Sasahara Kanji is este un boboc in colegiu si are de luat o decizie = aceea de a decide carui club sa se alature. Cand viziteaza Genshi-Ken [ presucrtarea de la Gendai Shikaku Bunka Kenkyuu Kai(Contemporary Visual Culture Research Organization)] , "mandria" ii este facuta farame de complotul pus la cale de Madarame, , care face sa iasa la iveala interesul sau pentru ...manga hentai . Ma rog..animeul se invarte in jurul chestiilor pe care le face un otaku like buying manga and other anime& manga related stuff Cel mai inrait otaku - si singurul cu sanse reale de a avea o viata normala este Kosaka...
Genshiken este un anime la care am inceput sa ma uit crezand ca voi afla enorm de multe lucruri despre otaku, dar am fost dezamagita vazand ca un otaku este fascinat doar de anime...glumesc... Serios vorbind cel mai adevarat otaku mi se pare ca este Kosaka, el fiind sigurul cu posibilitati de a avea o viata normala si totusi este prea prins de anime-uri ca sa mai aiba timp si de altceva... Madarame mi se pare "un picutz" atras de Saki si imi place la nebunie episodul cu cei doi singuri la sediu Madarame pare dornic de a avea o viata "reala", dar se pare ca sansele lui sunt destul de reduse...singura lui alternativa fiind animeurile si revistele manga...
Mie mi-a placut, nu cred ca o sa-l mai revad, dar..este un anime usor de digerat
Ah, uitasem sa spun ca personajul meu favorit este Saki este super adorabila...si mi se pare ca ea este sarea si piperul seriei... ____________ Genshiken se va mai imbogati cu 3 oav-uri, aparent 2 sunt deja aparute, mai tre' sa apara unul....
|