Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Fanii Anime Si Virsta In Romania
|
|
|
|
Baka man |
Aug 13 2008, 09:58 PM
|
The Baka man ^^
Group: Members+
From: Ploiesti
Member No.: 3.986
QUOTE(rocky @ Aug 13 2008, 07:37 PM) In schimb am avut parte sa cunosc destula lume pe internet, din afara tarii noastre, care chiar si la 50 de ani sint inca pasionati de genul acesta de filme Eu de-abia fac 21 peste o luna, dar sunt sigur ca si la 90 de ani o sa ma mai uit la anime-uri. Nu prea inteleg ce ar fi atat de ciudat la asta? Nu numai ca anime-urile nu se adreseaza exclusiv copiilor, dar si daca s-ar adresa copiilor, care ar fi problema? Adica nu e ok sa ma uit la un anime inteligent gen FMA sau Monster (am citit doar manga-ul, aici e pe post de exemplu) dar pot sa vizionez linist o telenovela stupida cu "lacrimi" si "secrete" in titlu? Plus ca tata, la cei 50 de ani ai lui, inca se mai uita la Tom si Jerry sau desene de genul asta si nu i se pare nimic anormal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garden Girl |
Aug 15 2008, 10:39 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: BiucÄrest
Member No.: 5.617
QUOTE(Botan @ Aug 14 2008, 01:38 PM) Edit: Am uitat sa mentionez, dar multa lume crede ca anieurile sunt din China. Nu stiu ce le da impresia asta... :unsure: Probabil pentru ca in mintea lor ingusta, China si Japonia e acelasi lucru.. Daca au ochii mici si migdalati, sunt chinezi toata ziua. La 19 ani ma uit la anime like there's no tomorrow... Am scapat de bac... :rolleyes:. Probabil la 30 de ani n-o sa mai am aceeasi viata, in care, una-doua, ma asez in fata calculatorului sa ma uit la anime. Poate ma voi uita cu my future kids :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rogueman999 |
Aug 16 2008, 09:59 AM
|
Honorific Member
From: Bucharest
Member No.: 782
QUOTE(Reactive @ Aug 16 2008, 07:00 AM) si cine stie, poate fiica ta ajunge chiar ca Konata :D Mai degraba fiica lui Konata... Anyways, old guy talking. Si da, pe masura ce imbatranesti renunti la multe chestii, pur si simplu pentru ca nu mai sunt asa de interesante. Inca consider ca Dune e cea mai faina carte scrisa vreodata, dar majoritatea sf-ului pe care il citesc acum (si o fac f. rar) nu mi se mai pare asa fascinant. Am renuntat de cativa ani la televizor, si la cam tot ce inseamna Hollywood. Anul asta am vazut Iron Man si Hancock, dar ambele la cinematograf cu prieteni - acasa n-as irosi nici timp nici banda pentru ele. Partea interesanta e ca pentru anime-uri inca nu se intrevede macar un sfarsit. De fapt nici macar o schimbare de gen - in ultimii ani doar doua anime-uri mi s-au parut clar pentru oameni mai tineri (Shaman King si Samurai Deeper Kyo) in rest in toate - da, si in Naruto - au suficiente chestii interesante ca sa ma tina agatat. Iar apoi vin heavy guns, chestii ca Junni Kokki sau Legend of Galactic Heroes unde daca dai la oparte actiunea de la suprafata ajungi la chestii care numai desene animate nu sunt. In ultima instanta diferenta e ca anime-urile sunt mult mai aproape de mediul original, fie el manga sau carte. Si la carti e putin probabil sa renuntam vreodata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kratozz |
Aug 19 2008, 09:15 AM
|
Asperger syndrome +1
Member No.: 4.211
QUOTE(rogueman999 @ Aug 16 2008, 10:59 AM) Inca consider ca Dune e cea mai faina carte scrisa vreodata,
He he si eu ink mai consider Dune ca fiind "cea mai faina carte" SF scrisa vreodata :P Iar apropo de filme-sf: pana acum n-am vazut nimic mai bun ca Matrix ( trilogia si iarasi subliniez ;) ) iar inaintea ei, Dark City. Cat despre mine cred ca e ok sa te schimbi odata cu varsta lucrurile devin altfel, cauti mai multe lucruri, se schimba preferintele. Insa stiu sigur ca exista cateva desene pe care poti sa le privesti oricand, la orice varsta. Desene in care povestea e bine gandita, motivele bine legate intre ele, te fac sa gandesti, sa participi si tu la actiune ( :) nu am in vedre batai). Anime-uri cum ar fi GHITS, Lain, Thexhnolyze, Shigurui etc. Oricum am observat ca lista anime-urilor care imi plac s-a redus foarte mult (si nici timp nu prea am sa le privesc). Nu pot spune ca ma deranjeaza acest lucru, am devenit mult mai pretentios, caut lucruri mai calitative, care sa nu-mi iroseasca timpul. In primul rand desenul trebuie sa contina idei daca nu originale, atunci realizarea lor sa fie originala, interesanta, fara cliche-uri ..sa rezum la un cuvant: arta. Si nu e semn de ramolire asta, eu ii zic perfectionare... :D :P Si dak o sa se deseneze lucruri bune, cand o sa am 80, sigur o sa privesc... chiar nu conteaza varsta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiraya |
Sep 6 2008, 10:08 AM
|
Newbie
Group: Members
Member No.: 7.526
Problema cu cei maturi( eventual peste 30 ani) este ca ei considera anime si desene animate, gen Donald Duck, acelasi lucru... cu toate ca s-ar uita la Donald Duck mai cu placere( amintiri de cand erau ei mici?... cine stie...), numai ca anime nu au doar rol de entertainment , in mare parte se gasesc moraluri, si mai in toate caracterele evolueaza, sunt marcate de evenimente din trecut care le schimba viitorul, conceptiile pe care le au... Filmele si seriile anime ar putea concura cu filmele/serialele cu personaje reale fara nici o probleme, diferenta e ca in anime nu exista limite.
Si da, ma voi uita si peste 30 de ani( 19 ani deocamdata) la anime, chiar daca nu voi mai avea asa de mult timp cum am acu', dar nu voi neglija filmele>.>
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|