Dupa ce am ajuns la concluzia ca industria anime nu ofera nimic momentan atat in prezent cat si din ce se prefigureaza in viitorul apropiat, am inceput Gintama dupa ce am reusit sa iau toate cele 201 ep aparute pina in acum. Multe controverse sunt in jurul seriei insa din punctul meu de vedere dupa ce am vazut sute de serii anime e unul singur : seria este GENIALA indiferent din ce unghi o privesti. Cum zicea cineva Gintama este Seinfeld-ul anime-urilor, unde patrunzi intr-o lume nebuna in care realitatea anime este distorsionata fiind tratata cu excese intre parodie si seriozitate. Gintoki are un umor ancestral despite that he has a naturally wavy hair :lol: facand impreuna cu Shinpachi si Kagura un dream team al action stand up comedy... and the rest is history... revin dupa ce termin seria in perioada urmatoare cu noi comenturi insa sincer nu stiu daca fac fata sa retin zecile de momente memorabile din serie care apar pe parcurs...
ps: n-am gasit nici un thread dedicat seriei cu search si daca asa este ar fi o rusine sa nu existe pe ac :P daca era faceti merge pls
|