Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
GUNNM - Cyber-punk prin excelentza..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ranma-kun |
Nov 28 2004, 10:57 PM
|
Hagane no Hakase
Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
Nush ce va place asha de mult la el, eu am citit manga-ul si mi s-a parut super nashpa, o graica de doi bani, singurul personaj care este desenat cat de cat in stilul manga e alita, restul arata ca o tampenie disney+pixaw, povestea nu are nici un fir, sunt intamplari fara nici o legatura intre ele, va rog sa-mi spuneti si mie ce e asha de tare la anime-ul asta, pt ca grafica nu e, povestea nu e... atunci ce e... :roll:
|
|
|
|
|
|
|
^Dash^ |
Nov 29 2004, 02:06 PM
|
Radio Edit
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 47
QUOTE(Ranma-kun) ce e asha de tare la anime-ul asta, pt ca grafica nu e, povestea nu e... atunci ce e... :roll:
Hai ma ca mi se pare super tare povestea... [spoiler:10e10d3966]de cand o gaseste Doc pe Alita in groapa aceea de gunoi[/spoiler:10e10d3966], evolueaza frumos povestea, cu Alita care incepe sa rationeze si sa isi gaseasca singura destinul... desi as putea spune ca evolueaza cam rapid povestea in prima parte a volumului 1... dar e super frumos... si sa stii ca la un anime sau manga stilul in care este desenat nu este un criteriu daca povestea ma atrage... :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^Dash^ |
Nov 29 2004, 10:20 PM
|
Radio Edit
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 47
Aha... am incercat si eu sa colorez diferite personaje... fara succes.. imi iesea ceva similar cu Dadaismul.
If there's two... o sa trebuiasca sa iau si anime-ul, sa vad diferenta (IMG: http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_15.gif)
Damn.. i hate these non-transparent gifs!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emanuel |
Apr 27 2010, 01:02 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.017
oau, din 2004 nu s-a mai postat in topicul asta. !! Pacat, pentru ca Battle Angel e un anime care chiar merita. Vad ca pe aici s-a discutat mai mult de manga decat de anime. Eu nu am citit manga, am vazut doar anime-ul, si sincer mi-a placut foarte mult. Mi-a placut foarte mult grafica - stilul retro de la inceputul anilor '90. Lumea zugravita este originala si foarte interesanta, povestea te prinde rapid, si are numeroase twist-uri. Ideea cu orasul din nori si cel de pe pamant e foarte faina. Personajele sunt realiste, bine conturate, si e usor sa simpatizezi cu ele, iar finalul e tragic si powerfull (m-a emotionat puternic). Singura problema e faptul ca e prea scurt. Din pacate, iarasi sindromul unei manga lungi adaptate intr-un ova scurt. La sfarsitul eps 2 am ramas cu un gust de neterminat - e clar ca povestea trebuia sa continue. Oricum, pt ceea ce este, Battle Angel e un cyberpunk clasic. Foarte recomandat 5/5
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|