Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Sailor Saturn este mai sexy decat Sailor Marte?
Bawmwolle |
Feb 13 2004, 10:24 PM
|
Unregistered
|
Nici o luptatoare Sailor nu este mai sexy decat Sailor Marte! :oops:
|
|
|
Bawmwolle |
Feb 16 2004, 02:03 PM
|
Unregistered
|
Legat si de postul lui Yuki, ar trebui sa decidem cine are mai multi fani.O sa fac un post-poll care spre ca va elucida acest mister.Nu inteleg de ce toata lumea o ridica in slavi pe Michiru.Eu unul nu cred ca are nimic special, in afara de parul de o culoare mai "rara" in lumea reala. :P
|
|
|
|
|
|
|
Aoi |
Feb 22 2004, 07:57 AM
|
Unregistered
|
I don't know about that , Yuki ...daca imi las imaginatia sa prinda viata
Chibiusa ar rivaliza cu oricare dinte luptatoarele/ adversarele din serial , exemple vii fiind Black Lady , si momentul cand se inverseaza virsta dintre Usagi si ea..., daca s-ar mai fi insistat putin pe capitolul viitor , si nu asa din mers, superficial , sigur ar fi iesit , daca nu o saga , macar o serie reusita . Dar sa revenim la subiectul topicului...in mod sigur si evident Hotaru , nu ca Rei ar fi de aruncat :D dar nu cred ca poate rivaliza cu Mistress 9 , sau ca Sailor saturn din SS. :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emanuel |
Jun 24 2005, 01:30 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.017
E greu de spus care e mai sexy..., intre cele 2 e o diferenta de varsta clara asa ca nu e corect.Daca vorbim care e mai faina, pai Saturn nu are rivala.
De fapt, mie imi place mai mult ca Hotaru Tomoe, e misterioasa, fragila, dulce, timida, se imbraca in violet...., E ADORABILA
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|