Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Calendar Anime Toamna-iarna 2010
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Oct 13 2010, 11:05 AM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
QUOTE(Ranma-kun @ Oct 12 2010, 05:43 PM) Sezon dupa sezon tot mai proaste devin, parca scade de fiecare data varsta si IQ-ul creeatorilor si al publicului. Nu mai prea vad diferenta diferenta intre noiile serii de anime si desenele retardate de pe Cartoon Network. Din seriile noi urmaresc Iron Man (desenat de koreeni si scris in mare parte de americani cred) si continuarea de la Index. Nu chiar. Tot timpul anime-urile bune au fost rare. In general apareau 4-5 pe an iar restul erau "for the fans" only. Poate ca daca te referi la cele foarte vechi de prin 89 atunci sunt deacord, de pe vremea cand fan service-ul nu exista in anime-uri [sau era foarte putin]. Eu si anul acesta am gasit cateva titluri foarte promitatoare. Cel mai bun examplu fiind Shiki. L-ai incercat? Merita. :) Revenind la "colectia toamna" eu sincer vreau sa le incerc pe toate [mai putin cele la care se observa inca din coperta ca ca are storyline-ul acoperit de fan-service XD]. Momentan am avut niste probleme si nu am avut timpul sa vad decat Shinrei Tantei Yakumo care a fost destul de previzibil pana acum, dar totusi apreciez faptul ca nu se axeaza doar pe povesti episodice. O sa revin cu un nou post sau un edit dupa ce le vad si pe restul :) . Offtopic: Ranma-kun, tu primesti mesajelede la mine? Ca pana acum ti-am trimis vre-o trei si nu am primit nici un raspuns :( .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Oct 14 2010, 07:52 PM
|
Jan-itor
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
QUOTE(zeri @ Oct 14 2010, 05:18 PM) Ceva SF-uri bune mai sunt? Mi-e frica sa nu fi ratat ceva important... Nop, dar daca vrei moe and ecchi o sa gasesti o gramada :) . Star Driver e ceva combinatie de mecha cu SF. Nu stiu daca e genul tau sau daca e bun ca inca nu l-am vazut. Ce am vazut pana acum. Tamayura - e cute, dar cam plictisitor Otome Youkai Zakuro - mi-a amintit de Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi, momentan e ok. sa vedem cum se mai dezvolta povestea intre timp. Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai - prea mult moe si "otakuness" pentru mine <.< Kami nomi zo Shiru Sekai - iarasi dezbat subiectul "ero games".... Iron Man - mie nu mi-a placut nici versiunea americana deci nu am avut prea mari asteptari de la el. Grafica e reusita. Hyakka Ryouran: Samurai Girls - povestea nu pare sa fie cine stie ce, iar grafica e prea stridenta. My eyes! >.< Bakuman - momentan e ok. A nice slice of life :) . Ce vreau sa mai incerc din noile aparitii ar fi: Soredemo Machi, Star Driver, Togainu no chi, Fortune Arterial, Panty and Stocking, Yosuga no sora. Si desigur astept subtitrari pentru: Kuragehime, Mardock Scramble si Hakuouki sezonul 2.
|
|
|
|
|
|
|
Ranma-kun |
Oct 15 2010, 01:59 AM
|
Hagane no Hakase
Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
QUOTE(Tessa) Nu chiar. Tot timpul anime-urile bune au fost rare. In general apareau 4-5 pe an iar restul erau "for the fans" only. Poate ca daca te referi la cele foarte vechi de prin 89 atunci sunt deacord, de pe vremea cand fan service-ul nu exista in anime-uri [sau era foarte putin]. Eu si anul acesta am gasit cateva titluri foarte promitatoare. Cel mai bun examplu fiind Shiki. L-ai incercat? Merita. Apareau vre-o 4-5 serii pe sezon care le urmaream. Acuma s-a cam redus la una. Shiki nu prea e pe gustul meu. QUOTE(Tessa) Offtopic: Ranma-kun, tu primesti mesajelede la mine? Ca pana acum ti-am trimis vre-o trei si nu am primit nici un raspuns Nu prea am timp sa raspund, job, college, master thesis, research projects ...
|
|
|
|
|
|
|
Megiddo |
Oct 15 2010, 11:43 AM
|
Awesome Member
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 7.761
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moonsparkle |
Oct 17 2010, 09:22 AM
|
Horrific Member
From: The Great Indoors
Member No.: 2.295
true, dude, true, dar asta nu inseamna ca asa o sa fie mereu de acum incolo. e pur si simplu o perioada cu recolta proasta.
uite, 2009: FMA Brotherhood, Durarara, Rainbow, Darker than Black 2, Aoi Bungaku, Bakemonogatari, Higashi no Eden, Hajime no Ippo 2, Natsume 2, Nodame 3, Kimi ni Todoke, Fairy Tale, film de la Haruhi, Evangelion, Tengen, Kara no Kyoukai, Eve no Jikan si altele... so com'on, you don't have to be a naysayer, the world is NOT, I repeat, is NOT ending :P
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|