Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Black Lagoon, The Second Barrage
|
|
|
intellect |
Aug 20 2006, 03:50 PM
|
Diclonius
Group: V.I.P.
Member No.: 1.690
Īntrucāt săptămāna viitoare probabil termin cu Haruhi Suzumiya şi se eliberează unul din cele trei proiecte īn desfăşurare, m-am gāndit să īncep lucrul, cāt mai am concediu, la Black Lagoon. Partea bună este că am făcut rost de raw-uri şi există seria tradusă de Shinsen-Subs. Partea proastă este că traducerea Shinsen mi s-a părut slabă, cel puţin la primele episoade, şi că trebuie să găsesc un compromis īntre o traducere decentă şi gura bogată a lui miss Revy.
Ar fi două variante principale de lucru, īntre care nu m-am hotărāt īncă: softsub sau hardsub. Nu ştiu dacă e cazul să folosesc formatare grafică la subtitrare, cred că nu e genul se serie la care să se potrivească efecte de text şi culori.
Dacă aveţi sugestii sau alte idei, le aştept cu interes. Dacă nu, poate vor fi reacţii după primul episod. :)
P.S. Sunt īn căutare de fonturi cu diacritice romāneşti, altele decāt cele din Windows şi Office, spuneţi-mi şi mie cāteva nume.
|
|
|
|
|
|
|
intellect |
Dec 14 2008, 01:59 PM
|
Diclonius
Group: V.I.P.
Member No.: 1.690
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|