Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Resuscitarea Forumului
Anime-Club Forum > Forum > Site
Pages: 1, 2
Kanji
idei, sugesti...poate ne aude cineva, un moderator admin. Cred ca am cont aici de cateva zile, da pana si eu am observat ca e cam in moarte clinica forumu, nu stiu dupa mine ar trebui luat totu de la 0, din ce am vazut sunt in prostie topicuri despre nimic, ar trebuii curatenie totala.
Kreatur
Propun o orgie.
Garden Girl
Daca ai vazut topicuri despre nimic inseamna ca ti-au scapat marile sectiuni lol, in care, intr-adevar, nu se mai posteaza. Daca vrei, nu te tine nimeni, poti posta, poti dezbate, ai /b/, unde poti palavragi despre luna si stele cat te tin balamalele, ai cafeneaua, ai diverse, ai topicuri speciale pentru animeuri, despicat firu in 14 etc etc. Also lurk moar newfag.
QUOTE
Propun o orgie.

Sau videochat. Pt intarirea comunitatii prin socializare live biggrin.gif
zeri
Nu se mai uita lumea la anime iar generatia tanara nu stie sa lege doua cuvinte, d-aia e mort.
Kanji
nu se mai uita, nu se mai uita, da' unde-s cei care se uitau?
Garden Girl
Au imbatranit, au job-uri, familii, scoala, moar important stuff to do etc
wststreet
QUOTE(zeri @ Jan 15 2010, 08:50 PM)
Nu se mai uita lumea la anime iar generatia tanara nu stie sa lege doua cuvinte, d-aia e mort.
*



What are you saying? >_>




Also, resuscitare? Mouth to mouth!!!! xD
Animal
Ma uit la anime-uri, citesc forumul REGULAT(daca tot suntem la subiectul maus to maus) cand am ce citi...dar rar ma deranjez sa postez ceva. Ce sa mai zic de pornit noi thread-uri...

Gief link to outside .ro forum plix.I want to have stuff to lurk at.
Kratozz
he he this discussion is gettin' kinky ... regu...aghm... reglam forumul ??? smile.gif anyway e problema de timp cred eu, cin mai are timp sa scrie mesaje lungi si sa se certe pe forum ??? epoca forumurilor era dialup-ul cu atat mai mult ca nu poti discuta aceleasi lucruri again and again and again :-? smile.gif
wststreet
Eu de multe ori tac ca n-am nimic interesant de zis, da ma mai scapa de multe ori :))
Urfe
QUOTE(zeri @ Jan 15 2010, 07:50 PM)
Nu se mai uita lumea la anime iar generatia tanara nu stie sa lege doua cuvinte, d-aia e mort.
*



Ba da, numai ca ele se leaga folosing 'k', si doare tongue.gif
Moonsparkle
no no no no, let us play a mmorpg together. or sync anime watching. tongue.gif hey, that last idea is not so bad. would anyone be interested in it? smile.gif
Kratozz
mmorpg's are the true evil on earth.... played once... i only ate and played seldom sleeping time... si unicu lucru care merita tinut minte este ora cand tree sa fii la party ohmy.gif ... mmorpg's should b banned
How do u syncwatch an anime ??? unsure.gif smile.gif
Reactive
QUOTE(Moonsparkle @ Jan 16 2010, 07:03 AM)
no no no no, let us play a mmorpg together. or sync anime watching. tongue.gif hey, that last idea is not so bad. would anyone be interested in it? smile.gif
*



Ceva de genu am vazut pe un blog american. S-au adunat vreo 5-8 oameni pe Skype, au dat play aproape in acelasi timp la episod si au inceput sa comenteze asupra lui. A iesit ceva relativ interesant si funny. Cel mai tare a fost ca a trebuit sa inregistreze de vreo 5 ori toata chestia, dupa ce-au dat esec in a inregistra totul. Bine, cred ca un sistem de comentarii pe video gen celor de la NicoNico ar fi bine venit biggrin.gif.

Cat despre moartea forumurilor, cred ca e o chestie general valabila pentru mai toate forumurile romanesti anime, nu ne limitam aici doar la Anime-Club. Sau daca se discuta ceva pe forumurile de gen, tine de discutii generale, de cat de bine mai arata desktopurile noastre (conversatie care o ai mai mult cu serverul pe care uploadezi screenshot-ul), cat de mult ar inflorii viata daca o persoana gen Sasuke ar exista si diverse alte chestii care devin usor plictisitoare.

Tre sa fiu de acord cu zeri si animal, cu greu se mai leaga 2 cuvinte in zilele de azi si totodata cu greu imi vine sa mai postez pentru ca n-am unde (si nici cu cine).

@Kratozz nu ti-a impus nimeni sa discuti acelasi lucru din nou si din nou. Apar anime-uri noi anual, unele chiar foarte bune, deci ceva nou de discutat ar fi mereu. Cat despre lipsa de timp, poate o scuza pe unii, dar ma intreb la cati scuza doar lenea.
Urfe
Nu apar anual lucruri bune sau pe gustul tau. 90% din cele comentate pe forumul asta, cand a pornit, erau fie oldies, fie offtopic. Ceea ce conta, probabil, era ca aveam cam toti acelesi surse si material (faceam schimburi de CD-uri prin Posta Romana). Acum poti vedea orice, oricand, oricat de infim - este deja un domeniu mult prea vast (si prost).
StilFree
all we need is a truck load of tequilla and a house
Reactive
QUOTE(Urfe @ Jan 16 2010, 12:08 PM)
Nu apar anual lucruri bune sau pe gustul tau.

Discutabil, adica, ba cam apar, cel putin pentru mine, si ma indoiesc ca nu si pentru altii. Totodata comoditatea de a le lua mult mai simplu ca inainte nu e un minus.

@StilFree http://www.bakaism.net/2010/01/12/otaku-ch...o-control-club/ tongue.gif
wststreet
QUOTE(Moonsparkle @ Jan 16 2010, 07:03 AM)
no no no no, let us play a mmorpg together. or sync anime watching. :P hey, that last idea is not so bad. would anyone be interested in it? :)
*



Sync anime watching, la aia m-am gandit aseara dupa ce am oprit compul, am zis ca postez cand ma trezesc :)) Mi-ai luat-o inainte.

As for MMORPGs, I suck at all of them...
Urfe
Usurinta de-a gasit anime-uri si informatii e un bonus pentru cei care vor sa vada . Dar inseamna si ca nu mai ai nevoie de comunicare la fel de mult ca inainte - chiar si doar pentru a cere cuiva ajutorul (ca in 'scrie-mi si mie este'). Cati crezi ca mai googlenesc 'anime romania' sau 'manga romania' si nu direct numele seriei si eventual 'torrent' sau 'watch online' dupa? Apoi poti vedea un trailer, citi review-uri si voila!, adios forum sau intrebari pentru altcineva in afara de google/bing/yahoo etc.

Dar in fine, eu ma referam de fapt la cantitate si calitate.
Moonsparkle
QUOTE(Urfe @ Jan 16 2010, 12:56 PM)
Usurinta de-a gasit anime-uri si informatii e un bonus pentru cei care vor sa vada . Dar inseamna si ca nu mai ai nevoie de comunicare la fel de mult ca inainte  - chiar si doar pentru a cere cuiva ajutorul (ca in 'scrie-mi si mie este'). Cati crezi ca mai googlenesc 'anime romania' sau 'manga romania' si nu direct numele seriei si eventual 'torrent' sau 'watch online' dupa? Apoi poti vedea un trailer, citi review-uri si voila!, adios forum sau intrebari pentru altcineva in afara de google/bing/yahoo etc.
*



pentru mine nu e chiar asa. de multe ori nu am chef sa citesc review-uri elaborate care pana la urma nu imi folosesc la multe pentru ca nu stiu ce apreciaza omul ala la un anime si nu am niciun punct de reper pentru "cool!"ul lui. si aici intervine forumul. cand Reactive zice ca i-a placut Sayonara Zetsbuou Sensei, for example, I tend to look twice si cand narutoxsakura4ever e fana Yu-Gi-Oh! I'll frakkin steer clear of that one.

cat despre sync anime watching, eu ma gandeam la ceva mai lejer. am incercat varianta cu live comments while watching, but i for one simply cannot do it (decat daca imi propun sa ratez jumate din episod tongue.gif). si oricum varianta asta se presteaza cel mai bine la comedii.

eu aveam in minte sa se faca poll pentru o serie la care vrea lumea sa se uite, ne uitam la un episod/doua pe zi si comentam pe parcursul seriei. nu exista risc de offtopic si posturile ar fi lighthearted pentru ca intr-adevar, se pare ca nimeni nu mai are chef in ziua de azi sa scrie posturi de jumatate de pagina cu analiza uneri serii.
Kreatur
si totusi, orgia aia? E mai sanatoasa decat sa stai in fata monitorului uitandu-te la un anime.
Kratozz
@reactive: nici nu discut lucruri dar nici nu fac review la animeuri, pt ca imi ia prea mult timp sa fac unul bun si argumentat si nu imi place sa scriu daor mi-a placut sau nu.

dar chestia cu syncul e faina, ar merge pentru ongoinguri ca nu tree nimeni sa inceapa sa priveasca un anumit lucru smile.gif personal as comenta la OnePiece cu previziuni and stuff smile.gif so probabil merita o incercare smile.gif asa ca probabil maine apare un alt eps. so maybe OP we give it a try ???
rogueman999
Like varianta lui Sclipici. Cam ce se intampla natural cu ongoing-urile, dar 1 ep pe zi in loc de 3 pe luna. Propune cineva vreun anime? My watching schedule is empty...

Also, dupa cum o incercat sa sugereze subtil Reactive, forumurile sunt moarte dar comunitatea e vie si da din picioare. Io pot numara minim un eveniment / party pe luna, 2 intalniri pe saptamana (joi meet si sambata chinese), plus bonus stuff like cooking party-ul de asta seara (sushi was great; wasabi was fun; needs moar sake).

Poate pur si simplu nu mai e asa nevoie de forumuri?
bogdan
sustin idea cu sync biggrin.gif also astept sugestii laugh.gif desi cred ca va fi greu de gasit ceva ce nu a vazut nimeni..ohh well sa vedem sondajul ala

also intr-o varianta mai optimista, se pare ca intreg forumu se muta pe real live, pur si simplu decat sa comenteze un anime pe forum lumea prefera sa faca comentariul la o terasa ..sau pe messenger
nu stiu daca asta e in mod clar bun sau rau, dar asta e tendinta, romanian otaku comunity is going live, it`s comming out of the closet ...so closet to closet comunication is no longer necesary

PS da asta inseaman ca new users tre sa isi ia inima in dinti sa faca enspe sealuri of protection si sa iasa din casa pe la evenimentele organizate
Garden Girl
Si cu faima de antisociali cum ramane ? sad.gif (nu ma refer la forumu asta, ci la otaku ppl in general)
Deus
What do you mean by anti-social?! ohmy.gif

user posted image
wststreet
Cred ca as fi singurul care sugereaza un FPS in loc de MMORPG, rite?
rogueman999
Spice and wolf, sugestie pentru sync poll. Tot vroiam sa ma apuc de el zilele astea.


Edit: De remarcat ca lumea continua sa urmareasca forumul. Deci oamenii care organizeaza sau vin la event-uri ar putea sa tranteasca cate un post prin forumuri, chiar daca par moarte pe moment. De exemplu un post nou in topic-ul de intalniri inseamna automat mail la toti cei care vin sau veneau la intalniri...
Animal
Spice and wolf = old

Seen both seasons a long time ago. Daca tot vreti sa faceti asta eu cred ca o comedie ar fi o alegere inspirata sau ceva cu o actiune usor de inteles.

"Cred ca as fi singurul care sugereaza un FPS"

Nope, nu ai fi singurul. Dar cel mai mare potential il are DOTA-ul imo. E deja popular si user friendly. Daca ar fi sa fie dupa mine un UnrealTournament/ Quake ar fi mai inspirat dar ma indoiesc ca sunt fani pe aici biggrin.gif


P.S. Sunt 99% sigur ca nu o sa se faca un syncview si nici o adunare intrun mmorpg/game cu mai mult de 3 persoane. MARK MY WORDS!
Moonsparkle
ideea cu mmorpg a fost mai mult o gluma, dar de exemplu D&D Online poate nu ar fi o alegere chiar asa de proasta, tinand cont ca o buna parte din fanii anime sunt fani fantasy which pretty much equals D&D at some point tongue.gif

about sync watching, pot la fel de bine sa fie anime-uri vechi sau noi. nu vad de ce ar merge mai bine o comedie, te uiti la tine acasa, in liniste, cand vrei tu. dar poate ar fi totusi bine ca macar prima data (daca chiar sunt oameni interesati) sa incercam ceva scurt, de 13 episoade. so ongoings scurte cat de cat interesante ar fi: Dance in the Vampire Bud si So Ra No Wo To. La anime-uri mai vechi am putea incerca chiar o ciudatenie ca Shadow Star Narutaru; still ongoing or not: Bakemonogatari, Kuchu Buranko; how about Ristorante Paradiso or Earth Maiden Arjuna <- seems quite interesting; ok, eu am facut cateva propuneri, acuma cei interesati de toata treaba asta sa ridice mana tongue.gif if we have sth to go on, poate ar fi mai bine sa ne mutam intr-un topic nou

si da, forumurile devin redundante, is pur si simplu incete in comparatie cu tot restul. but it's still the best virtual way to talk within a community.
wststreet
It's like emails, for some reason sometimes better than IM...
Urfe
Aha, deci ne transformam din cititori pasivi in ascultatori pasivi rolleyes.gif
Reactive
QUOTE(Animal @ Jan 17 2010, 03:38 PM)
Spice and wolf = old

Seen both seasons a long time ago. Daca tot vreti sa faceti asta eu cred ca o comedie ar fi o alegere inspirata sau ceva cu o actiune usor de inteles.

"Cred ca as fi singurul care sugereaza un FPS"

Nope, nu ai fi singurul. Dar cel mai mare potential il are DOTA-ul imo. E deja popular si user friendly. Daca ar fi sa fie dupa mine un UnrealTournament/ Quake ar fi mai inspirat dar ma indoiesc ca sunt fani pe aici biggrin.gif
P.S. Sunt 99% sigur ca nu o sa se faca un syncview si nici o adunare intrun mmorpg/game cu mai mult de 3 persoane. MARK MY WORDS!
*


Amen. Pur si simplu nu cred ca lumea o sa se poata tina de asa ceva.

@MoonSparkle Kuchuu Buranko nu prea mai e ongoing.
Urfe
Pentru partea de Quake 3, daca vreti sa incercati ceva - sunt administrator pe SEXY'S 4.1 CTF
Moonsparkle
daca nu se gasesc mai mult de 3 persoane care ar fi interesate de asa ceva, then it's just a sucky forum de care nimeni nu se mai ocupa, pentru ca se practica foarte bine prin alte locuri smile.gif
rogueman999
Aye to Dance in the Vampire Bud, Shadow Star Narutaru, Bakemonogatari

Nay to So Ra No Wo To and Ristorante Paradiso

Raised eyebrow to Kuchu Buranko and Earth Maiden Arjuna

Dar e orientativ. Daca incepem un synch thread probabil incerc sa-l urmaresc. Btw, un ep pe zi e ok?

Edit: Ah, ar fi frumos ca daca vrem ceva nou sa fie cel putin unul ne-ongoing. Ongoing-uri sincron am tot avut.
Urfe
Hei, eu va ascult cu drag daca incercati wink.gif
Reactive
QUOTE(Urfe @ Jan 17 2010, 05:57 PM)
Pentru partea de Quake 3, daca vreti sa incercati ceva - sunt administrator pe SEXY'S 4.1 CTF
*


mai degraba un www.quakelive.com - it's awesome.

@MoonSparkle multe se pot la altii si nu se pot la noi.
Animal
www.quakelive.com - it's awesome <-true and very user friendly.

@MoonSparkle multe se pot la altii si nu se pot la noi.<-true

Moonsparkle
interesant e ca de fapt multi de la noi se infiltreaza printre altii aia foarte bine

@rogue: i'm fine with 1 ep/day, nu e ca si cum fiecare nu ar avea propriile anime-uri la care sa se uite. anybody else? reactive, urfe? any ninja lurker hm hm?

wststreet
Nu era vorba si de o orgie prin Post #2 ? I'm just sayin'....
Reactive
@MoonSparkle, poate incerc, vedem ce iese.
Urfe
1 episode/zi mi se pare extrem de optimist. 1/saptamana intai, eventual pentru inceput si ca proof of concept?
bogdan
biggrin.gif 1 pe zi ce are ..nu consuma decat 30 de min
i also vote for Bakemonogatari biggrin.gif
depinde totul defapt de lehamitea generala si de posibilitatea de a da jos episodul nu tongue.gif
Animal
"1 pe zi ce are ..nu consuma decat 30 de min"

1 pe zi = exagerat. Oricum daca reusiti macar 1 pe saptamana I will consider you all very AWESOME.

rogueman999
Then prepare to be AMAZED AT OUT AWSUMNESS.

Damn, stau prea mult pe langa reactive.
Reactive
kyaa~ rogue-chan no ecchi!
rogueman999
http://www.animeseason.com/bakemonogatari/

Do not be premature, people. It'll leave the rest of us frustrated.
bogdan
biggrin.gif yey bakemonogatari download operation completed biggrin.gif astept sa vad ce face "concurenta"
Kratozz
1/zi e too much dudes 2-3 sptmna ar fi ok... oricum raman foarte sceptic la toata chestia asta care nu cred ca o sa implice mai mult de 5 persoane timp de maxim o luna unsure.gif ... insa instinctul turmei e prea puternic asa ca fac si eu acu download biggrin.gif it could b interesting smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.