Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ever Got The Feeling You're Too Old ?, Clash of the generations!
|
|
|
Audron |
Apr 21 2009, 10:33 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Timisoara
Member No.: 195
Chestia cu too old, din punctul meu de vedere, tine de tipul de anime la care ma uit. Acum, la aproape 22 de ani, e adevarat, nu ma mai pot uita la animeuri in care personajul principal are 15 ani si sa ma regasesc in mare parte. Trecerea anilor aduce noi preocupari si lucrurile care ma preocupau la 15 si care sunt accentuate in cazul personajelor de 15 ani nu mai ating, ca sa spun asa, o coarda sensibila. Dar daca subiectul anime-ului este suficient de matur, atunci nu ma simt prea batran pentru ca nu am de ce. Atata vreme cat subiectul abordat nu tine aproape exclusiv de perioada liceului, il pot urmari ca pe un film bun. Un alt lucru ce s-a schimbat idata cu varsta este frecventa cu care postez pe acest forum. Intru mai des decat postez sa vad ce mai e noi pe forum, dar deoarece nu ma mai uit atat de des la anime pentru ca nu mai am timp, nu mai pot nici sa postez atat de des.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
animer9 |
May 2 2009, 10:53 AM
|
perverted member
From: in mijloc de Baragan
Member No.: 7.826
mai intai sa spun ce inseamna "a te simti batran" : pt mine inseamna a spune "destul, stiu suficient, cunosc aproape tot,sunt cel mai...,etc." m-am simtit asa la 18-19 ani , dar am vazut mai apoi ca ma inselam... se mai spune ca inveti pana la varsta de 23 de ani( e vorba de capacitatea creierului de a retina informatii, etc.) desi acum am peste 20 de ani ,ma simt ca atunci cand am vazut primul anime(Pasarea de foc spatiala) si am fost socat, in sensul bun, de minunatiile vazute acolo...de exemplu am vazut acu'o luna "The voice of a distant star" si la sfarsit ma simteam ca atunci cand fata-robot din "Pasarea de foc spatiala" a murit in bratele baiatului ,cu acelasi gand in mintea mea there must be something more than what we see, smell, hear, touch, feel with our senses , it just simply MUST nici fizic nu par a avea varsta reala(daca ma raportez la prietenii mei sau chiar la unele fete pe care le cunosc) , asta cam este o chestie genetica intrucat si sora-mea si fratii mei si chiar maica-mea arata mult mai tineri decat sunt pe buletin... asa ca nu ma simt deloc batran(desi n-ar fi cazul) si continuu sa invat(evoluez) , sa citesc manga, sa vad anime-uri, sa ma bucur de toate acele lucruri marunte care ne umplu viata, sa trec peste necazuri si griji pt. ca dupa ploaie iese soarele, si sa am incredere in mine( cand incepe sa-ti pierzi increderea in tine , incepi sa "imbatranesti") si etc. ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Missa-chan |
May 3 2009, 06:40 PM
|
~Y U R I~
From: Jud. Hunedoara
Member No.: 3.077
Ayeee~ Too tired to read all the posts... xD
Ei bine, am 16 ani (so yeah, banuiesc ca reprezint generatia tanara). Peste, sa zicem, 10 ani, cu siguranta am sa mai vizitez forumurile. Simt o nevoie constanta de a dezbate anime-urile si manga-urile vazute/citite, la fel si alte subiecte. Deci, atata vreme cat voi avea acces la internet (si voi avea, cu siguranta, de vreme ce planuiesc sa continui pe domeniul IT, voi avea nevoie XD), voi fi activa pe forumuri. :) Nu ma deranjeaza varsta, fiindca pentru mine, varsta chiar nu conteaza. Conteaza persoana in sine (desi, recunosc, tind sa ma inteleg mai bine cu cei mai in varsta decat mine decat cu cei din generatia mea; mai exista si exceptii, totusi).
Cat despre anime-uri...consider ca nu sunt doar niste simple "desene animate". Sunt complexe, iar limita de varsta s-ar impune eventual pentru copii mici care, dupa cum zice si Garden Girl, nu are intelege mare lucru din ele. In general insa, este un mod placut de a te relaxa si de a-ti imbogati, eventual, cultura. Valabil si pentru manga-uri.
So yeah, concluzie: asteptati-va sa ma gasiti pe aici si peste vreo 10 ani (daca mai traieste forumul si sper sa traiasca). :lol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiva |
Aug 19 2009, 07:54 PM
|
Incepator
From: under your bed, munching on your pillow
Member No.: 5.274
Banuiesc ca si eu as intra in categoria 'tinerilor' :lol: Implinesc 17 in toamna *cough*
Drept sa spun, pana si eu am inceput sa ma simt 'batrana' pe forumuri, din moment ce se inregistreaza in general pusti de 12-14 ani care incep cu glume si obsesii de-ale lor OTL Si cu prescurtarile lor... Eu folosesc doar tz, si ala atunci cand ma refer la fata, partea anatomia ca capului, ca sa nu priceapa lumea altceva xD [mai ales cand comentez desene and stuff].
Cum interactionez cu userii mai vechi? Uhm, mai timid presupun, mai ales cu persoanele pe care le admir de ceva timp. Primesc bobarnace ce-i drept cand le spun dupa cateva conversatii ca imi era frica la inceput sa discut cu ei, dar scap usor :D Prefer sa vorbesc cu useri mai cu experienta, nu neaparat pe forumuri, deoarece simt ca intretin totusi o discutie inteligenta. Dar imi place sa ma si harjonesc pe shoutbox-uri cu 'tineretul' , a little goofiness doesn't hurt once in a while :"D
Si ca fapt divers, inca nu mi-am gasit locul pe niciun forum unde sa zicem ca sunt la curent cu toata lumea si ma intretin bine cu userii... Ori majoritatea sunt mai in varsta decat mine iar eu gandesc 'grrrrr I WANNA BE OLDER DAMMIT' si ma considera doar o alta pustoaica , ori sunt mai mici si ma plictisesc copilariile lor~~ I'm a sad little shrimp lol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bebe |
Aug 21 2009, 02:13 AM
|
Incepator
From: Bucuresti
Member No.: 2.780
Heh, daca tot o inviat topicul asta sa postez si eu desi... sincer nu stiu unde sa ma incadrez, la aia tineri sau la mosnegi. Asa cum zicea cineva la 21 (22 acusi T^T ) nu prea-mi vine sa ma consider batran, desi recent cand am fost cu frate-mio si-am vrut sa ma uit cu el al nu-stiu-ce anime a ras de mine ca "tu te mai uiti la desene animate?" - el avand 13 ani atunci. Imi venea sa-i dau 2 palme si sa-l trimit la culcare. Amu deh, pentru el cica-s prea batran pentru desene (in mod ciudat, parintilor nu le pasa :lol: ). But still I don't think of myself being so old (mai ales ca m-am apucat serios de anime relativ recent - acum 3-4 ani). Pe langa asta cand intru pe cate un forum si vad anime fans la categoria grea, care se uita de ani de zile si inca pastreaza acea scanteie aprinsa, nu pot sa zic decat "respect si la mai mare".
Asa cum ziceau si altii inaintea mea, sper ca mai incolo sa nu-mi scada interesul (desi ma cunosc destul de bine si n-o sa se intample asta). Chiar vara asta am facut o pauza din ce inseamna manga/anime/forums si m-am mai uitat la filme si am lenevit fara sens, si acum cand am inceput sa ma uit la o serie random de gasii pe net, mi-am reamintit ce si de ce imi place. Pentru ca totusi, animeurile prezinta idei mult mai complexe decat un film, grafica ma atrage mai mult si de ce nu, chiar si coloana sonora. In multe privinte animeurile intrec filmele (majoritatea, sunt si filme bune) si asta n-o sa se schimbe cat oi trai. Asa ca daca unii se uita la filme la batranete (hint: babele cu telenovelele lor >.>) eu de ce sa nu stau la 80 de ani cuminte in scutecul meu si sa ma uit la Sailor Moon? Abia astept chiar (mai putin partea cu scutecul >.>).
Despre pierdutul legaturii cu userii vechi si eu am patit la fel, desi nu ma compar ca vechime cu multi dintre voi, insa in acelasi timp s-au format si prietenii destul de stranse cu persoane cu care am facut ce-am putut sa pastrez legatura si sper sa nu se opreasca aici.
Ce mai era acolo? Cam atat cred... ce pot sa spun? Anime rox. Now and forever. I'll go old on this sh*t and come here and post again about it. Vorba lui Rogue, vorbim dupa 30 de ani.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|