sterge praful de pe topic , then answers]
Exista asha
Happy Lesson (TV )13 episoade
Happy Lesson (OAV) 5 episoade 30 min
Happy Lesson Advance 13 episoade
Happy Lesson Final (OAV) 3 episoade
Si toate sunt exceptionale, merita vazute, is curios daca le are cineva pe toate /?
Nu le am chiar pe toate. Imi lipsesc doua ova, dar asta pt ca nu au fost dublate si nu avea niciun rost sa le caut raw.
Am vazut seria acum destul de mult timp ["timp" nemasurat doar in luni, ci si in cantitatea de animeuri vazute dupa aceasta serie], insa inca imi mai amintesc ca imi placuse. Prin prisma altor comedii-romance vazute de atunci as spune ca e un anime slabut ^^ .
Happy Lesson [tv] - mi s-a parut a fi mai axat pe comedie decat hl advance, cand pe talerul pentru romance se mai adauga cateva picanterii, in timp ce pe talerul comediei se aseaza cele 2 prietene din copilarie...acestea aducand insa si un bagaj de romance [ambele fiind mai mult sau mai putin indragostite de el ^^ - evident daca ne gandim ca e un anime tip harem].
In ce priveste cele 5 ova...3 de fapt pentru ca - dupa cum spuneam - 2 nu sunt subate [sau eu nu le-am gasit]...ce sa spun, din trei episoade raman 2 de fapt, pentru ca primul dintre ova-uri este de fapt si primul episod al seriei..iar alea doua de fapt redau pe scurt povestea din serie.
Am fost dezamagita de turnura romance pe care a luat-o seria. Am inteles ca "trebuia" sa ramana cu cineva, dar de ce una dintre mame? As fi preferat sa ramana cu colega lui [Colega indragostita de el ...este amuzanta, iar cei doi colegi care o urmaresc constatant pe aceasta sunt dementiali ....] sau cu fata imbracata in haine chinezesti,cea care il vedea ca pe un rival [right! :lol: ] nu imi amintesc numele ei si imi este lene sa caut [cea din poza asta
(IMG:http://img221.imageshack.us/img221/958/bscap143sn4.th.jpg) ].