Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Myself;yourself, Drama - Romance
|
|
|
chilly |
Feb 5 2010, 03:47 PM
|
Incepator
Group: Members+
From: Pitesti
Member No.: 9.442
Nu am gasit sa fi vorbit nimeni despre acest Anime. Probabil putina lume l-a vazut. Dar eu zic ca merita vazut pentru cei carora le place drama intr-un anime, nu numai bataie, si taiat cu sabii si vampiri. E un anime pentru toate categoriile de varsta. Are 13 episoade si o poveste interesanta. E vorba despre un pusti, care de dragu parintiilor s-a mutat in Tokyo timp de 5 ani pentru studii. Vremea a trecut, si s-a intors in orasul lui natal Sakuranokomori. Emotionat de faptul ca in 5 ani s-a schimbat multe, in drum spre casa face un ocol ca sa treaca pe la locul unde a copilarit. Aici o intalneste pe Yatsushiro Nanaka, o buna prietena de a lui din copilarie, care nu mai era asa de vesela ca atunci. Si asa incepe poveste :P Pentru ce-i care nu l-au vazut si vor sa-l vada click > http://www.animefreak.tv/watch/myself-your...bed-online-free
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Oct 9 2010, 12:12 AM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
Eu spun ca se incadreaza mai bine la genul romance. Prea lalaita si neinteresanta e drama din el. Nanaka mi s-a parut cam rautaciasa la inceput si prea tragea concluzii pripite, dar nu pot sa spun ca acest lucru m-a deranjat in mod deosebit. Ce nu mi-a placut e faptul ca am vazut foarte putin romance in el. Nici macar un sarut, doar aluzii..... Ah, si sunt singura care efectiv a urat vocea lui Aoi? Pe bune, de cate ori o auzeam simteam cum ceva imi zgarie timpanele. Povestea gemenilor a fost draguta. Incest anyone? In concluzie: nimic extraordinar. Ceva povesti dramatice care sunt sterse complet de finalul mult prea happy. Nota mea: un 7 cu indulgenta. Aveam asteptari mai mari.
|
|
|
|
|
|
|
Garden Girl |
Oct 9 2010, 01:29 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
Eu spun ca se incadreaza mai bine la genul telenovela. Prea multa labareala si drama. Aoi is really cute though, dar n-o prinde raportul voce - personalitate, ceea ce eu urasc cel mai mult intr-un anime => o persoana care se pisiceste (lol I've just invented a word). Si da, intr-adevar, nimic nou, same pattern etc. Also, tWINcest .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himitsu23 |
Oct 30 2011, 10:53 PM
|
hoping for a brighter life
Group: Members+
From: Somewhere else
Member No.: 10.722
Loved it! Loving it! Will always love it! Nu inteleg de ce lumea e atat de critica in legatura cu aceasta serie...I guess, gusturile nu se discuta... Oricum, pt un anime care a fost designed sa faca reclama Visual Novel-ului, mi s-a parut destul de reusit. Recunosc ca vocea lui Aoi era un pic caragioasa, dar mi se parea si amuzanta cateodata. :) Pt mine, acest anime a fost exact elementul de care aveam nevoie sa-mi revin dupa shockul pe care mi-l provocase School Days. La sfarsitul acelui anime simteam nevoia sa-mi scurtez venele... Dupa ep 4 din M;Y parca rasarise din nou soarele pe strada mea, dupa ce SD aruncase bezna peste ea. Hinako a devenit my fav in acel ep, si a stralucit in ep 6. E charul cu cel mai mare potential din acel anime. Ea trebuia sa fie heroina, nu Nanaka...tipa chiar avea issues. Astept cu nerabdare ziua in care VN-ul se va traduce(daca se va traduce...din cate stiu, nu e pe nici o lista de asteptare). Daca ar fi posibil, ar fi de vis un ending cu Sana si Hinako impreuna. XD
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|