Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cand Terminati O Serie Anime...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EcsTasY |
Sep 15 2009, 09:06 AM
|
High Class Member
Group: Members+
Member No.: 6.280
QUOTE(Trickster @ Sep 15 2009, 08:02 AM) Secretul ii dilatarea temporala dinainte de final, iti permite sa te bucuri mai mult de anime si amortizeaza sentimentul de pierdere... in felul asta ultimul episod poate ajunge sa dureze cateva zile :P teach me master :) QUOTE(Trickster @ Sep 15 2009, 08:02 AM) Anyway, sa termini un anime bun chiar da un sentiment de implinire, si sa poti arunca o privire de ansamblu asupra lui de multe ori te face sa-l apreciezi si mai mult. asa e, dar pentru mine si neliniste/iritare ... "oare o sa mai gasesc ceva asa bun?" QUOTE(Trickster @ Sep 15 2009, 08:02 AM) Exceptie anime-urile care-s doar segmente din vreo manga, those suck <_< adevarat, pe de o parte... pe alta e ok ca ma trimit la o serie manga care stiu sigur ca imi va place
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terry_SOAD |
Sep 16 2009, 02:05 PM
|
Class Member
Member No.: 6.584
Trebuie sa recunosc ca de multe ori cand termin un anime care mi-a placut cu adevarat, am un sentiment de melancolie, un sentiment ca s-a terminat ceva bun, ceva care m-a incantat si care desi il voi mai revedea probabil, nu va fi niciodata la fel de bun ca prima oara. Ultima serie pe care am terminat-o a fost Ghost Hound, chiar seara trecuta. Mi-a placut finalul, dar la fel ca multe alte serii, am avut acelasi sentiment de usoara tristete, de parca as fi vrut sa vad mai mult din viata personajelor, as fi vrut sa vad ce se va intampla cu ele in continuare and so on. Sunt insa si anime-uri care mi-au placut mult, al caror sfarsit nu m-a intristat, ci mi s-a parut ca tot ceea ce trebuia spus, s-a spus deja. Un exemplu a fost chiar mentionat mai sus, si anume Toradora. Mie chiar mi-a placut finalul si mi-a dat sentimentul de complet, fara sa ma intristeze mai deloc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emanuel |
Oct 5 2009, 08:42 AM
|
High Class Member
From: Iasi
Member No.: 1.017
hmm, depinde. Depinde decat de mult imi place, si cat de lung e. Daca imi place enorm de mult, si pe mine ma apuca tristetea - asa s-a intamplat dupa CCS, desi are 70 eps - cand s-a terminat, I was heart broken :( (bine, si finalul e...melancolic). La fel daca animeul e bun si e scurt - deex. recent am vazut Battle Angel -great anime, dar prea scurt, I wanted more. Cat despre restul, se aplica formula lui Moonsparkle :P - a fost un anime foarte fain, dar hei, there are way more out there
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|