Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: One Piece
Anime-Club Forum > Detaliat > One Piece
Pages: 1, 2, 3
Ranma-kun
Hmm...ce sa spun despre One Piece,e un anime tare comic. A avut dreptate Bogdragon cu ce mi-e zis ca se aseamana intr-un fel cu Dragonball.
Toata povestea se invarte in jurul lui Ruffy(Ruffy in varianta germana, Luffy in cea japoneza) si echipazul lui Lorenor Zorro, Sangi si Nami,care sunt nishte pirati care vaneaza cea mai mare comoare care o existat vrodata,si anume: "One Piece" moshtenirea regelui piratiilor. Asta pentru ca Ruffy a promis ca va deveni regele piratilor. Dar Ruffy nu e un pirat normal, el a mancat dintr-un fruct dracesc si acuma are fortza supranaturala si se poate intinde la infinit. Zorro vrea sa devina cel mai bun luptator cu sabia. Sangi e un bucatar cu kick. Iar Nami e o hoata si navigatoare.
Ce sa mai spun,in cautarea comorii ei traiesc nenumarate aventuri la fel ca si Son Goku in cautarea Dragonball-urilor. Acest anime are statut de cult in Japonia,si a fost un mare succes acolo :roll:
Si acuma intrebarea...mai sunt fani pe aici,a vazut cineva tot One Piece-ul,am cu cine discuta :? Oricum.merita vazut,numai ca inceputul nu e prea bun,devine interesant numai dupa al 30-40 lea episod,dar devine foarte interesant icon_twisted.gif
Demiurgus
Desi am vazut doar 2 episoade pe RTL2 pot spune ca mi-a atras atentia. Cuvantul pirat este sinonim cu aventura. Si din cate am observat anime-ul asta e plin de pirati smile.gif Sper ca intr-o zi sa-l vad pe tot.
Chuppy
Am vazut cateva episoade si mi se pare interesant. dar eu nu as merge asa departe sa-l compar cu Dragonball. Dragut, interesant dar cam atat.
Anonymous
one piece is super.....
Ranma-kun
Ce original eshti mai Raffy, puteai sa zici si tu macar de ce, sau macar sa bagi si tu o poza tongue.gif

[img]http://onepiece.animemanga.de/media/wallpaper/include/images/1050953679/640x480_1053182718.jpg[/img]
bogdragon
Ranma-kun, din fotografie seria pare destul de buna d.p.d.v grafic.
Asa ca toata vorbaria pe care am auzit-o despre grafica, cum ca nu e anime, mi se pare exagerata. Oricum trebuie sa vad un episod, doua ca sa ma lamuresc pe deplin.
Oricum ai avut o idee buna cu poza.
Ranma-kun
bogdragon>pai......nu ai vazut primele episoade de aia, la inceput se bate Ruffy cu o grasoanca uriasa, si e grafica nashpa, adica tipa aia arata asa de urat incat itzi vine sa vomitzi nu altceva, dar cum evolueaza serialul, noile caractere care apar arata din ce in ce mai bine, pana si tipa aia cica manca unul dintre fructele dracului, si se transforma intr-o tipa super mishto wink.gif
e-Z
One Piece are cel mai dragutz sistem de shading pe care l-am vazut pana acum intr-un anime..si ma refer la faptul ca pe langa umbrele clasice, cell-painting, apar si umbre mai nuantate, se foloseste gradientul:)
Povestea(cat am inteles-o in germana) e faina, iar personajele foarte atragatoare si comice.
Griffith
QUOTE(Ranma-kun)
Oricum.merita vazut,numai ca inceputul nu e prea bun,devine interesant numai dupa al 30-40 lea episod,dar devine foarte interesant  :twisted:





Hmm mie mi-a placut si la inceput...si de la 30 pana la 40(arcul Arlong) mi s-a parut una dintre cele mia misto parti. Si alta parte care mi-a placut super mult a fost cand au ajuns pe Little Garden Island(apare Nami in sutien acolo /happy.gif ) si bineinteles unde am ajuns acum adica pe Drum Island e iar super(but really sad...pe langa fazele comice care sunt peste tot).
cilu
Ce bine ca ai dezgropat acest topic Griffith... imi era cam lene sa caut, da ma mir ca One Piece nu a suscitat atat interes pe aci pe la noi cat a suscitat de exemplu... Yu-ghi-oh...

Primul episod care l-am vazut era batalia lui Ruffy cu acel tip cu niste gheare extensibile, ce se facea si invizibil parca....da si mai aparea in acel episod unul ce se misca ca michael jackson, funny de tot, da am fost intrigat de grafica la inceput, plus ca nestiind ce serial era, deci nici personajele, am crezut initial ca ruffy ar fi the bad guy (nush ce m-a facut sa ma gandesc la asta)...

Grafica, subiect criticat de multi, trebuie sa te obisnuiesti cu ea, da departe gandul de mine sa nu consider acest serial ca fiind anime, cum am vazut o parere a cuiva pe site....

Incet incet am ramas captivat de acest serial si stiu ca facem pe dracu in patru sa fiu la 4 in fata televizorului (yeah including skipping classes and seminaries) urmarind pe rtl2 aventurile traznite ale echipajului lui Ruffy.

Cu toate astea am mai si pierdut niste episoade dar fiindca nici serialul nu este gata, fiind inca in productie (parca ultimul pe care l-am vazut pe rtl2 era arc-ul acela cu batalia pentru Alabaster, fapt ce m-a si facut sa cred ca acolo se gata serialul, dar apoi am vazut ca nu e asa... damn them, de ce fac ceva si nu-l duifuzeaza cand e gata de tot ci il tot dau pe bucati !!!!! :evil: )

Ideea serialului e buna, felul in care este prezentat este la fel de bun. Personajele evolueaza, bad guys la tot pasul, fiecare mai tare si mai interesant ca altul, la fel si marina care m-i se par la fel de bad... per total, un serial foarte bun.....

Aaa, v-am zis oare cat de mult imi place one piece??? :twisted:



Cat despre comparatia cu dragonball z, nush ce sa zic, totusi is universuri diferite, aici nu prea zboara astia in toate directiile si nu distrug juma din lume cu un atac d-al lor... (asemanarea ar fi la felul de a fi a lui Ruffy)
Griffith
Deci pe personajul principal il cheama Luffy, nu stiu cum au tradus aia de pe rtl /omg . Faza cu distrugerea la jumate de lume nu e dar eu nu stiu daca ai vazut sennenryu arc cand se enerveaza luffy la un moment dat si rupe un ditamai battleshipul cu un singur picior.

Hmm n-am ajuns inca la partea cu Alabaster dar cred ca o sa urmeze acum. Sper ca ai vazut tot pana acolo ca atfel pierzi o multime de chestii.

Ah si tipul ce semana cu Michael Jackson e Jango...stai sa vezi dance carnivalu(cred ca il am in share pe dc).
cilu
Griffith banuiesc ca nu ai citit atent ce am scris, chestia aia cu distrugerea jumatatii de lume, faceam comparatie cu dbz, si ziceam la figurat, adik nu is puteri super mega giga nivel nshpe mii in One Piece...

Da eram obisnuit cu Ruffy si asta nu e o meteahna a nemtiloe ci chiar a japonezilor si imposibilitatea lor de a zice k lumea "l' pe care il transforma in continuu in "r".... alt exemplu elocvent, in loc de alucard ghici ce apare? arucard (go figure).....
Miko
am vazut din one piece ce a dat RTL2, desi am inteles ca ei au dat doar o mica parte din serial. Mi s-a parut super ideea de a fi pirat si de a gusta libertatea deplin, plus ca ruffy avea si puterile de fructele diavolului. Si povestea e simpatica, la fel si grafica biggrin.gif
Ranma-kun
Nu stie cineva, pana la urma cate episoade are de fapt serialul asta, din cate stiu eu are cu bine peste 160 eps si e still in production, or am I wrong ?

Anyway.. anime-ul e intr-adevar foarte bun, imi schimb parerea de la inceput, I love it, m-a cam speriat grafica ciudata pe atuncea, insa e supper funny-anime-ul.

Insa totushi, mi se pare prea mult ca seamana cu Dragonball.. adica Ruffy=Goku practic, anyway it's funny, merita vazut, insa nu e o serie care are prea mare effecty daca te uiti la ea pe computer si pe un monitor mic, trebuie totushi un Tv.. tongue.gif iar daca va uitati la toate episoadele dintr-un foc o sa va cam doara capul.. tongue.gif
LArSON
One piece are 238 de episoade pana acum (sapt urmatoare apare 239), 6 filme si cel putin doua speciale + un OVA anterior serialului.



Traduse in engleza, din ce stiu eu sunt ep. 1-207;219-235 din care 153-206 sunt HK Rips de o calitate indoielnica, filmele 1-5, cele doua speciale si OVA-ul pe care eu nu l-am gasit nicaieri.
shadysands
One piece?

http://www.animedb.anime-club.ro/review.php?id=121

Facusem review-ul de mai sus acum o luna si ceva...

Anyway, unele asemanari cu Dragon Ball sunt inevitabile avand in vedere faptul ca autorul, Eichiiro Oda s-a "format" sub mana lui Akira Toriyama, si ambii lucreaza pentru Toei.
De exemplu:
*Imagine scoasa de admin pentru ca serverul pe care era nu mai functiona si ingreuna incarcarea topicului*
Observati versiunea de Songoku desenata de Oda, si cum are toate caracteristicile grafice ale One Piece.
Ce e frumos la OP e faptul ca pornesti cu o idee despre lumea in care se petrece actiunea si pe parcurs iti dai seama ca nimic nu e atat de simplu cum parea la inceput. Cu alte cuvinte, tocmai cand credeai ca toate lucrurile sunt bune si frumoase, observi ca se complica treaba, toate aceastea insa producandu-se natural si parca de la sine, facandu-te sa accepti faptul ca Eichiiro Oda are toate calitatile unui povestitor excelent.

Va recomand sa bagati ochiul pe http://www.mangacity.net/?page=wanted si sa trageti cele doua one-shot-uri de Oda. Sunt facute waaay back, inainte sa se fi apucat sa lucreze la One Piece, si sunt absolut hilarious, in special "God's gift to the future"...biggrin.gif

OVA-ul ala atat de elusive...nici eu nu am dat de elpe nicaieri.
Speciale, din cate stiu si eu sunt doar doua. Dar Larson, ai uitat de cele trei short-uri, "Jango's Dance Carnival", "Football King" si "Going Baseball".
LArSON
ai dreptate, sunt short-urile care insotesc filmele la cinema. Asa are si Naruto smile.gif
shadysands
tongue.gif Apropo, uitasem... Ranma-kun, stiai ca seyuu-ul lui Usopp din One Piece e seyuu-ul lui Saotome Ranma? rolleyes.gif
LArSON
A aparut si filmul 6 DVDRiP, deocamdata doar RAW
wicked
Da, e interesant anime-ul...really funny...Am urmarit cateva episoade bune pe RTL2, dupa care au scos retarzii postul....
Anyway, mi-a placut povestea, impotriva graficii chiar nu am avut nimic de obiectat, iar personajele sunt si ele foarte simpatice (imi placea mult de Roronoa Zoro, mai ales cand tinea o sabie intre dinti biggrin.gif ).
Ayumi
Imi place foarte mult One Piece biggrin.gif am vazut toate ep ce au fost date la nemtzi...in clasa a 9a era anime-ul meu preferat biggrin.gif pacat ca mi-au scos rtl2 sad.gif ce sa faci asta e.....eu chiar as vrea sa il vad iara ii super funny rolleyes.gif
Anzai
Am vazut OP cand il dadeau pe RTL2, nush cam pana la episodul 170 sau asa ceva. Are lupte destul de misto. Imi place ideea cu devils fruits. Personaje preferate : Ace, Ruffy si Zorro.
M-am chinuit sa-l iau si eu sa-l am acasa si n-am reusit decat ep 150 ca nu mai gasesc torrente sanatoase. Sper sa il vad odata pana la sfarsit.
DarkRaitei
Wohoo...ce mult a progresat povestea...devine tot mai interesant si au ajuns numa la 300 de episoade pana acuma...o sa bata recordul seria asta la cat mau au de facut din poveste...din pacate ultimul film a fost cam dezamagitor...hmm still animatiile au fost super facute..tongue.gif
Din pacate probabil vor incepe cateva fillere ca deja animul ajunge din urma manga..tongue.gif
Memnoch
301 acuma tongue.gif SI sa stiti ca o sa mai fie inca pe atatea episoade. Din ce am citit pe forumuri autorul manga-ului a spus ca povestea a ajuns abia la jumatate in Water 7 arc...deci inca vreo 6 ani de acum inainte o sa ne putem delecta cu one piece smile.gif
Animeniac
Eu citesc One Piece manga si zic ca totusi inca mai este pana sa fie ajuns de anime. Oricum tactica cea mai obisnuita e sa dea fillere mici de doar cateva episoade. Abia astept sa traduca careva Movie8 tongue.gif
Baka man
One Piece e unul dintre cele mai tari anime-uri pe care le-am vazut! Are tot ce-i trebuie, de la comedie (multa) la actiune si drama. Initial pare cam copilaresc datorita modului in care sunt desenate personajele dar nu este deloc asa. Tocmai contrastul dintre grafica simplista si usor caricaturala si seriozitatea unor scene m-a impresionat cel mai mult la acest anime.
Iar stilul de lupta al lui Zoro...de departe cel mai original pe care l-am vazut intr-un anime! Sa lupti cu o sabie in gura...
shobo
e printre preferatele mele animeuri ,am pierdut doar un singur episod din tot,pacat ca au cam slackat adc-ul dar acuma iau de pe vegapunk,eu astept inca meetingul de piratii unde se intalenesc cei mai tari piratii oricum animeul face senzatie mare in japonia din ce am citit,acuma trag episodu 302 se pare ca urmeaza batalia cea mare,si nu numai ruffy e in rolu principal ,adik cel putin acuma toti au contat in bataile cu Guvernu,o sa vedeti cand ajunge la batalia cu cp9
Sweet_ayu28
Si mie imi place foarte mult one piece si cred ca am pierdut cateva episoade doar pana acum....seria e difuzata in continuare pe rtl2 dar nu stiu exact la ce episod au ajuns tongue.gif...personajul preferat e luffy pt ca e mereu fericit si glumeste indiferent de situatie dar imi place mult si zorro laugh.gif
mouto kazuki
pai prima data am vazut one piece anu trecut, l-am luat de la unu de pe odc, de atunci am vazut toate episoadele pana la episodul 300, nush daca a mai aparut unul, in ultimul timp nu prea am avut timp sa vad, dar daca apare il scot din strainatate, asa le-am vazut pe aproape toate, nu am vazut niciodata pe rtl2, ultimul anime pe kre l-am vazut pe rtl2 a fost dbz shi nici ala complet, numa pana la bataia cu freezer
Baka man
One Piece e un serial care m-a impresionat. M-am uitat la el la insistentele unui prieten si am ramas placut surprins!
Daca la primul episod am am avut impresia ca o sa fie un fel de Dragonball pe masura ce am urmarit mai multe episoade am observat ca poate fi si destul de serios si nu e chiar o comedie!
Se pare insa ca multi au fost asemeni mie indusi in eroare de grafica aceea care...Hmm, sa zicem doar ca numai la un anime serios nu te duce cu gandul tongue.gif
Eu ma declar fan al acestui serial si ii salut pe toti piratii de pe acest forum care au plecat in cautarea One Piece smile.gif)
Baka man over ^^
Mon
hmmm ce pot sa zic. One piece este my alltime favorite anime biggrin.gif
il urmaresc cam din clasa a 8-a ( cand a fost dat prima oara pe rtl2 daca nu ma insel) si ... dupa ce mi-au scos rtl2.. am fac o pauza lunga ..... pana vara trecuta cand l-eam descoperit pe torrent. De atunci ma uit la ele si am ajuns la ep 314. 315 a fost scos astazi si cam pe miercuri joi asa o sa apara si titrat ....

din nefericire eu dau bacul atunci ... soooo va trebui sa mai astept pana il vad biggrin.gif

in general .. serialul este superb ... daca apucati sa va uitati macar pana dupa Arlong Arc , va garantez ca deveniti dependenti .....

de aici le puteti descarca ....
kaizoku-fansubs pt ep de la 1-224 , gerusama ep 209-258 , ADC Elites ep 249-294 si in final vegapunk ep 294-315(ne titrat)

in rest .. bafta multa si sa va uitati la ele ca merita biggrin.gif
shobo
pacat ca nu sunt asha de multi fani OP,multi au ramas cu ce a fost pe RTL 2 dar acuma se gasesc toate episoadele(God bless the internet),eu sunt cu ele la zi si sunt tare curios sa vad cum o sa arate noua nava a lor si daca va intra si franky in echipa,in 2-3 saptamani cred ca vom afla .poate intru in manga putin sa vad cand e meetingul de pirati.oricum animeul e o frumusete cu o lume foarte vasta si foarte diversificata
wee
sunt destui fani OP, chiar daca nu posteaza aici. eu sunt la zi cu manga, a avut cateva chaptere mai plictisitoare, dar acum incepe un nou macel. smile.gif
super
Prima data cand am vazut One Piece a fost ,go figure..., pe Rtl2 si evident ca mi-a atras atentia si fascinatia inca de la inceput,desi cred ca am prins de la episodul 6-7 in colo.Oricum story-ul este foarte atractiv ,pirati , comori , aventura, insa ceea ce fascineaza sunt personajele si stilul lor de lupta:Zorro cu 3 sabii???, Luffy este foarte 'elastic' tongue.gif ,Ussop (sper sa nu ii pocesc numele) mai mult incurca lumea , un bucatar care loveste numai cu piciorul ,ca sa nu mai spun de inamici fiecare cu o putere foarte dubioasa dar fascinanta si originala.Cand au intrerupt postul Rtl 2 (demult de tot) am vrut sa ii strang de gat pe cei de la cablu , dar ce sa ii faci ...
De atunci nu am mai vazut nici un episod si o sa trebuiasaca sa il iau de pe net de pe undeva , dar va trebui sa astepte pana imi iau restul de anime-uri pe care mi le trebuie rolleyes.gif .Oricum este un Anime foarte fain si il recomand cu placere oricui biggrin.gif
shobo
wee mai e mult pana la meetingul de piratii dupa ce se termina lupta cu CP9 si o salveaza pe Robin?
wee
nop, e imediat dupa plecarea din Water 7 (cu toate ca or sa fie ceva mai multe intalniri si noi dezvaluri), dar probabil ca in anime o sa urmez fillere
spyderverr
probabil nu ţi-ai dat seama, dar shobo s-a referit la întâlnirea dintre toţi piraţii nu dintre Shanks şi Whitebeard, sau a lui Ace cu Blackbeard. deci nu avea cum să fi avut loc întâlnirea pentru că identitatea a DOI dintre cei PATRU piraţi (dacă ai citit manga ştii despre ce vorbesc) este încă necunoscută!

ps: uită-te la episodul în care Ace îi dă lui Luffy un bilet (pe care şi-l coase de pălărie) şi îi spune (prin episoadele din saga'ul cu arabasta): "Vei avea nevoie de el pentru la întâlnire" (sau ceva de genul ăsta), pentru a vedea despre ce întâlnire este vorba. oricum încă nu se ştie în ce constă această întâlnire...
app întâlnirea nu o să aibă loc prea curând pentru că povestea este abia la jumătate...
wee
da, ai dreptate, m'am gandit la intalnirea dintre Shanks si WB, cele doua tabere reprezentand pana in momentul de fata o putere impresionanta, am si uitat de intalnirea aceea, s'au intamplat prea multe de atunci, am nevoie de niste recapitulari
shobo
imi aduc aminte de intalnirea dintre Ace si Luffy,au aratat doar 3 piratii din cei 4 in anime dar erau necolorati ,bine ca nu il stiu decat pe WB asta de cand l-am vazut pe la inceput cred ca era pe la 60-80 peacolo,in urmatoru episod e intalnirea dintre Shanks si WB(huge dude),poate ma insel dar e si Blackbeard in poza si unu e anonim nu l-am recunoscut,ma mai uit inca odata la episod smile.gif,sper sa nu bage fillere la greu ca innebunesc ma apuc de manga smile.gif,daca incepe cu fillere

ma pun sa caut ceva date despre episoade si daca vor fi ceva fillere
Mon
dap si eu astept intalnirea respectiva , dar cel mai mult astept o posibila intalnire : tata-bunic-fiu smile.gif anyhow ....... op este si va fii unul dintre cele mai aparte animeuri pe care am avut placerea sa le vad smile.gif
shobo
incepe cu fillere pe 8 iulie sad.gif,mai urmeaza un episod si le baga,nu stiu cate vor fi sper ca destul de putine,iar ce e mai jos e un articol despre OP si despre fillere.

"As of June 24, 2007, One Piece has had a total of 315 TV episodes. Episodes from 207 onwards have been broadcast in high-definition at 720p resolution, in addition to standard definition.

Though most anime series air a new episode every week, recently One Piece airs an average of three episodes a month (or, in some cases, will air several episodes back-to-back and then go off the air for a few weeks). This is thought to be because the anime is very close to catching up with the manga, and because the anime is in the middle of a manga storyline, the series cannot simply begin airing fillers right away, as is the usual practice under such circumstances.

Despite the infrequent air times, the series has remained extremely popular. Recently, Toei did a series of five recap episodes, retelling the back stories of each of the Strawhat crew members using clips from old episodes, tied into the current storyline by framing the recaps as flashbacks each of the characters were having. The recaps also marked a project in the series' time slot, and they may have been done to help familiarize new viewers with the cast of characters."
Animeniac
mare Dezamagire pentru unii insa episoadele in care se vorbeste despre o intalnire dintre pirati au fost traduse gresit. Ace se referea defapt ca il asteapta si pe Luffy in topul celor mai buni pirati Pentru o lista a traduerilor proaste http://onepiece.wikia.com/wiki/Pirate_Summ...isundertandings
Citeste cineva de pe aicea mangaul , sa mai am cu cine discuta?
shobo
crap... era mult prea frumos sa fie asha ceva.. pacat era o idee super si n-ar fi stricat sa bage asha ceva,cine stie poate au asha ceva in plan,sper
Luffy
mannnsssssssss smile.gif) ii LUFFY atata ca nu pot japonezi sa pronunte L ca nu au L in alfabetu lor de silabe

daca o vazut careva heroes ... stie .. mr Linderman


Intrebare:
Cui ii place noua barca mai mult decat prima?
Ranma-kun
Eu vazusem varianta in Germana de pe RTL2, in aia e Ruffy, am modificat postul meu original si am spus ca Ruffy e numele din varianta Japoneza.
Barca noua nu am prea vazut-o in actiune asa ca nu pot sa spun daca-mi place mai mult decat cea veche.
Au ineput sa devina din ce in ce mai interesante lucrurile la One Piece, is curios cat de lunga va deveni seria biggrin.gif
Luffy
Am auzit ceva de prin manga ca Enel se intoarce si are si "bounty on his head"
ii un pik mai puternic
...... un pik mai mult smile.gif) si vrea un rematch smile.gif
apoi is tare curios ce so intamplat cu corabia lu "noe" Enel ca avea cam mukt aur smile.gif) poate ca ...... o sa se imbogateasca si Prati lu Luffy un pik

Ranma care zici tu ca ii cel mai simpatic dintre pirati lu` Luffy ???
io zic Choper:))
shobo
ranma esti la zi cu episoadele?ca urmeaza bataie intre B.B. si Ace...pff can't wait
Luffy
.. tare lupta ... dintre Ace .. si BlackB...
putere interesanta .. da ati vazut ca tot il afectau ... falcarile lui ACE
ce parere aveti ace moare sau nu ?
anbu_sharka
"one piece" e printre animeurile mele preferat...e super e funny , e "colorat" , e lung, o caruta de personaje f bine conturate si toate astea mai nou le gasesti la rezolutie HD... SUPERR laugh.gif ...

personaju preferat: Roronoa Zoro
...eu sunt aproape la zi (nu mai stiu care e ultimu tongue.gif ) ...am vazut si lupta lui Ace si eu zic ca nu are cum sa moara ...doar e fracsu lui Luffy laugh.gif ...

a da era sa uit...nava cea noua "prezinta" tongue.gif
Luffy
nu esti la zi :smile.gif) |
by the way .. my brother did not die !!! it`s a lie!!!!
i can feel my brother ... i know he is still alive .. some where ...
si chiar daca ar fi in black hole ... alu `black beard tat il salvez io biggrin.gif pt ka is luffy ...and im gonna be the Pirate king biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.