Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
General stuff
|
|
|
|
Fate |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Merkabah
Member No.: 75
|
Scorpio , si eu zik la fel . Povestea este chiar foarte proasta . De fapt , nu . Este mai degraba inexistenta decat proasta. Insa mie imi place la nebunie personajul principal si exact asa cum ai spus tu , actiunea , luptele..... deci e conceput super misto , are replici super tari , costumul e misto , ideea cu ochelarii aia .... Iar batalia cu calugarul acela .... cum ii zice, nu mai stiu cum ii zice , ala cu multe cutite .... e marfa rau de tot ... cred ca numai X am mai vazut lupte asa de originale :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fate |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Merkabah
Member No.: 75
|
Eu stiam ca in varianta japoneza e Arkard..... nu mai stiu unde am citit. Hehehehe....inscriptiile de pe arme...." Jesus is in heaven now" Dar nu ar fi numai asta .... Are si o gramada de replici tari , pozitii de lupta misto , atitudinea fatza de oponenti...si RASUL ! Rasul ala machiaavelic face toti banii .... Mwehehehe!!! De exemplu , ce ziceti de asta : http://www.animewallpapers.com/wallpapers/...full_17_800.aspHmmmm....in pozitia asta nu l-am vazut niciodata in serial ....
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|