Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naruto2004 |
Jul 10 2004, 09:46 AM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: hiden leef
Member No.: 49
|
Wu jian dao - Infernal Affairs
satul de americanisme si cam aceleasi clisee am decis in urma cu ceva vreme sa ma concentrez asupra cinematografiei asiatice.
Intimplator am gasit acest DVD si am ramas uimit de povete. La prima vedere nu spune nimic, sau poate parea un film oarecare, dar dupa ce l-ai vazut si ai fost vrajit de farmecul povestii vei dorii sa vezi si continuarea.
"A story between a mole in the police department and an undercover cop. Their objectives are the same: to find out who is the mole, and who is the cop."
http://www.imdb.com/title/tt0338564/
Se spune ca deja americanii au cumparat drepturile de autor si vor sa faca un remake cu jony deep si tom cruise in rolurile principale. Nu-i inteleg pe americanii astia de ce sa refaci ceva ce tinde dea spre perfectiune. Asa ca poate veti mai auzii de acest titlu.
Daca cineva l-a vazut deja si are un link pentru partea a doua si a treia i-as fi recunoscator, daca mi l-ar pasa si mie.
Scorpio Hellboy mie unul mi s-a parut ridicol, banal , ia-o cum vrei , eu am considerat o ora jumate pierduta de-a lela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ruxi |
Jul 20 2004, 09:58 AM
|
Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
Group: Members+
From: Bucharest
Member No.: 233
hmmmm lol, pana acu n-am auzit pe nimeni pe forumul asta vorbind de filme autentic de arta (vezi Peter Greenaway,. si scoala britanica, cinematografia poloneza - Kieslowski, sau rusa). Acu hai sa fim seriosi, ce se scoate acu e de durere. rar intalnesti un film care sa fie intr-adevar reusit. poate doar Tarantino (cu exceptia Kill Bill), sau fratii Coen sa mai scoata ceva. si mie imi place teribil cinematografia, sunt o f mare consumatoare de film, dar am pretentii mari si cataloghez destul de greu un film ca fiind BUN. e trist ca toata lumea vorbeste despre filme, dar n-am intalnit niciodata nume ca Naked Lunch, Pillow Book, La Double Vie de Veronique, Bleu - Blanc - Rouge etc. sunt filme care se gasesc greu, stiu, (eu am peste 200 de filme de arta), dar nu se compara cu ce se scoate acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|