Momentele mele favorite Vegeta:
1) Freeza ajunge pe pamant impreuna cu taica-su. Apare Trunks, se transforma in SSJ si ii face flenduri pe amandoi. Trunks vorbeste cu echipa Z si le spune ca e saiya-jin, la care Vegeta il face "liar" (mincinos). In grupul Z apare dilema: e sau nu saiya-jin? Avand in vedere ca singurii saiya-jini in viata sunt Goku si Vegeta. Nu mai stiu cine (Krillin parca) zice: "pai nu ai vazut ce le-a facut lui Freeza si lui King Cold?" ... la care Vegeta replica "I called him a liar, not a weakling" (l-am numit mincinos, nu neputincios) muhahahaaaaaaa delicious :lol:
2) Filmul "Nu mai stiu care si cum se chema", in care personajul principal e Gohan, care se transforma in SSJ2. Era un villain acolo pe care damn am uitat cum il chema, care ii bate pe toti (gohan, trunks, krillin, yamcha, tenshin-han) si cand nimeni nu mai avea nici o speranta, apare Vegeta, cu un powerup care e bestial (mainile incrucisate pe piept, o privire de killer si cu aura aurie (hm... cum suna chestia asta) "arzand" la maxim in jurul lui). Super.
3) O chestie care nu o inteleg: in filmul 8, cand afla ca Brolly e super-saiya-jinul legendar, Vegeta renunta sa mai lupte, chiar e o scena penibila in care Piccolo il ia de par si il arunca "mai incolo", ca macar sa nu ii mai incurce ... oricum, la el era o obsesie treaba asta cu super-saiya-jinul legendar, asa ca sa zicem ca de asta a avut acea cadere temporara a spiritului si mandriei lui (de conducator al tuturor saiya-jinilor)
4) Iarasi un moment foarte bun e in episodul "Final Attonement", cand decide sa se autodistruga, pentru a-l putea omori pe Buu. Aura e facuta foarte expresiv, dialogul foarte bun (cand il ia la misto pe Buu si rade de el), muzica si flashback-urile iar bune.
Cred ca mai sunt ... 8)
|