Mwahahah!!! Nu te uita in spate! Eu sunt acolo si sunt gata sa te arunc in sac si sa te transport pan' la Otaku Festival! .. Ce faci, de ce te uiti? Mi-am ratat sansa!!
Ahem..lasand gluma nesarata la o parte, Otaku Festival se apropie cu pasi repezi. Prea repezi!!! Pai eu cand mai invat drumul pana acolo? XD
Daca gresesc ceva, corectati-ma urgent.
(IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/211077_118580434819400_7902544_n.jpg)
(click imagine) (afis mic pt ca n-am gasit decat prea mare XD)
Editia a V-a, pe data de 21-22 mai, sambata si duminica, adresa: CCS Bucuresti (Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti)
Intrarea otacilor se va face de la ora 10 dimineata (= numai cosplayeri, staff, cei care au stand sau persoana autorizate - :P - vin mai devreme).
Programul il gasiti la urmatorul link:
http://otakufestival.com/2011/program/ Otaku Fest are si site de
facebook, si twitter si youtube, dar le gasiti pe site in coltul din stanga sus de tot.
In coltul din dreapta, sus, gasiti si "Informatii Utile", unde e trecuta adresa, harta, si niste transporturi in comun, precum si hotele (etc) in care va puteti caza, in cazul in care vreti. D
Intrare: 10 lei pe zi.
Am uitat ceva oare?
Aahh..da.. inscrierile la workshopuri se vor face la "locul faptei", mai exact, copiem din program: "10:00 – 12:00 "Înscrieri workshop-uri si gaming (info poin intrare)" <- daca vreti sa stiti unde se afla locul (inauntru), click pe program ca vedeti harta.
Inscrierile la cosplay se mai fac numai: "Inscrierile se fac online, pana la data de 14/05/2011, pe site-ul festivalului. Nu este obligatoriu sa aveti costumul gata in momentul inscrierii, ci in momentul concursului (costumul din concurs trebuie sa fie obligatoriu cel inscris)." (< citit pe site c sa aflati mai multe; copiat de la articolul 3, paragraf 1 sau ce-o fi X3)
Ma rog, cam tot ce-am zis aici afalti si de pe site. Dar sa fie.
Cin' are de gand sa se duca??? Eu una, sper sa merg,hm, sambata. (<- cu speranta ca am ales bine ziua :D). O sa karaokez pana ma doar in gat, va promit. Apropo, stie careva daca karaoke-ul este in ambele zile? ca daca e duminica,
atunci ma duc! E o dorinta pe care trebuie neaparat sa o indeplinesc si sa scap de o piatra de pe suflet lol. Se pare ca standul J-music va fi undeva in hol. Heh, deci o sa am spectatori. De-abia astept sa va
incant urechile cu vocea mea sublima...
Pacat ca n-am si eu niciun fel de nimic cu care sa filmez cosplay-ul (si karaoke-ul mwaaha), doar un telefon prost pt filmat care si asa are maximum de vreo 20 de poze (din cele mai bune) fara vreo sursa externa. (si n-am)
Si, un ultim lucru: ..ups...am uitat ce vroiam sa spun. revenim imediat!!
PS I'll be there TROLLING, so wait for me!!! Nu, glumesc, nu sunt eu capabila de trollat live.. :P
Edit: multumesc celui/celei care a facut titlul sa apara rosu ^v^
Edit 2: desi l-am stricat io inapoi din cauza ca am editat. Imi pare rau!!