar, ma pot avanta chiar pana la a afirma ca este mai romantic decat Onegai Sensei! :oops: Imi place la nebunie...Este noua mea serie din capul listei cu "Favourites"! :D Ca poveste este ala inaltime si, cu riscul de a ma repeta, partea romantica depaseste tot ceea ce am vazut pna acum in domeniu.Bai, fratele meu, ce noroc au astia din anime! :oops:
PS:Imi place ca Madoka se transforma in bine de pe urma relatiei cu Kyosuke...
|
|
|
|
|
|
|
andrixnet |
Feb 23 2004, 09:24 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 177
|
QUOTE(Diana) Hikaru il asalteaza puternic, nu-i da timp de gandire si el nu are puterea sa spuna nu
He he, tii minte episodul "Kyosuke finally reveals his feelings"? La final?
[spoiler:36a897763b]cand tipa aia care i se pusese pata pe Madoka se lecuieste de Madoka, dar o apuca rau de tot pata pe Hikaru, si Kyosuke la final isi zice in barba "cred ca stiu cum se simte Hikaru" ... asaltata in felul ala, care parca e cunoscut, eh?[/spoiler:36a897763b]
|
|
|
Bawmwolle |
Feb 25 2004, 09:05 AM
|
Unregistered
|
Va rooog, nu mai faceti spoilere....Eu inca nu l-am vazut pe tot, si ma uit cu tristete spre ziua in care il voi fi terminat de vazut...
|
|
|
Diana |
Feb 25 2004, 10:42 AM
|
High Class Member
Group: Mod Sempai
Member No.: 7
QUOTE He he, tii minte episodul ...
Cum sa nu :D. Kyosuke s-a simtit in sfarsit razbunat. Parca pe fata o chema Akane si era o verisorica nazbatioasa care l-a chinuit (si cu adevarat numesc asta chin :twisted: ) pe Kyosuke ^_^. Hilara rau de tot faza si episodul.
Acum am o intrebare ...tu chiar stii titlurile eps? Eu imi aminteasc datorita descrierilor. Memoria mea nu vrea sa retina asa de multe.
|
|
|
Bawmwolle |
Jul 23 2004, 08:38 PM
|
Unregistered
|
Sunt 8 OAV-uri, un episod pilot si doua filme.OAV-urile nu au legatura directa cu actiunea seriei.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|