Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


bakemonotoyz.ro

10 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Regulament pt concursul de cosplay, discutii, nu certuri


The Different Mechanist
post Jun 6 2010, 11:47 PM
Post #121


Steambou
***

Group: Members+
Posts: 273
Joined: 18-April 06
From: New London
Member No.: 2.447
Points: 584
Gender:



[quote=Anzai,Jun 6 2010, 10:28 PM]
Cu publicul cum ramane? Stiu ca s-a mai spus, dar chiar sunt multi din alte orase care vin la nijikon si fac un drum, nu prea scurt, pentru concursul ala de cosplay (de obicei asta este atractia principala). Faptul ca ar dura 15 minute e o descurajare directa. Poate ca sunt putin subiectiv in privinta asta, dar indraznesc sa spun ca nu sunt singurul in situatia asta.

Stiu ca organizatorii nu datoreaza nici o explicatie, dar chiar nu inteleg motivul concret de ce timp asa de scurt daca si publicul si cosplayeri ar vrea ceva mai lung? E vorba de cateva minute in plus... What's the trouble?
Chiar nu cred ca faptul ca le-ati scurta timpul ar ridica cumva nivelul skitului.

Si inca o chestie ca atmosfera pe topicul asta a devenit destul de grea, daca nu va pasa de feedback, de ce mai exista topicul asta?

*mentionez ca tonul meu a fost prietenos, a nu se intelege gresit. :)
*

[/quote]

Publicul va avea parte de un concurs mai bine organizat si de un spectacol ceva mai aranjat si mai de calitate. Cantitatea e ceva relativ. Aceeasi intrebare se putea pune si in anii trecuti, si atunci, ca de altfel intotdeauna, exista riscul sa fie prea putini cosplayeri, sau sa mearga ceva prost, sau sa, sau sa...

Timpul, dupa cum am spus-o in repetate randuri, nu va fi crescut SUB ABSOLUT NICIO FORMA.

Totodata legat de feedback - aici e vorba de un regulament. Regulamentul il accepti sau nu. Punct. Topicul asta a fost facut aici tocmai pentru a prezenta regulamentul si eventual sa se raspunda la eventuale nelamuriri (care vad ca sunt cu carul). Lumea in schimb incearca din rasputeri sa il schimbe cand pozitia mea a fost clara in mod constant - regulamentul este FINAL. De-aceea si atmosfera grea de aici.



[quote=nemesys_hime,Jun 6 2010, 10:29 PM]
Thanx for the sarcasm pill... Seriously not needed. Eram chiar foarte serioasa and I did mean what I said. Eu nu vad playback-ul ca pe o solutie mai ales ca e vorba de cosplay pe o trupa la care melodia conteaza foarte mult (modul in care vom canta, modul in care vom combina melodia cu jocul scenic, si inclusiv lucrurile pe care le vom spune pe scena ad-hoc pentru a face totul cat mai natural) si skitul va fi mult prea complex pentru un microfon. But thanx!
*

[/quote]

Skitul trebuie sa se conformeze regulilor, un regulile skitului. Fara exceptii. Nu este deloc greu de inteles.



[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]
Hmmm... observ ca posturile mele ti-au atins ego-ul. Adevarul este ca ma asteptam la o reactie ostila ^_^
*

[/quote]

Ad hominem+flamebait.

[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]
The Different Mechanist: EU sunt cel care ofera serviciile aici. Si conditiile sunt foarte simple si se gasesc in regulament. Acu valea si citeste-le ca lumea si o sa observi ca dracu nu-i chiar asa de negru daca stai sa te gandesti.
*

[/quote]

Citat scos din context pentru a crea o impresie de autoritate nejustificata, impresie pe care sa se construiasca un argument conform legii lui Godwin...

[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM] In primul rand, HEIL, Mechanist!
*

[/quote]

...Uite-l aici.


[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]In al doilea rand, that's no way to treat a lady ^_^
*

[/quote]

Raspuns ce incearca sa victimizeze posterul, fara nicio legatura cu subiectul.

Aici este oameni seriosi bre, cu d-astea se vine dupa doi-tri litri incolo.


Acum trecand la discutia serioasa:


[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]De ce oare ai tu impresia ca eu nu apreciez efortul depus de organizatori? Daca nu am mentionat nimic de el, nu inseamna ca nu il recunosc. Dar am vrut sa il subliniez si pe cel depus de cosplayeri. Cosplayers are people too, ne? ^_^
*

[/quote]

Probabil, dar in discutia noastra tu doar ai subliniat efortul cosplayerilor, victimizandu-i, nementionant nimic despre efortul organizatoric (dincolo de cum premiile sunt neproportionale cu efortul cosplayerilor. Si organizatorii sunt oameni, la fel ca numitii cosplayeri.



[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]Adevarul este ca oricum nimeni nu participa pentru premii. E ok ca premiile sa fie simbolice, nu am comentat nimic de asta.
*

[/quote]

Ciudat, puteam sa jur ca in postul tau vazusem ceva legat de premii vs efortul cosplayerilor.


[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM] Dar participa for the fun, which ur killing. What a shame...
*

[/quote]

Eu am prezentat regulile doar. Nu am inceput sa plang pe forum despre cat de malefice sunt ele si cei care le-au conceput. Insa in momentul in care numitele plansete au aparut a trebuit sa le raspund - in parte sunt din cauza ca nu erau intelese anumite puncte ale regulamentului, in parte pentru ca X sau Y au impresia gresita ca pot schimba ceva la reguli daca se cearta suficient de mult cu organizatorii pe forum si le submineaza autoritatea. So here we are. Cine strica distractia cui? La Nijikon au fost inscrisi cu mult peste 50 de cosplayeri. Aici sunt cativa care sunt de acord cu regulile si cativa care tot insista ca nu le convine punctul X sau Y si ca TREBUIE NEAPARAT sa se schimbe altfel va fi un dezastru.


[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]Chiar crezi ca pana acum nu s-a muncit pentru cosplayuri? Si ca le e teama sa depuna munca in cosplay?
*

[/quote]

Nup. Si de acum incolo se va munci CEL PUTIN la fel de mult.

[quote=Shaco,Jun 6 2010, 10:36 PM]Si... 15 minute de spectacol de cosplay? Really? Atat primeste publicul?
Boring
*yawn
What a shame
*

[/quote]

Ala era un argument serios?



[quote=Mitsuki Chan,Jun 6 2010, 10:47 PM]
Mechanist noi cu totii incercam sa oferim un feedback pe care sa se incerce macar sa se asculte , sa se plece putin urechea si la ce au ceilalti de zis. Toata lumea a inteles partea cu costumele , cu scena ,luminile , dar aici doar ti se cere ceva ce poti sa oferi tu , ca organizator. Nu cred ca toti care au transpirat aici pe forum sa isi spuna parerea doar sa faci inversul a ce doresc e trist si nu vad rostul. Conventia trebuie sa fie ceva fun , iar tu , ca organizator trebuie sa incerci sa faci cat poti .Nu ti s-a cerut efort financiar in plus , doar o gramada de oameni , in pagini intregi , te roaga sa le oferi 2 minute in plus .

Apreciem tot ce faci pentru comunitatea anime , intr-adevar a fost a big step , dar nu cred ca asta nu ti permite sa faci un efort doar de bunavointa. Doar o sansa. Nu iti scade din autoritate daca permiti asta , ci doar raspunzi la cererea multor oameni.Daca nu va fi bine , cu un minut pe personaj la grup , ai tot timpul din lume sa schimbi asta.
*

[/quote]

Raspunsul scurt: Nu

Raspunsul lung: Nu e vorba de stirbit autoritate, nu e vorba de incapatanare, e vorba doar de un lucru simplu: In concurs la Nijikon se inscriu in general peste 50-60 de oameni. Aici pe forum sunt vreo 5-6 care se plang de timpul foarte scurt si vreo 4-5 care sunt ok cu asta. Lasand la o parte faptul ca tot frecatul ridichii pe aici nu e chiar cel mai bun etalon, aici nu e vorba de feedback. E vorba de niste reguli. Punct. Ele (inclusiv limita de timp) sunt menite sa ghideze intr-un anume mod concursul. Ca se mai scapa pe ici-pe colo si ca nu merge totul conform planului, that's a given, mereu a fost asa si mereu va fi. Dar trebuie tinut minte ca avem anumite norme dupa care sa construim un concurs, in parte pentru ca in curand Nijikonul va fi probabil inscris intr-o serie de evenimente internationale (si va trimite cosplayeri in strainatate din 2011 sper), in parte pentru ca numarul cosplayerilor tot va creste si trebuie sa avem un framework pus la punct. Si nu-i deloc un pas bun sa incepi un framework nou cu indoitul regulilor. De-aia nu se va face nicio exceptie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Shaco
post Jun 7 2010, 12:13 AM
Post #122


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 6-June 10
Member No.: 9.761
Points: 14
Gender:



Why so serious, Mechanist?

Nimeni nu se victimiza, era un reply la o formulare cam ostila. "valea si citeste regulamentul" nu mi se pare un raspuns prea frumos.

Si yep, am spus ca premiile nu compenseasa efortul cosplayerilor, pentru ca e adevarat. Dar nu am spus ca trebuie premii mai mari. Just stating the obvious, nu criticam nimic. ^_^

Nu postez aici doar de dragul de a-ti submina tie autoritatea.
Din punctul meu de vedere, regulamentul per ansamblu este bun. Dar poate nu optim. Sunt cateva chestii care cred ca vor afecta buna desfasurare a concursului.

But since u know better... and have the ultimate authority.
Looking forward to nijikon ^_^
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Anzai
post Jun 7 2010, 12:15 AM
Post #123


arrogant jerk
****

Group: Members+
Posts: 471
Joined: 15-December 05
From: Timisoara
Member No.: 1.999
Points: 1.124
Gender:



QUOTE(The Different Mechanist @ Jun 6 2010, 10:47 PM)
Raspunsul lung: Nu e vorba de stirbit autoritate, nu e vorba de incapatanare, e vorba doar de un lucru simplu: In concurs la Nijikon se inscriu in general peste 50-60 de oameni. Aici pe forum sunt vreo 5-6 care se plang de timpul foarte scurt si vreo 4-5 care sunt ok cu asta. Lasand la o parte faptul ca tot frecatul ridichii pe aici nu e chiar cel mai bun etalon, aici nu e vorba de feedback. E vorba de niste reguli. Punct. Ele (inclusiv limita de timp) sunt menite sa ghideze intr-un anume mod concursul. Ca se mai scapa pe ici-pe colo si ca nu merge totul conform planului, that's a given, mereu a fost asa si mereu va fi. Dar trebuie tinut minte ca avem anumite norme dupa care sa construim un concurs, in parte pentru ca in curand Nijikonul va fi probabil inscris intr-o serie de evenimente internationale (si va trimite cosplayeri in strainatate din 2011 sper), in parte pentru ca numarul cosplayerilor tot va creste si trebuie sa avem un framework pus la punct. Si nu-i deloc un pas bun sa incepi un framework nou cu indoitul regulilor. De-aia nu se va face nicio exceptie.
*



Si cu asta eu nu mai am nimic de comentat. Daca pui asa problema, motivul este foarte bun. Pana la urma regulile trebuiau batute in cuie la un moment dat.

Cred ca toti am fost putini subiectivi (sau mai mult) si am interpretat gresit rolul topicului, am venit cu sugestii (intr-o maniera mai mult sau mai putin politicoasa) pentru ca regulile erau fresh si lumea nu e obisnuita cu ele inca, avand in vedere lipsa lor la conventiile anterioare. Dupa ce trece cu bine urmatorul niji nu cred ca se va mai plange nimeni.

Bafta in continuare cu organizarea si la cat mai putin stres. :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Baka man
post Jun 7 2010, 01:37 AM
Post #124


The Baka man ^^
*****

Group: Members+
Posts: 667
Joined: 21-March 07
From: Ploiesti
Member No.: 3.986
Points: 1.803
Gender:



Just so you know... eu, ca om/particica din public, am vrut sa vad concursurile de cosplay ca sa rad fie de costume, fie de scenetele/costumele lame, fie de scenetele comice bine realizate, dar in esenta ca sa rad.

Dap, stiu ca e foarte rautacios ca spun lucrul asta dar eu unul nu vreau cosplay de juma de ora de calitate :D

Si problema e ca nu sunt singurul care gandeste asa. Sincer sa fiu, cel mai misto cosplay ever mi s-a parut Spongebob de la Otaku de anul trecut :D

Parca incepeti sa omorati farmecul... La Nijikon si Otaku mi-a placut faptul ca nu a existat o atmosfera super-profesionista. Micile incidente de la proiectii/partea tehnica mi s-au parut mereu amuzante si cel putin in opinia mea, au dat un plus de carisma festivalurilor.
Inteleg si punctul de vedere al organizatorilor care vor ca totul sa iasa prea perfect dar nu stiu cat de bine o sa prinda atitudinea asta stricta si riguroasa. O sa dispara atmosfera aceea prietenoasa care mi-a placut mereu la conventiile anime din Romania..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

eyeobs
post Jun 7 2010, 07:23 AM
Post #125


Advanced Member
***

Group: V.I.P.
Posts: 112
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 433
Points: 238
Gender:



actually cei care vor ca totul sa iasa perfect sunt... suntem noi toti. insa perfectiunea dorita este diferita in functie de mintea ce o proiecteaza.

de fiecare data a fost lume care s-a plans de cate ceva: ca nu a fost aer, ca nu au fost suficiente chestii de vanzare, ca au fost jocuri naspa, ca s-a blocat calculatorul, ca a fost curent, ca a fost plictisitor, ca sunt doar 2 zile, ca sunt doar 3 zile, ca era mai bine sa fie doar o zi, ca pretul e prea mare, ca cosplayerii sunt prea slabi, sa incepe prea devreme, ca nu e mancare in conventie, ca nu se poate fuma, ca e greu sa gasesti lumea de pe forumuri, ca e prea inghesuiala, ca te pierzi, ca incepe prea tarziu...

si de fiecare data evenimentele au strans din ce in ce mai multi vizitatori.

de ce?

pentru ca de fiecare data organizatorii au incercat sa imbunatateasca unde si cat au putut... si cat au vrut. pentru ca si organizatorii au in cap o versiune despre cum ar trebui sa arate conventia perfecta. si in mod ciudat exista diferente de opinii si intre ei. pe acest principiu, daca fiecare si-ar aplica propria versiune, ar trebui sa avem 15-30 de conventii in romania.

si te asigur ca fiecare conventie a fost facuta pentru NOI toti. indiferent ca vorbim de organizatori, vizitatori, cosplayeri, voluntari, artisti, comunitati sau comercianti.

toate conventiile/festivalurile au mers pe principiul "trial and error". se incearca mai multe chestii, se vede ce merge, si se iau in calcul modificari in functie de cum a iesit evenimentul.

regulamentul la cosplay era necesar pentru a da mai multa stabilitate, predictibilitate si corectitudine atat pentru cosplayeri cat si pentru organizatori. daca se dovedeste un sistem mai bun, atunci automat se va rasfrange in mod pozitiv si asupra publicului spectator.

si mai e o chestie, regulamentul nu impune calitatea, si nici nu o impiedica. regulamentul incearca doar sa aranjeze concursul pe un anumit fagas si sa il faca mai fair. adica cel care e mai bun sa aiba mai multe sanse de castig decat cel care e mai slab. iar asta nu se face doar prin juriu ci si prin regulament.

iar acum ca o critica adusa tuturor celor care s-au aprins pe acest thread (adica si mie): sunt lucruri mult mai grave in viata pentru care sa va enervati!

pentru cosplayeri eu as face o paralela: lucrati cu regulamentul asa cum lucrati cu voi insiva, cum lucrati cu povestea skit-ului, cum lucrati cu materialele din care faceti costumul... fiecare lucru pare la inceput ca este greu, rigid, potrivnic. dar daca depuneti suficient efort si imaginatie pot iesi minuni iar lumea se va ridica in picioare sa va aplaude.



andrei
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kratozz
post Jun 7 2010, 09:09 AM
Post #126


Asperger syndrome +1
******

Group: Members+
Posts: 755
Joined: 27-April 07
Member No.: 4.211
Points: 1.847
Gender:



Din punctul meu de vedere (my 4 dimes in here too :) ) va felicit pentru regulament, era necesar. Mi-a placut ideea de costume vs reprezentatii, care o sa divizeze mult mai clar lucrurile. Cu atat mai mult ca exista persoane care vor sa faca CP(prescurtat de la COS PLAY :P) dar sa nu faca sceneta asa ca thumbs up (pana si eu m-as baga la asa ceva :rolleyes: ).

Dupa parerea mea era nevoie si de un timp minim, cum a zis Methos mai sus chiar nu am chef sa vad pe un singur om interpretand un dans de 5 minute. Sa fie scurt funny si la obiect. Din experienta va zic ca 6 minute e mai mult decat ok (noua ne ajungeau 6 + 1 minut pentru montat propuri complexe si reuseam :P ). Sper ca la toamna n-o sa fie devieri de program si o sa fie mult mai "curat" totul.

Bafta la organizari, si e fain ca v-ati apucat inca de acum cu pregatirile :)


PS. any changes la amv-uri :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

NOTORIOUS
post Jun 7 2010, 11:00 AM
Post #127


High Class Member
*****

Group: Members+
Posts: 517
Joined: --
From: Your disgusting imagination
Member No.: 1.002
Points: 1.156
Gender:



"PS. any changes la amv-uri"

Patience have you, young one XD. Nu de alta dar deja am intrebat eu si cosplay-ul e cea mai arzatoare problema... sau mai bine spus "era". Cred ca o sa fie mult mai bine cu noul regulament. Cat pentru cei nemultumiti... daca nu erati voi erau altii, that being said abia astept Niji :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

The Different Mechanist
post Jun 7 2010, 01:57 PM
Post #128


Steambou
***

Group: Members+
Posts: 273
Joined: 18-April 06
From: New London
Member No.: 2.447
Points: 584
Gender:



La AMV-uri e ceva mai straghtforward si nu trebuie un regulament nou, dincolo de conditiile de pana acum. Se va face insa un barem ceva mai detaliat, pentru persoanele care jurizeaza (ai sincronizat aiurea o bucata? -x zecimi. Ai encodat aiurea o portiune? -y zecimi samd). Pana acum se luau aspectele amv-ului pe categorii si se dadea o nota la fiecare, dupa care se facea media. De acum, aceleasi aspecte se vor juriza ceva mai strict si dupa o anumita norma.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kratozz
post Jun 7 2010, 03:45 PM
Post #129


Asperger syndrome +1
******

Group: Members+
Posts: 755
Joined: 27-April 07
Member No.: 4.211
Points: 1.847
Gender:



Yeeey abia astept Niji damn tree sa ma apuc de lucru :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

usagy
post Jun 7 2010, 04:46 PM
Post #130


mad bunny
****

Group: Members+
Posts: 347
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 326
Points: 453
Gender:



Deja vad ca mai multe persoane s-au anuntat pentru concursul de cosplay, ceea ce inseamna ca regulamentul nu e unul asa descurajant cum se plang unii. Asta e un lucru bun. Imi pregatesc deja multe baterii pt. poze ^.^

Totodata e ceva straniu care se petrece pe aici, dincolo de faptul ca nu exista o comunitate unita, cosplayerii aia putini sa se si inteleaga intre ei, sa discute, sa schimbe idei, trucuri, etc. ,vad acolo unde nu e cazul niste orgolii umflate si nesustinute de nici un background solid. Luati-o model pozitiv pe Shinju. Ea a dovedit in ultimii ani de ce este capabila sa construiasca cu manutele ei....si credeti-ma, croitoria e a naibii de grea. Nu poti deveni expert peste noapte , iar ca sa progresezi iti trebuie multe incercari, unele ratate, ace bagate in degete...transpiratie, dureri de spate...si muulte altele. Stiu ca am plans de nervi de multe ori pentru ca nu imi reusea ceva aparent simplu..... asta e munca, si daca dupa asta iti pastrezi totusi modestia si detasarea atunci esti un invingator adevarat.

Cred ca se pierde ceva din vedere....cosplayul ar tbui sa fie ceva facut din pasiune/placere . Nu iti faci un costum/sceneta doar pt. premiu, pt. ca daca o sa investesti multe milioane in costume, peruci, ustensile de cusut, croitoreasa, etc si nu o sa primesti note pe masura asteptarilor tale o sa vina o frustrare asa mareee :lol: .

Faptul ca ajungi pe o scena sa iti prezinti rezultatul muncii tale este o realizare in sine. Take it as a challenge....

Iar celor care isi imprastie furia pe ici pe colo le-as sugera sa foloseasca energia asta pt. ceva constructiv. Okai? :)

Ma scuzati de spam , imi accept mustrarile de pe acum.

Kratozz ceva idei? :rolleyes:

[later edit] Imi voi pastra special loc in fata ca sa te vad mai bine Notorious ^.^ , il astept si pe Methos .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

NOTORIOUS
post Jun 7 2010, 04:52 PM
Post #131


High Class Member
*****

Group: Members+
Posts: 517
Joined: --
From: Your disgusting imagination
Member No.: 1.002
Points: 1.156
Gender:



Ce pot sa zic.. Niji just went Super Saiyan (ehem.. ar fi bine sa fac o pauza de la Dragon Ball Kai). Abia astept Nijikon... s-ar putea sa fac si eu Cosplay intr-un final PFFFFNYAAAAHAHAHAHAHA!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Anzai
post Jun 7 2010, 06:17 PM
Post #132


arrogant jerk
****

Group: Members+
Posts: 471
Joined: 15-December 05
From: Timisoara
Member No.: 1.999
Points: 1.124
Gender:



SPAM: Yaaay ce faina e atmosfera acuma pe aici! Go Niji! :P

Ne vedem acolo si pana atunci Gambare tuturor, cu cosplay, amv samd. :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

LordMethos
post Jun 7 2010, 07:04 PM
Post #133


wandering shade
**********

Group: V.I.P.
Posts: 1.163
Joined: --
From: Iron Tower of Zebdora
Member No.: 364
Points: 2.120
Gender:



QUOTE(usagy @ Jun 7 2010, 04:46 PM)
[later edit] Imi voi pastra special loc in fata ca sa te vad mai bine Notorious ^.^ , il astept si pe Methos .
*




Ha ? Ce-i cu mine ? @_@ ?!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

usagy
post Jun 7 2010, 07:10 PM
Post #134


mad bunny
****

Group: Members+
Posts: 347
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 326
Points: 453
Gender:



QUOTE(LordMethos @ Jun 7 2010, 09:04 PM)
Ha ? Ce-i cu mine ? @_@ ?!
*



Sa faci cosplay as your favourite character? ;) Sunt sigura ca ai avea asigurat premiul publicului :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

YunHee
post Jun 7 2010, 07:59 PM
Post #135


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 6-June 10
Member No.: 9.762
Points: 14
Gender:



QUOTE(LordMethos @ Jun 6 2010, 09:49 PM)
6 : Vreti premii mai bune ? Faceti cosplay de calitate si veti primi cadou o masina de cusut  sau deh .. o peruca noua :)
*



Vrei să zici că până acum au fost cosplay-uri foarte slabe?
Nu cred că cei care au câştigat ceva până acum au fost atît de slabi încat să merite totuşi ceva mai putin valoros la cât s-au chinuit.
Frate dacă aşa de naşpa au fost,de ce nu faceţi voi mai bine?

---
Am si eu 3 propuneri

1.Cred ca totuşi că până în iulie e greu să realizezi un costum bun,că tot vă plangeti că nu sunt cosplay-uri de calitate ştiti de asta au vara.. sa lucreze ca să aibe bani de materiale şi ce le mai trebuie pt costum.So,propun ca inscrierile să se facă prin septembrie.
2.Ca juriul sa fie format din cineva care a făcut cosplay bun sau mai bine sa fie cineva foarte informat despre asta , să se intereseze mult de personajele care vor participa în concurs.
3.Ar fi bine sa voteze şi publicul.Cred că dacă li se va explica de la început că trebuie să rămână pentru a vota,nu o să se mai creeze harmalaia de anul trecut.


----
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Kratozz
post Jun 7 2010, 08:43 PM
Post #136


Asperger syndrome +1
******

Group: Members+
Posts: 755
Joined: 27-April 07
Member No.: 4.211
Points: 1.847
Gender:



Disregard any weening from now on and focus :) have samurai spirit :D go go go let's make this even better ganbatteee minna san !!!

later edit: @usagy: daca as avea timp as face cosplay la eva 01 dar nu am timp :((
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

YunHee
post Jun 7 2010, 08:50 PM
Post #137


Newbie
*

Group: Members
Posts: 6
Joined: 6-June 10
Member No.: 9.762
Points: 14
Gender:



Ok,eu deabea aştept să văd concursul de cosplay.Sper sa fie unul pe măsură.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

usagy
post Jun 7 2010, 09:04 PM
Post #138


mad bunny
****

Group: Members+
Posts: 347
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 326
Points: 453
Gender:



OMG Kratozz, ar fi suuuper cosplay!!! Probabil ai vazut cosplayerul cu iron man? E genial omul. Si el a inceput de undeva.

:P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Harima
post Jun 7 2010, 09:10 PM
Post #139


Incepator
**

Group: Members
Posts: 10
Joined: 27-May 10
Member No.: 9.738
Points: 22
Gender:



QUOTE(YunHee @ Jun 7 2010, 08:50 PM)
Dragă,usagy vad că te tot umfli in pene,te cam chinuie talentul că de...eşti o artistă şi esti neînţeleasa. Eşti tare revoltata de cosplay-urile de anul acesta,că au fost facute la croitore,ba de pe net şi mai ştiu eu unde.De ce eşti tu asa sigură?eu una cred că majoritatea au muncit mult poate ajutaţi de cineva,un parinte,poate au făcut cursuri.Crezi că numai tu şi Shinju sunteti singurele care puteti sa coaseţi?ce sa mai zic,tot comentai de perucile altora,că nu erau destul de lungi,blonde şi groase.Eu zic aşa mai bine te-ai uita la tine..tu la Youko nici lungimea şi nici culoarea nu aveai la păr.Eu zic să iţi mai ţi gura aia mare.Nu ai fost prea stralucita şi totuşi iţi permiţi sa comentezi sau să iti baţi joc de munca altora şi nu e frumos.Deci să fie clar nu mă cert cu nimeni,vreau şi eu să imi explim opinia aşa cum a facut şi ea.
*



Harima saw this!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

NOTORIOUS
post Jun 7 2010, 09:12 PM
Post #140


High Class Member
*****

Group: Members+
Posts: 517
Joined: --
From: Your disgusting imagination
Member No.: 1.002
Points: 1.156
Gender:



Am folosit sarciul (ctrl+f) si n-am gasit nicaieri data oficiala de inscriere in cosplay sau cat o sa dureze ci doar aparitia formularelor care vor aparea ce-i drept la inceputul lui Iulie, dupa spusele Mechanistului. Am o vaga presimtire ca formularele respective vor ramane active o perioada destul de lunga in cazul asta. Daca as fi carcotas, si sunt... as spune ca singurul motiv pentru care e prea devreme urcat formularul e sa nu se inghesuie lumea la inscriere imediat cum apare si sa nu se prezinte la final... ca deh, din Iulie pana la Niji ai timp berechet sa te razgandesti sau sa dai cu batu-n balta sa nu ai costum/skit/echipa.

Copii... va rog.. nu mai cititi regulamentul sub influenta dulciurilor ca va pierdeti rabdarea si sariti peste randuri. Au aparut tot felul de schimbari dar nimic cu adevarat rau... ci doar un regulament mai organizat dar si mai strict, un lucru inevitabil in opinia mea. Printre nemultumiri am auzit: timp prea scurt, dar Otaku fest a fost dovada ca un skit bun poate fi simplu si scurt; faptul ca trebuie sa ai o persoana caruia sa ii se sparga borcanele in cap in cazul in care tu, ca minor, faci o boacana. O sa va treaca.. cam pe la 18 ani, pana atunci suck it up; premiile.. pai anul asta se vor oferii manusii, veste si accesorii din pielea organizatorilor dupa ce vor fi jupuiti de vii. Acum sincer.. premiile sunt de ordin financiar si aici probabil ca este o problema ce intradevar se lasa la intelegerea si buna voastra apreciere, cea a participantilor. N-as putea sa-mi dau nici macar cu parerea la ce premii vor fi anul asta dar ati vazut cum a fost pana acum.. daca vi se pare ca nu merita efortul sunt sigur ca nu va obliga nimeni sa participati. Dar sunt sigur ca organizatorii fac ce pot pentru a multumi pe toata lumea... iar la cosplay sunteti multi :|

Inainte sa sariti de fund in sus, iar... poate reusiti sa luati lucrurile asa cum sunt. Intentiile din spatele regulilor sunt bune si sunt sigur ca fiecare din reguli este sustinuta de un motiv solid. Nu incearca nimeni sa va puna bete in roate.

Acum nu vreau sa zic ca un skit e acelasi lucru cu un scurtmetraj... dar un lucru il au un comun impactul ideii intr-un timp scurt. Asa ca vizionare placuta si sper sa demonstreze ca aprox 6 min e tot ce-ti trebuie:

Ceva non-verbal and one of my favs

Ceva pentru voi, otacii. O gura de aer... proaspat, din Tokyo

EDIT: OMFG... voi deja va vedeti de spamul vostru cat eu m-am chinuit cu o tentativa de reply impertinent TT____TT not fair.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

10 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2024 - 06:31 AM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |