Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
Outline ·
Standard ·
[ Linear+ ]
Rotaku Times, Revista comunitatii anime romane
Rotaku.Times |
Jul 6 2010, 01:19 PM
|
Incepator
Group: Members
Member No.: 9.835
Salut tuturor! Pentru ca interesul pentru anime si manga e din ce in ce mai mare, ne-am gandit sa va pregatim o revista dedicata exclusiv comunitatii si fanilor din Romania. Stim ca mai exista reviste, ne-am documentat, insa niciuna nu e orientata strict catre comunitatea din Romania si dezvoltarea fenomenului in tara noastra. Vom lua pulsul comunitatii, va vom prezenta stiri, inteviuri, articole si multe surprize pe care le veti afla cand se va lansa proiectul. Vom pune accent pe dinamism, pe calitatea informatiei si pe dorintele publicului nostru. Daca aveti sugestii, nu ezitati sa ni le scrieti pe acest topic. Revista Rotaku Times se va distribui gratuit in format digital. Stay tuned! (IMG:http://img689.imageshack.us/img689/2484/coperta2.th.png)
|
|
|
Replies(1 - 19)
|
|
|
|
|
|
|
|
ruxi |
Jul 6 2010, 09:42 PM
|
Spam Police Reloaded... where the case, of course :)
Group: Members+
From: Bucharest
Member No.: 233
mda, tipic. vine vara, mai apare cate o revista, ca doar deh, nu ajung alea care sunt si tre sa aiba fiecare pustiulica revista lui. ma intreb oare cand o sa inteleaga tot forumistul de 15 - 18 ani ca o revista inseamna o redactie care sa stie limba in care apare revista respectiva, inseamna anumite skilluri editoriale (pe care, citind ce e pe aici in ultima vreme, ma indoiesc sincer ca le aveti) si multe altele. Incercati sa va canalizati energia catre lucruri constructive si pe care le puteti face. Dar banuiesc (asa cum s-a intamplat in toate cazurile de pana acum) ca imi racesc gura de pomana.
Si da, postez pentru ca revistele si vai ce usor e sa le facem chiar reprezinta un punct sensibil pentru mine ca editor si cand vad chestii de genul asta mi se zbarleste parul in cap.
Ja ne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeri |
Jul 12 2010, 09:52 PM
|
Dreamer
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14
QUOTE(Garden Girl @ Jul 11 2010, 12:41 PM) Daca scoateti ceva mai misto dpdv tehnic & al continutului decat revista Project Sakura, I bow before you. Cumva ma indoiesc ca se va intampla asta <_< Oricum...bafta!
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|