Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nijikon 2009
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
Pages: 1, 2
Coyotee
Acest topic va contine informatii pentru Nijikon 2009.

Data: 24 - 25 OCTOMBRIE
Locatia: Palatul Copiilor, Bucuresti (la fel ca Nijikon 2008)


Alte informatii in curand


<div style="text-align:center; font-weight:bold; font-size:18px"><a href="http://www.nijikon.ro" target="_blank">www.nijikon.ro</a></div>
Casmy
QUOTE(Coyotee @ Aug 13 2009, 10:56 PM)
Acest topic va contine informatii pentru Nijikon 2009.

Data: 24 - 25 OCTOMBRIE
Locatia: Palatul Copiilor, Bucuresti (la fel ca Nijikon 2008)
Alte informatii in curand
*




La sectiunea de gaming ce se aude? ^^ smile.gif
LordMethos
Nimic smile.gif
Rock Girl
Era mai tare sa fie o saptamana later, ca anu trecut, adica at about 1 noiembrie XD
Coyotee
QUOTE(Rock Girl @ Sep 2 2009, 01:05 AM)
Era mai tare sa fie o saptamana later, ca anu trecut, adica at about 1 noiembrie XD


Asa vroiam sa-l facem initial, dar din diferite motive, nu s-a putut.
Rock Girl
Sper doar sa nu se schimbe data pe aproape ultima suta de metri, ca la Otaku Fest. XD
Coyotee
Data e batuta in cuie. Daca nu eram siguri de data, nu am fi anuntat-o
Rock Girl
good to know tongue.gif
Mi-chan
hmmm stiu ca e prea devreme sa intreb dar va fi un concurs de karaoke sau ceva de genul asta ....ar fi foarte frumos ....

Ahhh si cei care face cosplay ...cine vine de D.gray-man pls send me a private msg ....
Kratozz
Ce se aude de AMV - uri? requirements etc etc
Reactive
sfatul meu e sa asteptati pana apar informatii noi pe site, respectiv forumul Project Sakura
Coyotee
Site-ul a fost pornit.

Majoritatea informatiilor au fost adaugate (urmeaza sa mai fie adaugate)
Coyotee
Pentru cine nu a urmarit site-ul.

Inscrierile pentru concursul de AMV-uri si concursurile de cosplay (individual si grupe) au fost deschise.
Animal
Un link pentru lenesi ? :<
Sentaro
www.nijikon.ro

Daca esti prea lenes sa-l folosesti pe Goog(u)le
Animal
Yeap too lazy to use gugal...dar mi se pare de neconceput sa nu ai un link pe threadu asta...

Thx de link.
Coyotee
fixed it.

added link in 1st post tongue.gif
Moonsparkle
uh... eu vreau sa stiu ce e mascota aia micuta. am i missing sth?
Coyotee
Mascota Nijikon. What else could it be ?

A fost si anu trecut smile.gif
Moonsparkle
a fost huh? didn't notice tongue.gif totusi, ce e? what are those things on her side? why does she have an onion head? why does she have drills? is she made out of metal? is it a she or a he? tongue.gif
Reactive
QUOTE(Moonsparkle @ Sep 29 2009, 05:10 PM)
a fost huh? didn't notice tongue.gif totusi, ce e? what are those things on her side? why does she have an onion head? why does she have drills? is she made out of metal? is it a she or a he? tongue.gif
*



E un fel de Atom Girl tongue.gif
The Different Mechanist
E o mecha chibi. Imbracata in hainute romanesti (desi sunt minimalizate). Si are drills because I wanted them :|. Everything is more awesome and MANLI with drills. Also, trebuie sa compenseze ceva tot rozul ala ghey de pe acolo dry.gif .
Daca vreti punem la punct si un backstory pentru ea, dar eu asteptam intai sa vad fanarturi PORN cu ea si Reactive. ATUNCI se poate spune ca avem brand recognition cu adevarat.
Reactive
Evident, fanarturile vor putea fi aduse la Nijikon, INDIFERENT de continut, spre deosebire de restul.
Moonsparkle
ah makes sense now. minus the bit with hentai manga. so she's an onion mecha girl. cool. and yes, drills do rock.
Coyotee
Dorim sa reamintim tuturor doritorilor ca inscrierile pe Aleea Artistilor, la concursurile de cosplay si de AMV-uri se incheie pe 18 Octombrie.

Tocmai am intrat pe ultima suta de metri, asa ca daca ai un clip sau un personaj/costum de inscris ori vrei sa iti expui lucrarile la Niji, grabeste-te! Toate informatiile necesare se gasesc in sectiunile respective de pe site-ul nostru www.nijikon.ro.

Pentru orice informatii nu ezitati sa ne contactati.
rocky
programul pe zile e stabilit deja?
Java-Leen
*is a bit depressed because she missed the volunteer signup because she couldn't decide in time in which place to sign up to* (I'm also the last person that finds out important things every time. You should have seen my face when I randomly read in someone's newspaper wrap about the government crash... yesterday <.<)

Neh, cine stie zona... se poate merge pe jos de la Sincai pana acolo, nu? *hates the bus and forgot the number of stops from last time*

I'm a fail, I know >.<

oh, yeah... si vad ca o sa fie workshop-uri de desen at niji too *was very impressed from otaku and wants to repeat the thing* Se mai face cu inscrieri ca la otaku? N-am vazut nimic in leg cu asta, de-aia intreb. (stiu ca daca se intampla ca data trecuta n-am de ce sa-mi fac griji, dar macar de data asta incerc sa aflu si eu inainte sa fie prea tarziu)
bogdan
ca sa fiu rapid raspund doar la prima intrebare
da de la sincai se poate merge pe jos pana la palatul copiilor, 10 - 15 min maxim si esti acolo ( mergi pe aceasi parte cu parcul, daca vrei chiar si prin parc)
Reactive
@Java-Leen rusine cu inscrisu tongue.gif.
Neway, tre sa iei doar o statie orice autobuz de la tineretului, deci nu-i mare problema. Cat despre workshopuri, stiu ca se fac inscrieri in ziua respectiva.
Java-Leen
gomen nasaaaai! *falls in dark corner* I'll be off papers again this year I guess *won't give up that easily*

ahem. Doar o statie? suuuper... inseamna ca pot sa merg pe jos fara probleme. ^^ Si probabil o sa-mi ia mai putin de 15 minute as well. biggrin.gif

mai bine ca e inscrierea in ziua workshop-ului. Oricum tot acolo se ajungea XD
Sentaro
Primele poze de la Nijikon 2009 AICI

De fapt sunt poze din perioada de pregatire a locatiei. smile.gif
Kratozz
Astept cu nerabdare ziua a doua biggrin.gif Am avut noroc cu prima zi, got some freebies tongue.gif smile.gif Enjoyed much first nijikon day smile.gif C ya all tommorow.
Sentaro
Nijikon 2009 day 1 AICI
Alinna
Se pare ca eu voi fi cea care sparge gheata. Adunat si scazut, rezultatul a fost cu plus.

Am sa incep prin a-i felicita pe cei care au facut cosplay. Nu toate cosplay-urile au fost reusite, dar s-a simitit ca s-a facut un efort mai mare. Chiar si mie mi-a fost greu sa decid care a fost "cel mai cel". Am pendulat mult intre Lulu, Alexiel si Yuuko. M-am bucurat ca a castigat Lulu, pentru ca ea a s-a apropiat cel mai mult de personaj. Pacat ca Yuuko si Alexiel nu au optat fie pentru o peruca fie pentru un nuantator [desi le inteleg, ambele aveau par frumos tongue.gif]. Ca si costume, toate au fost exceptionale si - pe aceasta cale sincere felicitari. O sa pandesc siteurile anime, ca sa adun cat mai multe poze cu ele. Evident, felicitari merita si altii, dar ele mi s-au lipit de suflet anul asta...

Aleea artistilor a fost cam saraca anul asta, dar m-am bucurat nespus sa o vad pe Alexiela si sa cumpar cateva dintre posterele puse in vanzare [si breloc ~wee si calendar *nosebleed*]. Mi-ar fi placut sa vad si alte produse care sa foloseasca imagini desenate de ea *arata spre caietele cu spirala*.

Un minus, e atitudinea lui Aki. Sper acum sa nu se supere, I do like her a lot [din anii precedenti], dar anul asta atitudinea ei a fost deplasata. Acele glume "kinky" erau ok in discutiile cu persoane de alte varste, nu adresate unor copilasi de 14-15 ani [unii veniti cu parintii]. Am inteles ca a incercat sa ii ajute, din pacate nu prea a reusit. Ah, si juriul. Felicitari wink.gif a fost foarte amuzant sa vad cum ati incurcat cu intreabarile voastre copchilasii. Nu imi amintesc sa va aud deschizand gura si sa o intrebati pe Lulu ceva sau pe ceilalti doi cosplayeri din Kingdom Hearts. De asemnea mi-a placut ca va mai muscati ocazional spre deliciul tzatzelor din noi ["Ruxi a primit un compliment. Wow! Nu se intampla prea des!" - s-a ras la faza asta mai ceva ca la stand up comedy XD]. Un bat la fund lui Aki si pentru comentariul legat de acordul subiectului cu predicatul adresat unui concurent. Emotiile i-au afectat si pe ei, ca si pe tine ["iau la crescut" a fost spre final, dar nu e singura ta gafa in materie de exprimare]. Dar, felicitari pentru atitudinea pe care ai avut-o in afara scenei. Ai fost aceeasi Aki zambitoare, calda si extrem de usor de abordat pentru o poza. Did I mentioned - cute to the point to cause a nosebleed?

Oh, ca tot am mentionat stand up comedy. Mi-a placut "tipul in albastru". Nu ii stiu numele (incepuse deja cand am intrat in sala), dar a fost simpatic foc. [Spre deosebire de ultimul tip *cough* scuze ca nu ma amuza glumele cu cacat care fac deliciul mailurilor in lant >.< sau exprimarea "bai, coaie" repetata de mai multe ori...ca asa vorbesc baietasii, nu? (asa o fi, dar la colt de strada cand sparg samanta sau folosita o data pentru efect)].

Oricum, asa cum am spus de la inceput, a fost mult mai bine fata de editia trecuta. Felicitari celor implicati, chiar s-a simtit o imbunatarie fata de ultima editie [care si ea, la randul ei, era deja mai buna decat precedenta].

Poze nu am sa pun, mi-e si lene si nici nu am facut unele prea reusite *blushes*. Am sa astept ca Sentaro sa le puna pe cele facute de el. Mereu ma delectez cu pozele de la intalniri wink.gif asa ca stiu ca are "ochi bun".

Cred ca mai erau cateva chestii pe care as fi vrut sa le spun [unele de lauda, altele nu wink.gif], dar lenea isi spune cuvantul. Cred ca anul acesta voi reveni si in a doua zi [daca nu voi reusi, sper sa apara pe youtube filmuletele cu cospaly-ul de la grup >.<].

Edit >.< evident ca pana am dat eu "submit" ...*grabs the pics*
MikeyDLuffy
am o intrebare.. cine a luat premiul publicului la cosplay? ca plecasem la ora aia..
Alinna
Samurai Jack
MikeyDLuffy
multumesc.. ma bucur ca el a castigat.. doar a fost cel mai amuzant si cel mai aplaudat.
mai puneti si voi poze.. care aveti.. ca mie nu mi-a mers camera si nu am putut face.. pls. si in special poze cu lulu.. cu care nu am putut face si eu o poza din aceasta cauza mad.gif
DmonHiro
Trebuie sa recunosc ca am fost foarte placut impresionat de concursul de cosplay, mai ales de ce pe grupe. Au fost niste costume si niste scenete foarte reusite. Castigatorii concursului pe grupe au fost Cosplay Society, care au interpretat D.Gray-man (si foarte bine, dupa pararea mea). Tot ele au castigat si premiul acordat de public. Pe locul doi, din pacate nu mai tin minte cum se numea grupul, insa a fost nemaipomenita sceneta lor.

Felicitari tuturor participantilor, si sper sa va mai vad la anul.
aki chan
Well... atitudinea mea era de asteptat, doar cei care m-au ales stiau materialul. (si cosplayul meu a fost din Tokyo Akazukin, manga loli gore hentai mature in care scufita rosie deabia astepta sa fie mancata de lup) in plus pe cei mari nu trebuia sa ii iau la intrebari, ca stiau sa vorbeasca, doar atunci cand ceva mi se parea deranjant spuneam.
Dar sa vad un copil de 11 ani ca se uita la yaoi a fost un soc, sa nu mai vorbim, emotiile si-au spus cuvantul. (o da, toti am avut emotii)
Cat despre faza cu subiectul si predicatul, baiatul ne-a trimis o descriere, motamo din google translate, tot stafful a ras cu lacrimi atunci cand am citit-o.
Sper ca nu am deranjat prea multi smile.gif) atata tot unsure.gif
MikeyDLuffy
felicitari pt prestatie aki chan! mi-au placut ft mult glumitzele tale. esti tare smile.gif
speeder
deci acolo erai de nu te'am gasit dmon

next time i'l buy 2 tapes coyotee shi poate shi un trepied (my back and my butt it's hurting me)
Sentaro
Nijikon 2009 - day 2 . The Last day. AICI
Mikael
pt cei care vor sa stie standuperii primu a fost teddy, al 2lea andemon sau andrei si al 3lea bujie kyo sau alex parca...si da andemon a fost tare pt persoana care la mentionat.

am fost si io miam cumparat cateva chestii, poze la greu care trebe sa le primesc de la prieteni

am facut si cosplay eram gintoki (kimono alb, par...blond)

si hello aki ne vedem si paici smile.gif
aki chan
Asa se pare, dar intru atat de rar incat lumea nici nu stie ca exist smile.gif
Tessa
Are cineva filmari cu stand up comedy? Muream de foame la ora aceea si l-am ratat deoarece am mers sa mancam in Unirii smile.gif .
+ un link catre amv-ul lui Notorious *please*
Parerea mea despre festival [copy-paste de pe a-m]:
Primul meu festival, YEY! happy.gif
Nu mi-am permis niciodata sa fac 24 de ore pe drum doar pt. un festivat de 2 zile pana acum, dar familia mea milostiva vrand sa-mi accepte "dorinta de a invata" m-a lasat sa fac facultatea la Bucuresti, ca urmare am fost si eu prezenta de data aceasta si voi fi si in urmatorii 3-5 ani biggrin.gif .
Ca opinie generala e naspa sa mergi la festival fara bani in buzunar, mai ales cand reusesti sa ii cheltui dupa primele 10 minute de vizitat. Tot am spus ca nu-mi iau nimic de la mangashop, eram hotarata sa nici nu trec pe acolo, dar curiozitatea a omorat pisica [sau pur si simplu a lasat-o fara bani] si am mers sa vad ce tutluri au pus la vanzare. O gramada de lucruri am gasit pe acolo: shoujo, shounen, yaoi. Si cel mai mult m-a impresionat cantitatea considerabila de manhwa, cred ca vre-o 8-10 titluri, iar asta e ceva [dintre care nu am mai vazut decat 3 a doua zi tongue.gif ]. Normal ca ispita si vesnica mea iubire pt. manhwa si-au spus cuvantul si am ajuns sa-mi ahizitionez Bride of water god, pe care nu am mai putut sa o las din mana dupa ce m vazut-o XD. Apoi cu 20 de lei ramasi in buzunar ma uitam plangand la volumele din Sugarholic, Sarasa si Fever, care au si disparut a doua zi XD. Felicitari manga shop pt. diversitate. Chiar ati satisfacut multe gusturi cu marfa din acest an [auzisem zvonuri ca nu a fost tot timpul la fel tongue.gif ].
Apoi am mers sa vizitez toate standurile, unele dadeau gratuitati, mi-am cumparat poky la un pret mult prea mare si m-am bucurat ca am venit cu vara mea care mi-a mai imprumutat apoi bani pt. mancare. XD
Cosplay-ul individual a fost cam boring [doar vre-o 4-5 persoane care mi-au atras atentia]. Prezentatorii nu erau fosrte bine organizati sau poate doar aveau emotii deoarece pronuntau numele acelea cam geresit. Nici eu nu stiu fiecare caracter din fiecare anime, dar daca mi-am luat angajamentul ca o sa le prezint macar sa merg sa-i intreb pe cei care fac cosplay-ul daca le citesc numele bine. Aki was wierd, am primit explicatie pt. motivul pt. care facea glume piperate, dar tot era putin cam nepotrivit tongue.gif . Toate acestea s-au sters la al doilea concurs de cosplay, cel de azi, unde prezentatorii chiar au inceput sa devina funny si pronuntau corect denumirile trupelor XD. Grupele de cosplay care mi-au palcut cel mai mult a fost prima si ultima [ultima ceva mai mult] + Methos the Pedobear.
Costumele au fost extraordinare, cel putin unele dintre ele erau chiar identice cu cele ale personajelor din anime. Erau facute cu atata migala si atatea detalii O.O [daca erau facut de ei atunci felicitarile mele pentru efort].
M-am indragostit de AMV-ul lui Notorious si de a doua parte din PROFANATOR biggrin.gif .
Am primit cadou insigna cu Lumpy si textul: "Hai la mine" XD. Lumpy, in locul tau as cere 60% din profit.
In concluzie: m-am simtit foarte bine [poate m-as fi simtit mai bine cu ceva mai multi bani in buzunar, dar....asta e XD].
Felicitari organizatorilir, voluntarilor si tuturor persoanelor prezente care au facut atmosfera de la festival fantastica smile.gif .
*Tessa is happy* XD
P.S.: A-camp is coming and coming and coming...... ^_________^
LordMethos
bai deci aia cu "hai la mine" a fost mortala smile.gif)))
din punctu meu de vedere este un must have pentru cunoscatori biggrin.gif

Linku catre amvuri
Locurile123

PS : eu vreau vids de la cosplay grupuri .. care are plx ?tongue.gif
EXODIA
Hello, tuturor smile.gif ... Am fost si anul acesta pe la niji si m-am simtit bine. Multa lume si, si mai multe picioare (my feet hurt like hell). Organizatorii s-au straduit sa faca totul cum au putut si stiut ei mai bine (asa cum fac ei de obicei). Locatia a fost buna (punctul meu de vedere), iar aranjamentul a fost cvasi impecabil (a dat Media player-ul o eroare clasica, ce a ridicat sala in picioare, dar asta intra la "neprevazuturi" si nu putea fii evitata). Concursul de cosplay a fost interesant, "lupul" a fost haios, juriul nu a fost deloc, iar participantii au facut tot ce au putut si stiut. As fi preferat ca si yuko sa intre in top 3, dar faptul ca personajul era prea "complex" si "exagerat" de fel iar reprezentatie nu, au facut "juriul" sa acorde note pe "masura" . Felicitari castigatorilor si sa sper sa ii vedem si cu alte costume si la anul.
Cat despre group cosplay, a fost dragut de asemenea. Unele grupuri haioase, altele mai putin, dar per total a fost reusit. In afara de faptul ca s-a abuzat de imaginea lui Michael Jackson si de girl-on-girl action, nu am nimic de "reclamat". Dar poate a fost anul MJ-yuri cosplay si atunci sunt eu miriste.
Stand-up-ul a fost semi-esuat. Inafara de Andrei care m-a facut sa rad cu lacrimi, ceilalti m-au lasau cu un mare gust amar in gura. Sunt eu de acord cu eliminarea cenzurii, dar numai acolo unde trebuie, iar evenimentul acesta nu face parte din acele categorii, avand in vedere ca erau si copii prezenti (si nu ma refer la cosplayeri).
Spre rusinea mea, in afara de bilet nu am achizitionat nimic din lipsa de "timp" iar la gaming nu m-am putut strecura prin "cardul" de jucatori, dar imi imaginez ca pentru cei ce au reusit a fost bine smile.gif.
AMV-urile si MAD-urile au fost in genere foarte reusite (cu toate ca unele au fost boring like hell). Felicitari lui Notorius, desi, cunoscand un pic persoana, eram sigur ca o sa se claseze in primii 3 (felicitari inca o data). Iar proiectiile de "semi-lung" metraj au fost foarte reusite smile.gif Felicitari celor care le-au ales biggrin.gif.

Altceva nu pot spune acum. Decat inca o data felicitari organizatorilor si tuturor celor care au participat pt realizarea acestui eveniment smile.gif. O munca titanica realizata pe masura. Ma inchin.
Tessa
QUOTE(LordMethos @ Oct 26 2009, 11:23 AM)
bai deci aia cu "hai la mine" a fost mortala smile.gif)))
din punctu meu de vedere este un must have pentru cunoscatori biggrin.gif
*


Anul acesta au fost in editie limitata [Xelu a facut doar 4, cred], dar la cat succes a avut sigur o sa mai fie si anul viitor tongue.gif .
Desi, dupa cum ai spus tu, e funny doar pt. cunoscatori.
Felicitari pt. rolul de pedobear, in ochii mei tu esti castigatorul laugh.gif .
Multumesc mult pt. link-uri biggrin.gif .
Legat de a doua zi, daca te uiti mai sus a postat Sentaro un link. Nu stiu ce contine deoarece am net prea crappy ca sa-l pot downloada, dar cred ca sunt filmari.
Sentaro
Sunt pozele facute de mine in ziua 2.
Din pacate nu am poze de la concursul de cosplay.
Eram in spate cu Methos si complotam impreuna cu "Pedobear"
Botan
Imi pare rau ca nu am putut veni si ca nu am putut participa la concursul de AMV.. *sob* TT_TT Dar mai e si anul urmator, sa speram tongue.gif
Am vazut cateva cosplay-uri, de fapt in echipa mai mult, si au fost chiar bune. Mi-a placut cel cu SOS Brigade si.. nu mai stiu.
Aki, tot vorbeste lumea de tine, care ai fost pe-acolo? Na, daca omul prost nu stie tre' sa-ntrebe. laugh.gif
Dar AMV-urile castigatoare chiar au fost bune ^^ Mie mi-au placut multe, oricum;

Waah!! In pozele pe care le- pus Sentaro pot sa vad desenul lui Shiva cu toamna de la concurs >o< singurul pe care l-am recunosct (e pe un perete ;p)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.