Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Blade Of The Immortal, Mugen no Jūnin
Muza chan |
Jul 29 2008, 03:46 PM
|
Strange kind of woman
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
Pentru mine, cea mai asteptata serie de anul acesta, realizata de Bee Train dupa manga lui Hiroaki Samura, in regia lui Koichi Mashimo, unul dintre regizorii mei favoriti (Noir, Madlax, .hack//SIGN, El Cazador de la Bruja), de data aceasta cu muzica lui Kô Ôtani (ce-o fi cu Kajiura Yuki de a ratat asa ceva)...
Printre seiyuu, doua voci dragi, Tomokazu Seki si Daisuke Namikawa.
Primul episod se gaseste tradus pe baka-updates, ma duc acum sa-l vad si eu... vizionare placuta!
Astept pareri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luffy |
Dec 18 2008, 09:02 AM
|
Food master!
Group: Members+
From: Cluj-Napoca/FurWood
Member No.: 5.183
QUOTE(axi @ Oct 13 2008, 10:45 PM) dupa vreo 6 episoade vazute, seria e departe de a ma "prinde". nu am citit manga, asa ca vine pe "curat" cum se zice, impresia reflectand cu atat mai obiectiv parerea mea (subiectiva :P) despre serie. personajul e interesant, sangele curge garla, dar mi-e dor de un ninja scroll, prietenii stiu de ce :) Bun is deacord, dar asta e dezavantajul sezonului 1. Sezonul 2 se asteapta sa fie mai bine facut, au promis un OST mai bun si cele cele. Episodu 9 daca reusesc il scot pana la craciun. Cat despre Ultraviolet, am pus de cateva ore episodul 4 pe cruncyroll, in 2 zile il voi scoate cu episodul 5. Restu le gasiti pe ( www.kesenai.net )
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|