Chat


Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti
spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? )
spyderverr: [02:42] Total online: 288
spyderverr: [02:42] cica:
dmf: [05:30] blast from the past
MC Hammer:
desu
Silver.C: [21:49] desu
Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )


bakemonotoyz.ro

24 Pages « < 20 21 22 23 24 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Filosoful Si Filosofia Saptamanii..., Topic reinitializat de admin


Emanuel
post Jul 28 2009, 10:53 AM
Post #421


High Class Member
Group Icon

Group: Members+
Posts: 698
Joined: --
From: Iasi
Member No.: 1.017
Points: 1.502
Gender:



Personal cred ca tipa trebuia sa primeasca o condamnare la fel ca cea pe care arfi primit-o acuzatul (pt viol). Si aici sunt de acord cu Moonsparkle, vioulul este o acuzatie foarte grava, nu merge cu poate a fost, poate nu. Acuzatiile false trebuie pedepsite foarte aspru, pt a descuraja asemenea fenomen.

"Si ca sa raspund(indirect) la una din intrebari, eu sunt de pararea ca orice incalcare a legii ce nu poate fii dovedida ca a fost facuta din necesitate (i.e. muritor de foame) sa aiba o singura pedeapsa si anume moarte prin tortura(de preferabil dupa 1-2 saptamanii de tortura). Ar rezolva mult mai multe probleme decat sistemul actual de tratare umana a criminalilor.
(necesitate nu ar insemna dereglare psihica)"

Sper ca nu vorbesti serios aici. 1.In primul rand, ce intelegi prin necesitate ? Furtul unui sac de cartofi pt ca mi-e foame e una, dar furtul unui televizor ? sau a unui calculator ? sau a unui mobil ? eu pot argumenta ca azi mobilul sau pc-ul sunt necesitati, eu nu mi le permit, deci a fost necesitate.
2. toate infractiunile sa aiba aceiasi pedeapsa ? adica o persoana care jefuieste o casa sa primeasca aceiasi pedeapsa ca un criminal ?
Nu cred deloc ca o asemenea lege ar rezolva problemele, din contra. Ar duce la aparitia unui stat politienesc, fascist, de tip celui din Judge Dredd.
Si eu sunt pt pedeapsa cu moartea, dar nu aplicata fara discriminare
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Aug 3 2009, 11:48 PM
Post #422


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



Necesitati de supravietuire: un sac de cartofii ca mori de foame, un televizor pe care sa il vinzi ca nu ai bani de mancare sau haine. Mobil/PC/TV... pentru folosinta ta personala? cu ce sunt astea necesitati? pentru ca toata lumea are? Asa ceva abia se poate scuza pe post de dependenta. Poti sa traiesti foarte bine... daca nu chiar mai bine fara majoritatea comoditatilor de consum (imi scapa cuvantul exact) cu care ne-a obisnuit societatea.

Daca tu ai stii ca daca furi un play station o sa fii torturat si apoi omorat ai fii mai predispus sa il furi doar pentru ca vrei sa ai unu? Eu nu cred. Da sunt de acord ca dupa ce ai incalcat o lege in acel sistem o sa fii mult mai dispus sa faci orice ca sa nu ajungi la inchisoare, dar o sa fie mult mai putini oameni care o sa incalce legile, si pentru ca oricum criminalu o sa fie omorat, daca se va opune va putea fii impuscat relativ fara probleme de genu celor din ziua de azi (i.e. politisti acuzati ca l-au tratat pe vinovat prea dur)

In momentul de fata cu toate ca ai alternative de genu gunoier prin care poti sa traiesti si poate sa te pui poate pe picioare, e mult mai posibil ca un 'white colar' (adica cineva ca noi, cu scoala, facultate, educatie) sa fure decat sa faca asta, pentru ca sunt destui care considera mai injositor sa fii gunoier decat sa furi sau sa faci puscarie, mai ales ca in majoritatea tarilor moderne, petty thieves sunt tinuti separati de criminali seriosi. Deci da pierzi 1-2-3-10 ani din viata ta, dar stai intr-un loc relativ bun, cu mancare relativ buna, poate cu televizor si pentru toate astea nu trebuie sa faci mare lucru pe acolo. Compara asta cu munca 8h pe zii sau cat o fii ca gunoier, 5 zile pe saptamana in mirosu ala cu oamenii care se uita la tine cu mila/dezgust si tot timp de cativa ani daca nu mai mult(sau pana mori) si zi-mi care iti suna mai bine?

La fel si cu coruptia: daca un ministru stie ca dupa 4 ani in post o comisie o sa verifice ce a facut astia 4 ani, si stie ca daca comisia va considera ca a abuzat de functie o sa moara in chinuri(eventual toata averea familiei sechestrata), o sa fie el mai dispus sau indispus sa abuzeze de puterea pe care i-a dato poporul?

Bine nu e un sistem perfect pentru simplu fapt ca oamenii nu sunt perfecti dar parca tot suna mai bine cand te gandesti cati bani intra in institutii de 'reeducare' (unde ucigasi, vilatori, mafioti, vanzatori de droguri si alte specimene de genu sta comfortabil) si ca bani astia ar putea sa fie folositi pentru alte lucruri, cum ar fii invatamant bun care sa te invete ce sa faci in viata, ajutor de somaj, crearea de locuri de munca, pentru fortele de mentinere a ordini si pacii (politie/armata), pensii, etc.

Iar pt psihopati/dereglati mentali,etc... noi omoram cainii turabtii pt ca ne musca si pot sa ne infecteze, creaturile astea nu te infecteaza, te omoara, iti ia tot viitoru, tot trecutul, iti ia tot, nu iti mai lasa nimic, strica toata viata celora care considerau ca tu faceai parte din viata lor si ii conving si pe altii sa faca ca ei. Unu din asta e deajuns sa provoace dereglari mintale la toti care te cunosteau sau doar au auzit ce ai patit "O doamne daca ala ca nu era cu nimic special a patit asta... mi se poate intampa si mie... ba nu... o sa imi iau arma... o sa ma protejez"

(scuze de greselile gramaticale si ordinea cam haotica)

P.S. pt unii shoplift-u e un hobby/sport/ceva care sa ii faca smecheri
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Vebby
post Aug 6 2009, 11:00 PM
Post #423


Loaza absoluta
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 1.529
Joined: --
From: Bucuresti
Member No.: 857
Points: 2.776
Gender:



Hello world!

Am si eu o nelamurire...un subiect de dezbatere pentru cei care mai bantuie pe aici, pentru ca eu chiar simt nevoia sa aflu mai multe pareri despre ce ma roade lately.
Intrebarea pe care o adresez oricui e interesat este:
Parintii sunt de vina pentru lipsa de principii si cunostinte ce tin de omenie gen:principiu, respect, sprijin si toata lista de adjective pozitive sau pentru ipocrizia copiilor lor?.

What do you say?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

intellect
post Aug 7 2009, 07:40 PM
Post #424


Diclonius
******

Group: V.I.P.
Posts: 947
Joined: 27-July 05
Member No.: 1.690
Points: 3.645
Gender:



User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Aug 22 2009, 10:21 PM
Post #425


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



Intellect, titlu pare interesant dar un pic de efort ca sa descrii idea ar fii fost mai indicat, asa refuz sa vad legatura cu topicul, da poate e o idee de discutat interesanta dar din moment ce nu ai zis nimic poate fii raspunsul tau la intrebarea lui Virgin (your not gonna be Vebby for me just yet), si daca as vrea sa par rau as putea zice ca ai postat din gresala linku ala aici, nu e nimic care sa nege afirmatiile de mai sus.

QUOTE
Parintii sunt de vina pentru lipsa de principii si cunostinte ce tin de omenie gen:principiu, respect, sprijin si toata lista de adjective pozitive sau pentru ipocrizia copiilor lor?


-Pana la o anumita varsta da, cam pana ajung la scoala este in totalitate vina parintilor, dupa devine vina tuturor: a parintilor, a parintilor celorlati copii de la scoala, al profesorilor, al oamenilor pe strada si al societatii. Oricat de mult ar incerca un parinte nu ai cum sa controlezi ce aude, ce vede, ce intelege si ce invata copilul tau (decat daca il tii in casa 24/7 si atunci devine un anti-social convins).

Profesori trebuie sa ia atitudine fata de atitudinile elevilor, parintii trebuie sa isi disciplineze copii, guvernul trebuie sa tina in lesa mass media si educatia si sa se asigure ca cine nu respecta regulile primeste pedeapsa potrivita.

Din pacate, avand in vedere ca mass media ne bombardeaza cu idioteni (mai tot ce e pe jetix si cartoon network in zilele astea), publicitate negativa (fumeaza/bea/fii cool/fii la moda/esti urat daca nu te dai cu X si Y), stiri senzatinale tampite cu titluri de prezentare la ore la fel de tampite (azi la omucideri Gheorge a omorat-o pe leana cu toporu de mai multe ori si i-a placut, aflati mai multe la ora 6'), ca parintii sunt atat de prostii sau atat de ocupati ca nu sunt in stare sa aiba grija de copii, ca sistemul de educatie s-a dus pe apa sambetei si ca centrele de ingrijire pentu copii ori sunt de tot kkt-ul ori atat de scumpe incat oricine plateste vrea sa isi resfete copilu, aceasta indobitocire sistematica si partial voluntara a tineretului din ziua de azi va continua nestingherit si in cativa scurti ani vom ajunge la nivelu americii de cultura si bun simt al tineretului.

Cine va scapa in urmatorii 10 ani macar la fel de sanatosi si intelepti din scolii cum a scapat o mare parte din generatiile 89-00 sa se considere norocosi, ca de la 89 invatamantul si bun simtul au pornit la sigur spre Groapa Marianelor, si vor trebuii cateva decenii ca sa iasa de acolo.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

intellect
post Aug 24 2009, 03:09 PM
Post #426


Diclonius
******

Group: V.I.P.
Posts: 947
Joined: 27-July 05
Member No.: 1.690
Points: 3.645
Gender:



QUOTE(IceJack @ Aug 22 2009, 11:21 PM)
Intellect, titlu pare interesant dar un pic de efort ca sa descrii idea ar fii fost mai indicat, asa refuz sa vad legatura cu topicul, da poate e o idee de discutat interesanta dar din moment ce nu ai zis nimic poate fii raspunsul tau la intrebarea lui Virgin (your not gonna be Vebby for me just yet), si daca as vrea sa par rau as putea zice ca ai postat din gresala linku ala aici, nu e nimic care sa nege afirmatiile de mai sus.


Şi totuşi jumătate din expunerea ta se regăseşte ca principii în fragmentul video postat de mine. Singura diferenţă e că tu ţi-ai spus părerea ta, iar eu am apelat la cuvintele altuia. :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Aug 24 2009, 07:51 PM
Post #427


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



QUOTE
Şi totuşi jumătate din expunerea ta se regăseşte ca principii în fragmentul video postat de mine. Singura diferenţă e că tu ţi-ai spus părerea ta, iar eu am apelat la cuvintele altuia.


. . . no comment :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Villy100
post Aug 25 2009, 11:17 PM
Post #428


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 26-June 09
Member No.: 8.790
Points: 8
Gender:



Tot ce ma inconjoara a purtat o anumita vina la un moment dat...Am dat vina pe parinti , pe profesori, pe prieteni, pe Dumnezeu, pe calculator, pe ploaie, pe soare...si pe nush mai ce...E specific varstei...e normal asa ceva...fiecare trece prin aceste "etape" daca imi permiteti sa le numesc asa...Devine o anormalitate in momentul in care vina nu trece odata cu inaintarea in varsta...Sa nu credeti ca sunteti deosebiti...tuturor li se intampla asa...si e mai bine sa realizati lucrul asta cat mai curand...cu cat e mai tarziu...cu atat e mai crunta e revenirea la realitate...
Parintii nu trebuie invinuiti pentru cresterea copiilor(exista desigur si cazuri speciale care nu pot fi incluse aici-exceptii ca in fiecare domeniu dealtfel...)...Ei isi cresc 'odraslele' cum stiu si cred ei mai bine...majoritatea parintilor(majoritate-fac referire la acele cazuri exceptionale-deci exista si o minoritate) doresc copiilor lor(scuzati repetitia si greselile comise dar e destul de tarziu...) ceea ce e mai bine si mai ales doresc ca copii lor sa nu faca aceleasi greseli pe care ei le-au facut...deci, daca tata sau mama iti spune: "Ia si invata!"...asculta-i...ca ei stiu ce zic...daca ei iti spun : "nu pune mana" sau "nu fa aia" asculta-i...caci au o experienta de viata muuuult mai mare decat a ta si pana nu o sa ajungi in locul lor nu o sa iti dai seama de semnificatia acelor cuvinte( pe care o sa le spui si tu-chiar involuntar-copiilor tai...)
Intr-un final...NU!...nu cred ca parintii sunt vinovati pentru ceea ce devenim in prezent...de ce?...pentru ca exista multe alte exemple de urmat din jur...si nu ma refer la cei pe care ii cunoastem personal...daca ma intrebai acest lucru acum 100-120 de ani si -ipotetic vorbind,aceasta involutie se intampla atunci-iti raspundeam ca da...parintii ar fi fost vinovati deoarece mass-media nu exista peste tot si nu avea o influenta asa de mare ca in prezent...sper ca intelegi aluzia pe care am facut-o cu trecutul...
Ah...inca ceva...stiu ca foarte multi isi spun in sinea lor-"eu nu o sa repet greselile pe care ei le-au facut cu mine"...va pierdeti degeaba vremea cu ganduri de genul asta...o sa vedeti ca in timp comportamentul vostru se va apropia de al lor...fara sa vreti asa ceva se va intampla...e inevitabil-exista prea mici sanse sa se intample altfel(vorbesc iar de cazuri exceptionale)...asa ca iesiti in oras...la intalniri, uitati-va la anime-uri(nu prea mult ca strica)...plecati in drumetii...baieti, nu iertati nimic(stiti la ce ma refer)...fetelor...voi continuati sa iesiti la intalniri :D...cu alte cuvinte...traiti-va viata ca veti imbatrini si va veti da seama ca ati trait mai mult degeaba...veti suspina dupa anii care trebuiau traiti din plin...anii in care te puteai bucura cu adevarat de viata...fara griji materiale...fara griji in privinta sanatatii-ma refer la bolile ce apar odata cu inaintarea in varsta...si tot asa...(tin minte...ca am plecat odata la Brasov cu 300 de mii in buzunar...si dupa 4 zile mortale am plecat la mare...unde 2 zile am mancat numai compot de prune...pana am primit bani de acasa ca sa pot ajunge inapoi...de ce m-am pornit numai cu 300?...deoarece in gara...crezand ca pot face mult mai multi bani-cred ca aveam peste 2 milioane...nu mai tin minte-m-am apucat sa joc la aparate-lucru pe care nu l-am mai facut niciodata...si nici nu o sa il mai fac de acu incolo-ce pot spune...nesansa :P....in fine...vad ca o iau pe dealuri, campii...si tot asa...)..eh...in mare cred ca ati inteles ce vreau sa spun...Inca ceva si termin: in ziua de azi...voi sunteti cei care hotarati cum veti fi si ce comportament veti avea...asa ca nu mai dati vina pe parinti...ca degeaba faceti lucrul asta...

P.S. Scuze inca o data pentru cacofoniile , greselile comise si nu mai stiu eu ce.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Sep 5 2009, 10:39 PM
Post #429


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



Well beacause this one is dead, let's move on:

We are unique among the living species on our planet because we can and do kill our selves!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

rogueman999
post Sep 5 2009, 11:11 PM
Post #430


Honorific Member
******

Group: Members+
Posts: 830
Joined: --
From: Bucharest
Member No.: 782
Points: 1.756
Gender:



Citeam undeva un studiu care ajunsese la concluzia ca sinuciderea e (evolutionist) destul de rationala. Printre altele au urmarit ce se intampla cu cei care au incercat si nu au reusit, si majoritatea au dus-o ceva mai bine dupa - mostly pentru ca au primit mai multa atentie (in sens larg) de la familie/prieteni/altii.

So genele compara ce au de pierdut in momentul asta (daca mor) vs ce au de castigat (daca nu mor), corelat cu sansele sa chiar moara. De avut in vedere ca cu cat tentativa e mai reala cu atat e mai probabil sa fie luata in serios.
Subliniez, sunt calcule facute la nivel genetic vreme de sute de generatii, nu de persoana respectiva.


Ceea ce ne duce la intrebarea ta: noi ca specie avem sinucidere pentru ca avem reteaua de suport social care sa aiba grija de noi cand vede ca things are really really sucky.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Sep 7 2009, 01:55 PM
Post #431


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



Ah, dar... in natura orice animal ce nu se poate adapta moare, astfel cel mai bine adapat individ al speciei supravietuieste genele lui devenind baza generatilor urmatoare. Avand in vedere asta nu ne 'impuscam in picior' ca specie prin faptul ca nu vrem sa lasam genele verigii slabe sa dispara din baza de gene ale speciei? (vorbim ipotetic aici)

Sau defapt nu suntem convinsi ca cine nu se adapteaza e veriga slaba?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

rogueman999
post Sep 7 2009, 06:11 PM
Post #432


Honorific Member
******

Group: Members+
Posts: 830
Joined: --
From: Bucharest
Member No.: 782
Points: 1.756
Gender:



<shrug> Orice strategie de supravietuire e fix la fel de buna ca si oricare alta, atata vreme cat functioneaza.
Si in plus, nu exista selectie la nivel de specie sau grup, ci _numai_ la nivel de individ. Au fost consumate tone de cerneala pe subiectul asta, mostly pentru a explica chestii aparent contra-intuitive gen altruism sau sacrificiu in razboi. Dar studiate f.f. atent toate s-au dovedit a fi benefice pentru genele individului respectiv, nu pentru grupul din care face parte.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Emanuel
post Oct 5 2009, 09:32 AM
Post #433


High Class Member
Group Icon

Group: Members+
Posts: 698
Joined: --
From: Iasi
Member No.: 1.017
Points: 1.502
Gender:



QUOTE(IceJack @ Sep 6 2009, 06:39 AM)

We are unique among the living species on our planet because we can and do kill our selves!
*



hmm, cred ca suntem unici din ceva mai multe motive, nu doar pt ca ne putem sinucide :P .
Hai sa luam intrebarea ta - de ce putem sa ne sinucidem ? de ce celelalte specii nu pot ? adica un leu nu s-ar putea arunca in prapastie daca si-a pierdut partenera ? :P Ce le lipseste lor si avem noi ?
Eu cred ca este vorba de constiinta/ratiune - capacitatea de agandi abstract. noi averm notiunea de viata/moarte si de faptul ca putem pune capat existentei, lucruri pe care celelalte specii nu le au - ele opereaza strict pe principiul instinctelor (incl. cel de supravietuire), noi sunteme invatati sa ne stapanim instinctele (inevitabil, incl. pe cel de supravietuire). Cred ca toate astea reprezinta cauza pt care noi putem sa ne sinucidem - si implicit motivele pt care suntem unici (pe langa altele), sinuciderea fiind doar o consecinta a acestor factori
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Trickster
post Oct 5 2009, 10:51 AM
Post #434


communication impaired
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 1.286
Joined: --
From: The bright side of life
Member No.: 1.518
Points: 2.723
Gender:



QUOTE(IceJack @ Sep 5 2009, 10:39 PM)
We are unique among the living species on our planet because we can and do kill our selves!
*

De unde stii? Poate restul speciilor pur si simplu aleg sa nu o faca. Si is specii care in procesul de procreere mor, si considerand ca aleg sa se procreeze ce zici tu tehnic ii gresit. Sau albinele care inteapa chiar daca o sa moara pentru a proteja stupul.

In plus, ii cea mai emo fraza care am auzit-o.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Oct 5 2009, 03:54 PM
Post #435


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



QUOTE(Trickster @ Oct 5 2009, 10:51 AM)
Exemplele tale nu sunt exemple de sinucidere ci exemple de sacrificiu

Oh come on <_< http://dexonline.ro/search.php?cuv=sinucidere Bine, bine, recunosc, ii semantica si stiu ce vreti sa ziceti :P

QUOTE(Trickster @ Oct 5 2009, 10:51 AM)
Si de ce e cea mai emo faza pe care ai auzit-o?
Nu cea mai emo faza, nici vorba... cea mai emo fraza. Anyway, nu stiu exact unde incepe si se gata emoness, da' sa consideri capacitatea de sinucidere ca trasatura definitorie a unei specii si nu liberul arbitru in general mi se pare pretty darn emo.


In plus is sigur ca is cazuri documentate de caini care o refuzat mancare dupa ce le-o murit stapanul sau alte de-astea.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Emanuel
post Oct 5 2009, 05:51 PM
Post #436


High Class Member
Group Icon

Group: Members+
Posts: 698
Joined: --
From: Iasi
Member No.: 1.017
Points: 1.502
Gender:



QUOTE(Trickster @ Oct 5 2009, 06:51 PM)
De unde stii? Poate restul speciilor pur si simplu aleg sa nu o faca. Si is specii care in procesul de procreere mor, si considerand ca aleg sa se procreeze ce zici tu tehnic ii gresit. Sau albinele care inteapa chiar daca o sa moara pentru a proteja stupul.

In plus, ii cea mai emo fraza care am auzit-o.
*



Nu cred ca speciile care mor in procesul de procreere sau albinele care inteapa fac o alegere constienta in privinta asta - cred ca este pur si simplu vorba de instinctul de supravietuire a speciei, din aceasta cauza nu cred ca e pe acelasi plan cu sinuciderea oamenilor - care fac o alegere constienta. Este o diferenta destul de mare
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Trickster
post Oct 6 2009, 09:23 AM
Post #437


communication impaired
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 1.286
Joined: --
From: The bright side of life
Member No.: 1.518
Points: 2.723
Gender:



QUOTE(Trickster @ Oct 5 2009, 10:51 AM)
Exemplele tale nu sunt exemple de sinucidere ci exemple de sacrificiu

Oh come on <_< http://dexonline.ro/search.php?cuv=sinucidere Bine, bine, recunosc, ii semantica si stiu ce vreti sa ziceti :P

QUOTE(Trickster @ Oct 5 2009, 10:51 AM)
Si de ce e cea mai emo faza pe care ai auzit-o?
Nu cea mai emo faza, nici vorba... cea mai emo fraza. Anyway, nu stiu exact unde incepe si se gata emoness, da' sa consideri capacitatea de sinucidere ca trasatura definitorie a unei specii si nu liberul arbitru in general mi se pare pretty darn emo.


In plus is sigur ca is cazuri documentate de caini care o refuzat mancare dupa ce le-o murit stapanul sau alte de-astea.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Animal
post Oct 6 2009, 10:43 AM
Post #438


Veteran
**********

Group: Members+
Posts: 1.316
Joined: --
From: Depends on when you are reading this.
Member No.: 404
Points: 2.147
Gender:



"sinucidere ci exemple de sacrificiu"

Sacrificiu...nu prea cred ca e. Sacrificiu inseamna : "Renunțare voluntară la ceva pentru binele cuiva.". Avand in vedere ca animalele nu au inteligenta ridicata si se bazeaza mai mult pe instincte nu vad cum ar stii ca o sa renunte voluntar la ceva pentru binele altcuiva.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Trickster
post Oct 6 2009, 02:03 PM
Post #439


communication impaired
Group Icon

Group: Mod Sempai
Posts: 1.286
Joined: --
From: The bright side of life
Member No.: 1.518
Points: 2.723
Gender:



Bun bun, atunci asa, "altruismul ca si trasatura a fiintelor cu capacitati cognitive superioare, o disertatie anime-club", nu "We are unique among the living species on our planet because we can and do kill our selves!" cut cut slash wrist, superior being. Oh, sau am eu una: "We are superior among the living species on our planet because we didn't kill ourselves yet!" :unsure:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

IceJack
post Oct 6 2009, 05:16 PM
Post #440


Palora, inactivist de partid
******

Group: Members+
Posts: 726
Joined: --
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
Points: 399
Gender:



:> cut cut slash slash, nu am zis de emo am zis doar ca e unul din putinele lucruri de care suntem siguri ca noi le facem si restul creaturilor de pe planeta noastra nu o fac, celalat care imi vine in cap acum ar fii doar faptul ca construim alte metode de transport. (you don't see the ant experes around do you? or the elefant sky jet)

Nu poti sa zici ca albina nu se sacrifica, la fel cu nu poti zice ca se sacrifica, pentru ca nu putem comunica cu ele sa intrebam "albina stii ca o sa mori cand intepi chesti?" la care albina sa raspunda ori "da, stiu, e ceva normal la noi sa ne sacrificam pentru binele marelui bine muncitoresc albinest" sau "... duh... erhhh... blargh..." :rolleyes:
Nu putem sa intelegem ce se intampla intr-un stup deci nu avem de unde stii daca albinele inteapa din reflex, din instinct genetic sau pentru ca atunci cand erau larve la ora 4 in fiecare zii venea daica si zicea ca tre sa intepii si sa mori pt patrie. (you know, programing, like school)

De ce am fii superiori ca nu ne-am omorat inca? Ne tot omoram, dar ne si inmultim mai rau ca iepuri (pana la urma e agolmeratie de oameni pe glob nu de iepuri) asa ca am putea sa spunem ca suntem inferiori ca nu reusim sa ne omoram destul de repede.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

24 Pages « < 20 21 22 23 24 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Anime in Romania
Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 14th June 2024 - 07:53 PM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |