Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Gesturi tipice in anime
|
|
|
andrixnet |
Feb 13 2004, 09:47 AM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 177
|
Ati observat o serie de gesturi tipice in anime ?
Ce semnificatie au ele (unele inca sunt un mister)?
De unde provin? Au o legatura cu ceva specific cultural in Japonia, sau e doar un stereotip specific manga/anime?
Unele dintre ele, sunt realmente posibile pentru o persoana oarecare (fara abilitati speciale (o sa dau exemple concludente)?
Iata cateva exemple :
semnificatia chiar imi scapa
De unde provine acest gest?
Este folosit intens inclusiv in anime-uri care au ca tematica o poveste sau o istorie europeana (sunt cu ghiotura si din astea) | |
--- ---
--- ---
| |
[/CODE]
Incercand sa duplic in realitate acest gest, nefiind nici gimnast, nici contorsionist, pentru mine personal, cel putin, este o pozitie greu de mentinut si foarte incomoda.
De unde vine, iarasi, acest gest ?
Este oare acesta un amanunt real fiziologic la japonezi sau un stereotip manga/anime ?
Personal n-am intalnit pe nimeni caruia sa ajunga sa-i curga sange din nas din astfel de cauze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bawmwolle |
Feb 21 2004, 11:35 PM
|
Unregistered
|
In Love Hina again e o faza super amuzanta pe aceasta tema...
|
|
|
Bawmwolle |
Jun 22 2004, 09:09 PM
|
Unregistered
|
SPOILER
In primul episod al Love Hina Again, Kanako este deghizata in Naru si o...mangaie pe Motoko il locuri...intime.Faza e ca toata scena se desfasoara pe strada, in vazul a zeci de adolescenti de sex masculin, ale caror vene nazale nu au rezistat presiunii... :oops:
|
|
|
|
|
|
|
Uje |
Jun 23 2004, 12:40 AM
|
.
Group: Members+
Member No.: 138
[quote] Akanbe: Gesture of mild contempt, whereby the gesturer pulls down one or two eyelids while simultaneously sticking out their tongue at the gesturee. Usually this gesture is accompanied by the sound be-eeeee-eeeee-DA! (ex. Ruri's rude awakening akanbe in Nadesico, episode 8; Asuka's use of the gesture at Shinji in Evangelion manga edition #4; Narusegawa nailing Keitaro at the onset of the Kanako Special in Love Hina; Yuushi showing up the rich girls in Puchi Puri Yuushi). [/quote]
http://www.mtfn.net/faqpage.asp?sec=3
Imi era lene sa scriu :P (daca are cineva nevoie de traducere o s-o fac atunci)
Este si o legenda prin care s-a format acest gest dar nu mai gasesc pagina de unde am citit-o si nu mai tin minte detaliile :( Era ceva legat de un conducator rau pe care toti satenii il urau si intr-o zi un mosneag s-a prefacut ca i-a intrat o musca in ochi si l-a rugat pe conducator sa i-o scoata. In timp ce asta se uita in ochiul lui, mosu a scos limba iar gestul nu a fost observat de samurai (sau ce era el XD). Ei si de atunci a ramas strambatura asta.
O sa editez postul daca gasesc o imagine ^^;;;
|
|
|
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|