Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Project Sakura
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
Pages: 1, 2
The Different Mechanist
Asa, sa incep cu vestile proaste. Lansarea numarului pe aprilie din Project Sakura se apropie cu pasi repezi. Dar nu chiar atat de repezi precum am fi vrut. Ideea generala era sa lansam revista in week-end-ul Pastelui, dar din anumite motive obiective (de natura mai personala pentru redactie) vom fi nevoiti sa o amanam cu cateva zile, mai exact pentru saptamana imediat urmatoare acestuia.

Va prezentam scuzele noastre pentru aceasta mica intarziere cu mentiunea ca aceste probleme nu vor afecta numerele ulterioare, a caror lansare se va produce normal, in prima saptamana a fiecarei luni.

Acum ca am scapat de vestile proaste, sa dregem nitel moralul cu cele bune.

Incepand de astazi pornim serviciul de livrare prin posta pentru revista noastra.
Care este ideea?
Ei bine, stim ca foarte multa lume nu are o banda sau o conexiune ce sa-i permita downloaduri de dimensiuni mari, dimensiuni spre care tind mai toate numerele din Project Sakura. Multi folosesc inca o conexiune dial-up, de exemplu. Pentru ei si toti cei ca ei am decis sa pornim acest serviciu.

Cum functioneaza?

Simplu!
Dati un mail pe adresa "livrare@projectsakura.com" in care sa efectuati comanda si sa ne transmiteti adresa voastra si noi va vom trimite prin posta intr-un plic antisoc un CD in carcasa slim continand ultimul numar al revistei.

Coletul va avea un ramburs de 8 RON, ramburs ce va acoperi taxele postale, plicul antisoc si CD-ul/carcasa. Livrarea se va efectua intre una si doua saptamani de la comanda.

Speram ca in acest mod revista noastra sa ajunga la cat mai multa lume.
Tenshi
Noh bravo. Buna idee, Mecanistule. Asa va fi mult mai usor pentru multi, inclusiv pentru mine. Desi am o conexiune super si o gramada de loc pe hard, tot imi era groaza sa descarc ditamai revista. :D
Coyotee
Well, there you guys go.

Numarul 4 din "Project Sakura". Dupa o intarziere-monstru datorata mai mult sau mai putin circumstantelor, timpului si spatiului, iepurasul de DUPA Pasti va aduce urmatorul numar din serie. Dar nu-i nevoie sa va faceti griji. Numarul asta ajunge pe la 110 pagini si contine numai bunatati, dintre care tin sa enumar:

- Cele mai proaspete stiri/barfe/zvonuri din domeniu
- O relatare ampla a conferintei sustinute de Yoshiki Sakurai la Bucuresti, impreuna cu material video de acolo si un cuprinzator interviu
- O detaliata prezentare a noii serii de scurt-metraje a lui Makoto Shinkai, mai exact "Byousoku 5 CM" precum si cam tot ce ati vrea sa stiti despre el
- Kingdom Hearts - Chain of Memories
- Excel Saga
- Muzica
- Balamucul nu se dezminte nici acum, acolo intrand "Legend of Duo" si "Turkish Star Wars"
- ...multe altele care nu imi vin in cap acum sau mi-e prea lene sa le enumar

Speram sa va bucurati citindu-l MAI MULT decat ne-am bucurat noi facandu-l, e nasol cand ramai fara cola.



Numarul este disponibil pentru download pe site iar cei care nu isi pot permite un asemenea download pot oricand sa il comande linistiti prin posta. Mai multe detalii la sectiunea de download.

PROJECTSAKURA.COM


Enjoy!
Rezo The Red Priest
QUOTE(Coyotee @ Apr 29 2007, 04:06 AM)
Speram sa va bucurati citindu-l MAI MULT decat ne-am bucurat noi facandu-l, e nasol cand ramai fara cola.
*



nu stiu cat v-ati bucurat voi; eu m-am bucurat ceva ceva dar cam putin.

Ca de obicei are si chestii bune si chestii slabe si chestii care m-au facut sa ma intreb WTF si sa ma aleg cu o grava neplacere vizuala.

Din chestiile bune... una foarte buna a fost prezentarea foarte buna a lui 5 cm care a fost facuta foarte bine; am pus atat de multi foarte aici ca in alt loc nu am unde sa ii pun. Un articol care mi-a placut.

In rest nu prea am stat sa citesc, ori ca nu ma interesau ori ca limbajul care se vrea (din nou) sa fie anteresant ma enerveaza la culme prin figurile scoase din capete care se vor prea inteligente, rezultatul fiind dureri de cap pentru mine. A fost un articol despre un film insotit de un warning de brain damage care banuiesc ca se aplica si articolului in cauza. Kingdom Hearts nu ma pasioneaza dar banuiesc era mai bun. Iar bomboana pe coliva a fost articolul despre desenul cu lupul si iepurasul. Din toate subiectele posibile v-ati oprit asupra acestei vechituri care paleste in fata a tot ceeea ce este astazi. Un lucru atat de vechi, scos de la naftalina mi-a dat inca o durere de cap. Mi-am adus aminte de desen dar sa-l pui intr-o revista ii strica firma rau, da rau de tot.

Concluzionand, pe mine unul inca nu m-ati facut sa stau sa citesc un articol cap-coada. Mult succes in continuare si pe viitor lasati figurile de stil pe seama unor oameni care nu vor rau mintal altora wink.gif
The Different Mechanist
Mersi pentru aprecieri si critici, Rezo.

Despre faza cu brain damage... Tot ce era pe acolo era la sectiunea 'Balamuc"... Nimic din ce e pe acolo nu prea se vrea a fi luat ca atare, zona aia e haznaua revistei. Tot ce e mai oribil intra acolo, e un fel de WC de tzara al recenziilor... Sincer, la articolul ala de care zici presupun ca materialul luat la purecat nu a ajutat deloc tongue.gif.

In rest, spui de figuri de stil esuate and stuff... Te rog, mai detaliaza, sa stim de ce ar trebui sa ne ferim pe viitor. Serios vorbind.

Iar articolele despre vechituri... ohohoo, stai linistit, ca planuim sa luam la mana pe la vara ceva "clasici" arcade si nu numai, ceva joace de prin a doua jumatate a anilor 80, ceva emulation... Asa ca "fosile" de genul asta tot or sa fie... De exemplu, foarte putini au auzit de "Tetrisphere". Si mai putini insa au auzit de "Block Out". Ambele au fost jocuri geniale totusi. Inceputurile Nintendo, manariile din industria jocurilor de la finalul anilor 80-inceputul anilor 90, toate sunt lucruri pe care vrem sa le prezentam sub o forma sau alta. Multa lume nu prea are idee ca sub stratul ala gros de praf se pot gasi niste bijuterii rare. Iar "Nu pagadi", nu o fi el bijuterie, nu o fi el cine stie ce realizare, hell, o fi chiar prost, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca era fun la vremea lui si ca multora le trezeste amintiri. (ma rog, ca unele nu sunt placute, asta-i partea a doua, dar aici nu ma bag tongue.gif) Motivul pentru care bagam chestii de genul asta in revista si "ne dam cu firma in cap" cum zici tu, e ca inca ne putem permite sa o facem. Nu stim cat de mult timp vom mai avea gradul asta de independenta si incercam sa profitam de el cat putem. Daca observi tu, lucrurile de genul asta au o pondere destul de mica in revista. Sunt indeajuns de intinse ca sa fie observate si cei interesati sa afle cate ceva din articole, dar in acelasi timp ocupa un spatiu destul de mic pentru a putea fi sarit cu usurinta de cei pe care nu ii intereseaza.

Poti sta linistit, din punctul meu de vedere numarul asta e unul dintre cele mai slabe ca material la articole. Il ridica in schimb in sus reportajul/interviul de la conferinta si alte cateva articole mai cuprinzatoare... a, da si cateva stiri. Tot ce putem face e sa ne straduim SI MAI MULT la urmatorul. Iar in doua numere de aici incolo... "STEELMIND" biggrin.gif
Rezo The Red Priest
Pentru figuri arat cu degetul la Legend of Duo si Excel Saga. Prea mult exces de zel. Puteau fi facute mai putin si mult mai bun. Cat despre vechituri sunt de acord ca sunt capodopere frumoase... si eu amintiri destule. Dar eu consider ca nu merita. Deja nu mai pot sa joc jocuri foarte vechi din cauza gameplayului. Pentru remember este bine dar cam inutil... (din nou in opinia mea tongue.gif)
waste
Pai, tot ce pot spune este EXCELENT!!! Numarul patru este chiar mai bun decat anteriorul (de fapt fiecare numar e mai bun decat precedentul). Mi-au placut imaginile, materialele, intr-un cuvant, e perfect!!! Cand iese numarul 5? tongue.gif
Rezo The Red Priest
Daca inca nu se stie, a iesit candva noaptea trecuta tongue.gif

O sa incep direct cu laudele la acest numar care s-a dovedit a fi net superior celor de pana acum. Doar am citit si eu cateva articole laugh.gif Ce ati facut? Ati schimbat complet echipa? Nu mai par acei copii care dau cu expresii "coole" in capul meu. In sfarsit articole cu cap, fara pompozitati care nu isi au rostul. Are un aspect mult mai elevat cum era si cazul sa aiba o astfel de revista.

Ce mi-a placut mult a fost amvul Kaleido Star. Merita premiul intai. Made me tingle a few times laugh.gif Pana si filmul din ciclul "Enervati-l pe Rezo" (scuzati ca-mi atribui nume) a fost interesant. Si tot vorbind de filme, mi-ati marit lista cu ce trebuie sa vad neaparat adaugandu-i cateva titluri interesante.

Foarte frumos, foarte placut si interesant, dar cel mai important, BUN. Astept numarul urmator!
Trickster
Prima data cand va citesc proiectul, si in afara de faptul ca mi-ati ars retina cu crop-ul ala din AMV Hell 3, cateva erori la stream-ul cu trailer-ul de la Planeta Vanturilor (insert fart joke tongue.gif), faptul ca "a vindica" e un furculision si paragraful ala de la Stalker care se gaseste de 2 ori, imi place, m-am simtit mai informat, articolele au fost interesante si destul de bine scrise. N-am citit chiar tot, dar articolul despre benzi pentru adulti mi-a gadilat placut neuronii (deh, fiecare cu slabiciunile lui).. revin poate dupa ce-l mai citesc.
Himerish
Eu citesc revista inca de la numarul 3 si pana acum parca tot acela e numarul meu preferat.Dar si 4 si 5 sunt bune.
Acesta cred ca e cea mai buna revista a unei comunitati anime din cate am citit pana acum.
Si e clar cea care are cea mai buna prezentare(flash non-full screen) si design.
Lumpy
In sfarsit nr 5. Si ce pot zice am citit-o intr-o zi. In one big reading sesion. Ati reusit sa ii reduceti marimea prin streaming-ul video-urilor de pe server-ul formului. Good idea.
Sa trecem la continut. Stiri, stiri, stiri. Abia astept sa apara Tekkon Kinkurito si Planeta vanturilor, trailer-ul arata foarte promitator. The Osis si LM.C, nu am fost niciodata un fan mare al aternativului(dar am citit articolul and they sound Ok by my standards), iar LM.C well i just skipped it.
Din cauza articolului despre Brian K. Vaugn am citit Ex Machina pana la issue 28, adica ce a aparut pana acuma si pot spune ca e unul din cele mai bune comicuri citite de mine pana in ziua de azi.
Despre Sakura Con well yeah why don't you just rub it in. Pacat ca eram in Iasi si nu aveam bani .. si se apropia sesiunea.
The girl who lept through time - am anime-ul de prin iunie cand am fost in Bucuresti, dar bucata aia din dvd sa cam stricat (macar mai merg Sympathy for Mr Vengeance, Sympathy for Lady Vengeance si OldBoy). No worries am facut din nou rost de el.
Stalker - stiam de film si de carte dar nu am apucat sa ma uit la film sau sa citesc cartea, dupa articolul Baronului o sa ma apuc de amandoua.
S.T.A.L.K.E.R. - oricum am discutat cu Phobos pe Gtalk ce era de zis despre joc, atunci cand a aparut articolul so .. i kinda saw it coming tongue.gif . Dar totusi nu mai este MIA, good for him.

In ansamblu nr 5 este cel mai bun nr scos de project sakura pana acuma. Asa ca tineti-o tot asa si acuma astept nr 6 biggrin.gif
Daianara
In sfarsit am apucat si eu la revista. biggrin.gif Am luat numerele 2 si 5 care aveau dimensiuni mai acceptabile. Dupa ce am fost rasfatata cu vreo 3 review-uri de anime in numarul 2 m-am simtit ohmy.gif cand am vazut doar unul in numarul 5. Parca vroiam mai mult. Poate ar fi mers bine un review comparativ intre "The girl who..." si "Paprika" avand in vedere cat de des este animtit acesta din urma. Also, felicitari pt articolul despre conventia din Budapesta, super tare. Nu ami stiu daca era data vreo adresa de net pe acolo cu detalii despre data viitoarei conventii. If not, as aprecia aici un link. smile.gif
PS: A mai avut cineva probleme in a viziona fisierele video inserate? huh.gif La mine se aude doar sunetul iar ecranul ramane negru. Insa la trailerul de Okami s-a vazut perfect.
removed_on_request_20121227
QUOTE(Lumpy @ Aug 7 2007, 09:38 AM)
Din cauza articolului despre Brian K. Vaugn am citit Ex Machina pana la issue 28, adica ce a aparut pana acuma si pot spune ca e unul din cele mai bune comicuri citite de mine pana in ziua de azi.

Ma bucur ca ti-a placut biggrin.gif
Ma intrebam daca chiar va arunca cineva ochii pe Ex Machina, asa ca sunt bucuros ca cineva le-a luat chiar pe toate.
Vezi ca a iesit si #29; si sunt si cele doua specialuri, dar banuiesc ca ai dat de ele, ca sunt de vara trecuta.
Coyotee
QUOTE(Daianara @ Aug 7 2007, 07:48 PM)
PS: A mai avut cineva probleme in a viziona fisierele video inserate? huh.gif La mine se aude doar sunetul iar ecranul ramane negru. Insa la trailerul de Okami s-a vazut perfect.


Asigura-te ca ai cea mai noua versiune de Flash instalata.
Daianara
Probabil ca nu. Mersi de sugestie. smile.gif
bmate
revista e foarte biggrin.gif articolul de pe Sakura Con a fost foarte bun,anul viitor o sa merg si eu la Sakura Con, thank god i can speak hungarian, lol n-o sa am probleme tongue.gif
The Different Mechanist
Nu e nevoie sa astepti pana la anul. O a doua conventie, de proportii mai mari decat SakuraCon se va tine in Budapesta in primul week-end din octombrie. Astia de la WizAir au introdus curse dus-intors pana acolo la doar 30 de euro. Avand in vedere ca e mai putin decat am dat noi pe benzina si ca drumul dureaza doar o ora si ceva (doar e cu avionul), o sa mergem asa. Oricine vrea sa vina si e pregatit sa petreaca un week-end la o conventie anime, e binevenit. O sa aflam detalii de la organizatori si poate ne strangem un grup maricel.
The Different Mechanist
Yep...
Daianara
Yeeeey! Am dat de cateva ori pe site in ultimele luni insa tot coperta numarului 5 ma intampina. Ma bucur ca ati reusit sa scoateti inca un numar! L-am luat deja si l-am rasfoit. Long love letter deja il caut pe net. laugh.gif Imi place ca abordati/prezentati serii mai putin cunoscute (cel putin de mine tongue.gif ). Insa cum de prezentati un singur titlu anime in numarul asta?
The Different Mechanist
sunt de fapt doua.
intellect
Ne-aţi "ameninţat" în ultimul număr cu filme Ghibli pe DVD, în magazine, începând din ianuarie. Acuşi se termină martie şi... zero barat. Iar Tekkon Kinkreet - numai pe blu-ray.
Să ne mai facem speranţe, sau să ne bazăm în continuare pe good ol' Amazon?
The Different Mechanist
Tekkon Kinkreet e distribuit DOAR pe DVD la noi (sau poate au bagat astia de la Prooptiki si varianta BD si nu stiu eu, ceea ce ar fi mai probabil) - Eu cel putin l-am cumparat din Diverta. Oricum, ESTE de vanzare la noi.

Iar seria de filme de la Ghibli ar fi trebuit sa purceada la vanzare pe la finele lui Ianuarie. Acum, naiba stie ce s-o intampla, ca si asa au amanat lansarea tipii de la Independenta. Initial trebuia sa porneasca seria candva pe la sfarsitul verii/inceputul toamnei. Din vorba in vorba s-a ajuns prin Decembrie. Hai mai bine Ianuarie, ca ne cunoastem.

Cel mai bine ar fi sa incerc sa aflu de la tipi care-i treaba, dar nu stiu cat de sigur va fi raspunsul. Probabil "o sa vedem".
Coyotee
user posted image
Dupa cum toata lumea stie, revista noastra pseudolunara a inceput in ultimele saptamani sa iasa odata la cateva luni. Motive de ascuns dupa deshte sunt destule, unele dintre ele fiind ca mai toti au avut ba examene, ba licente, ba lene pe ei. Dar nu-i bai, macar s-a mai mesterit pe la engine, s-au schimbat meniuri, s-a mai lucrat la aspectul tehnic, incet-incet o sa ne mutam cat mai mult spre flash, s.a.m.d.
Iar acum, al optulea numar din glorioasa noastra epopee se afla in fata dumneavoastra si tot ce trebuie sa faceti e sa il downloadati. Din el tin sa enumar:

- Bancuri
- Rebus
- Horoscop
- Sport


Sunt sigur ca o asemenea selectie nemaiintalnita de articole v-a facut deja curiosi, asa ca nu va mai tin si va las sa va bucurati de lectura. Bafta!

DOWNLOAD
Urfe
Executabilul este singura varianta de distributie? O intrebarea din partea extrem de putinului public linuxist.
Reactive
cu wine nu merge ? biggrin.gif
Urfe
Nu mi-a mers, probabil fonturi si dll-uri lipsa (nu compilat de mine, binare din repository).
The Different Mechanist
Cu ocazia a ce a mai rămas din ziua de 1 Decembrie (dar fără nici o legătură) ne-am hotărât să dăm drumu' la cel mai nou număr al revistei noastre. Citiţi-l bine, pentru că e ultimul. Pe anul ăsta.
După un an plin de proiecte şi de activităţi am hotărât ca acest număr, ultimul din an cum e el, să fie un număr retrospectiv. În interior veţi găsi, printre măsura binecunoscută de articole şi recenzii, un articol ce vă va face o trecere rapidă prin toate activităţile importante de anul ăsta din lumea anime românească. Cine ştie, dacă nu treceţi peste el poate veţi afla câteva lucruri interesante "din spatele scenei", precum şi ce planuri de viitor se înfiripă.
Acum vă las în linişte să vă bucuraţi de criza economică mondială şi să sperăm că anul viitor va fi mai bogat în evenimente. Numai bine.


LINK
Coyotee
user posted image

Ei bine, având în vedere ca februarie e aici si ca vineri 13 tocmai a trecut, am decis sa dam drumul numarului 10 din revista. Cum 10 e un numar rotund, cica si revista noastra ar fi împlinit... ceva, asa ca, fara nici o legatura cu aceasta ocazie, numarul asta se întâmpla sa fie unul dintre cele mai mari de pâna acum. Am diversificat putin continutul si am scos niste articole mai consistente la interval. În acest numar puteti citi despre:

-Princess Waltz
-Gurren Lagann
-Xam’d
-Pathologic (ca deh, mai trebuie câte ceva rusesc din când în când)
-Joker
-Vampire Knight
-ÃŽnca niste treburi pe care nu mai stau sa le bag aici ca le gasiti si fara sa va zic eu


Spor la download si lectura placuta!
Urfe
Felicitari. Imi place si grafic - cu exceptia domnisoarelor in lenjerie.
Coyotee
user posted image

În sfârşit, numărul 11 al revistei Project Sakura e online.
Având în vedere perioada relativ scurtă dintre 10 şi 11 (aproximativ un an) se poate spune că redacţia
s-a mişcat surprinzător de repede de această dată. Să sperăm doar că această hărnicie e ceva trecător.
Revenind la numărul propriu-zis, în el veţi găsi:

- O relatare detaliată a Nijikonului din această toamnă, împreună cu ce s-a mai petrecut în culise
- ÃŽnceputul unei scurte serii de articole despre fenomenul Touhou
- O secţiune sănătoasă de muzică
- Recenzii de manga, anime, jocuri
- Ştiri, bârfe de speţă joasă şi toate celelalte lucruri rafinate cu care v-am obişnuit.

Cu acestea, vă lăsăm să downloadaţi în linişte acest număr 11. Lectură plăcută!

http://www.projectsakura.com
Baka man
Vezi ca ca ai pus .con la link.
In rest... o sa vad dupa ce termin de citit. Ma intereseaza in special articolul despre nijikon biggrin.gif
Garden Girl
Finally.... daca acum v-ati miscat "repede", urmatoru numar va fi probabil in 2012 biggrin.gif
Mmmyeah... felictitari pentru noptile nedormite. Anyway, am frunzarit revista si m-am oprit la fenomenul Touhou, i find it rly fascinating. Am citit articolul despre Niji - stand up comedy la Nijikon ? (like.. wait, wat?) aaaaand.... OMG MY HERO GRIGORE FLORINEXU (lol demon cocalar.. e putin cam fortata chestia, dar e funny).
Me goin back to reading happy.gif
Baka man
Stand-up comedy gasesti aici: http://www.youtube.com/watch?v=0imb47KP2U0 (dai acolo si de celelalte link-uri). E prima parte din reprezentatia lui Andrei, cea mai tare de altfel, si cea mai originala.
Garden Girl
Stai.. ce?

OMG ANDEMON E ALA? That creepy.. he never told me.. adica i never asked.. anyway..

user posted image

revin cu edit
zeri
Interesant numarul asta! Am descoperit Tsukiko Amano smile.gif

Poza de pe ultima pagina e dintr-un .hack?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.