Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Seria Tekken
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-Z |
Mar 5 2004, 11:42 AM
|
AnimeLover
Group: Members+
From: Cluj
Member No.: 46
QUOTE(MaTTh) Am yo romu de la tekken 3 .. 40 mb... no movies...
Cred ca iti dai seama ca am nevoie de ceva informatii.. romurile le-am gasit si eu la http://www.emu-russia.net/roms_en.php , dar am nevoie de info in ceea ce priveste emulatorul pe care il folosesti. Daca e vorba de zinc, vreau sa stiu exact ce versiune, de unde l-ai luat, particularitati etc.
Daca e Meme, la fel, versiune..si vreau sa stiu cum iti merge, ma refer la viteza(pe MAME mi se pare ca astea 3d merg cam najpa).
Onegai..raspunde-mi..
|
|
|
Bawmwolle |
Mar 6 2004, 11:12 PM
|
Unregistered
|
Trebuie sa recunosti ca Tekken Tag are clasa si ca este sensibil mai bun decat precedentul.DoA nu prea am jucat, asa ca nu pot face o comparatie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CyBeR |
Mar 12 2004, 03:35 PM
|
Sick of this world
From: Eternal Purgatory
Member No.: 35
Soul Edge zici?
Hmmmmm,de unde mi-e cunoscut???
A da?
Salivam acum vreo 2-3 ani la un filmulet din Soul Edge 1>Tin minte ca-l vroiam la fel de rau ca si urmatorul Tekken.
Am jucat Soul Calibur pe dreamcast si desi grafica era un plus,jocul nu m-a impresionat prea mult,motiv din care nici nu m-am stresat sa-l invat prea bine,era la o sala.Multe miscari,multe arme,putina atmosfera.Raman la Tekken oricand.
Apropo, a iesit Soul Excalibur 2(parca asta era titlul).Intalnesti in joc multe personaje din diferite jocuri pe Pc de la Zelda pana la Tekken(apare Heihachi).Continuare la Soul Calibur parca,nu-mi aduc aminte perfect.Interesant oricum,pe PS 2.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CyBeR |
Mar 18 2004, 04:48 PM
|
Sick of this world
De acord Duncan,dar din pacate pe mine ma cam doare in cot de grafuica unui joc asa ca nu prea am observat chestia cu backgriundul,oricat de mult as fi jucat.Zi-mi,faptul ca avea un background misto a facut din MK 4 un joc bun?
As zice ca nu.L-am jucat si m-a dezamagit.Mai degraba as juca MK 1 decat ala.
In schimb,la Tekken 4 a fost introdus un background 3D si cu care se poate interactiona.Un wall hit iti da cu 4% mai mult damaga,la fel si spartul unui obiect din decor.Totusi,chiar si cu acest plus,jocul e tot sub Tekken 3,din punctul meu de vedere.Dece?
A enuntat Duncan mai sus,plus ca povestea e destul de interesanta,daca o urmaresti.
|
|
|
|
|
|
|
e-Z |
Mar 19 2004, 11:13 AM
|
AnimeLover
From: Cluj
Member No.: 46
pai..sa lamurim faza cu backroundurile 3d..
Initial, T3(la fel cu tekken 1, 2) a aparut pe arcade, in sitem namco11..acolo avea backg 3d, dar nu avea filme..ca doar nu era home entertainment, ci arcade..Bun!
acuma, cand a fost portat pe psx, s-a renuntat la back, in favoarea filmelor(deh, ocupa un cd, daca erau mai multe era cam naspa sa tot schimbi clatitele), plus ca din cate am inteles, psx nu suporta atatea poligoane..asa ca s-au pus bitmapuri, ceea cenu-l impiedica sa fie MULT!!!!!!!!! peste mk4..din toate punctele de vedere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CyBeR |
Mar 19 2004, 04:08 PM
|
Sick of this world
Would you drop it with the grafics allready???
Daca nu ma insel,seria tekken nu s-a bazat niciodata pe grafica pentru a atrage fani.Gameplay-ul lui Tekken 3 face de 3 ori cat grafica lui 4.Chestia asta cu release date e destul de relativa.In MK4 background-ul 3D a fost necesar pentru unele fatalitati si chestii de astea.Am jucat Mace pe Nintendo 64,care daca nu ma insel e iesit inainte de Tekken 3 sau MK4.Si asta avea tot background 3D dar prin nimic nu schimba asta faptul ca jocul pierdea mult la fluiditatea miscarilor sau la animatie.Cum dadeau aia cu piciorul,ziceai ca-s babe ce daqu cu plasa dupa vreun huligan.
Terminus:Tekken nu aavut nevoie de backgroundurile 3D pentru a fi un joc bun.Si daca ar fi sa aleg intre filme si backgrounduri,aleg filmele oricand.Macar alea sunt super bine realizate,avand in vedere anul ibn care au fost facute,si ajuta catusi de cat la elucidarea povestii,care spre deosebire de alte jocuri,exista si nu merge pe 100 de planuri diferite ci pe nul singur,acesta antrenand in competitie si pe altii.
|
|
|
|
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|