Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ranma 1/2 (manga download links)
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Downloads
Ranma-kun
Dupa ani de cautare am gasit in final manga-ul de la Ranma 1/2 pe http de downloadat.. cu totul ca lipsesc din cele 38 de volume, volumele 1 si 8-11, eh... am sa le pun eu pe alea.. acuma am sa ma apuc sa le traduc in romana, sper sa fie cineva care vrea sa le citeasca, oricum, chiar daca nu eu le traduc din datorie wink.gif, am sa pun un review la fiecare volum mai tarziu, acuma dld 'em smile.gif

http://ton1x.wronger.com/b2/book02.rar

http://www.channel-doze.com/b2/Ranma03.rar

http://www.channel-doze.com/b2/Ranma04.rar

http://www.channel-doze.com/b2/Ranma05.rar

http://www.singkawang.org/b2/book06.rar

http://www.singkawang.org/b2/book07.rar

http://manga.wronger.com/b2/book12.rar

http://manga.wronger.com/b2/book13.rar

http://manga.wronger.com/b2/book14.rar

http://manga.wronger.com/b2/book15.rar

http://manga.wronger.com/b2/book16.rar

http://manga.iscrappy.com/b2/book17.rar

http://www.channel-doze.com/b2/Ranma18.rar

http://www.channel-doze.com/b2/Ranma19.rar

http://www.ton1x.net/b2/Ranma20.rar

http://www.ton1x.net/b2/Ranma21.rar

http://manga.reallyrules.com/Ranma22.zip

http://www.ton1x.net/b2/Ranma23.zip

http://manga.reallyrules.com/Ranma24.zip

http://manga.reallybites.com/Ranma25.zip

http://manga.bigmoron.com/Ranma26.zip

http://manga.bigmoron.com/Ranma27.zip

http://manga.bigmoron.com/Ranma28.zip

http://manga.bigmoron.com/Ranma29.zip

http://manga.reallyrules.com/Ranma30.zip

http://manga.iscrappy.com/b2/Ranma31.zip

http://ton1x.wronger.com/b2/Ranma32.zip

http://ton1x.wronger.com/b2/Ranma33.zip

http://www.selang-kangan.com/b2/Ranma34.zip

http://www.selang-kangan.com/b2/Ranma35.zip

http://www.singkawang.org/b2/Ranma36.zip

http://www.singkawang.org/b2/Ranma37.zip

http://www.singkawang.org/b2/Ranma38.zip
LArSON
Eu am să vreau să le citesc. Dar nu le face PDF ca cei de la manga ro, lasă-le jpg/png... Se pot printa mai bine. Foloseşte un font clar nu de-alea care nu ies bine la imprimare (sugg. Times New Roman sau Arial).



Eu am să traduc filmele Ranma, ca să nu fii tu singurul care traduci ceva biggrin.gif
Ranma-kun
Asa. am adaugat si primul volum, are 27 MB, e color... super mishto... .jpg.. si o sa va placa la nebunie.. acuma ma apuc sa-l traduc, si Larson, nu-tzi fa griji ca vor fi jpg sau png, nu bag eu pdf ca nu-l suport si e si mai mishto asa... in plus... de ce as baga .pdf. ca imi ies si mai mari X( , acuma Urmeaza sa uploadez(eh, un prieten le uploadeaza, eu am dial-up) Maison Ikkoku si Urusei Yatsura de prima data in engleza, apoi le voi traduce si in romana, sper sa va placa, ca is super-mishto... cele mai bune manga :wink:
DMonk
Oh, oh, ce chestie, tocmai am vazut un torrent pe suprnova, "Ranma 1/2 manga complete", are 671 MB. Adresa torrent-ului e http://66.79.177.160/~suprnova//torrents/1...4/Ranma.torrent . Si eu as vrea sa-l citesc, dar e prea mare pentru a-l lua prin conectiunea mea. Poate am putea sa-l rugam pe Seby sa-l ia?



Putin mai jos de torrentul Ranma am vazut si Video Girl AI manga, 536 MB, http://66.90.75.92/torrents/1036/Video%20G...Girl(1).torrent . Merge muuult mai departe decat serialul. Anime-ul ajunge cam pana la inceputul volumului 3, si manga-ul are 15 volume.



O adresa la care se gasesc manga-uri complete e http://www.boxtorrents.com/ .
LArSON
Abia aştept.... Dar poate o să le iau şi pe cele ?n engleză.

Şi adresa pt primul volum este

http://ton1x.dap.ro/ranma01color.zip (mii de mulţumiri)
Ranma-kun
DMonk, stiu toate adresele alea, doar is membru downloadanime.org... acolo in forum gaseshti linkuri la mai toate manga sau anime-uri pe torrent, asa am gasit si eu Ranma 1/2 chiar si pe http, in fine... dar mie totusi imi plac mai mult pe http, deci... Vor Urma asa... Ranma e gata... total, acuma Maison Ikkoku, Urusei Yatsura, dar pentru ca Urusei arew numai 5 volume traduse... i-am spus prietenului meu(vebmasterul de la ton1x.net tongue.gif) sa uploadeze KOR si InuYasha pe langa astea tongue.gif.

Larson... ar fi super tare daca ai reusi sa traduci ceva din episoadele de la Ranma 1/2, dar is 161+12 OAV+2 Movies.... deci ai mult de lucru, cat despre restul volumelor de la ranma.... aici sunt

http://www.ton1x.dap.ro/abc/ranma08.zip

http://www.ton1x.dap.ro/abc/ranma09.zip

http://www.ton1x.dap.ro/abc/ranma10.zip

http://manga.wronger.com/b2/book11.rar

astea au numai vreo 11-12 MB so download them..... tongue.gif
LArSON
Am să fac numai Filmele.... restul de ep. n-am să le fac... ?nseamnă mult prea multă muncă.
LArSON
fişierul RM01-044.jpg e buşit. Te rog, pune-l undeva din nou (e din vol1)
Uje
Mda, si mie imi da eroarea aia dar cand extrag imaginile sunt complete :shock: :? Mai da cu virgule se pare laugh.gif
LArSON
Cu ce le extragi? eşti sigur că ai şi fişierul ăla după ce extragi arhiva?
Uje
Da, sunt sigura smile.gif . Cu ce le extrag? Exista un program pt asa ceva? Eu pur si simplu dau dublu click pe zip si selectez "extract to" Cat despre fisier, eu cred ca il am deoarece am citit volumul si nu mi s-a parut a avea pagini lipsa...Le-am si numarat....(bine, acuma, era 3:00 noaptea cand am facut asta, poate s-a strecurat greseala fara sa o vad :hiku: )
Ranma-kun
scuze pentru aia.. si din volumuul unu nu numai ca lipseshte imaginea 44 mai lipsesc inca vreo 2-3 chapteruri care nu exista in varianta color, de aceea am pus varianta alb-negru pentru ca nici eu nu am imaginea 44... asa e de cand o am, nici prietenul care le uploadeaza nu o are.. o s-o ia de pe altundeva de pe irc, aici e varianta alb-negru http://manga06.dap.ro/abc/ranma01.zip , si din volumul 2 parca lipseshte imaginea 31, oricum la manga e asa ca, de multe ori cand lipseshte o singura pagin care nu e pre importanta nu itzi prea dai seama. deci tongue.gif dar totusi imi cer scuze, am sa fac rost de imagine si am s-o pun, am sa verific toate arhivele si vor fi scoase si inlocuite cele defecte :wink:

Daca mai apar erori sa-mi zicetzi... ps. Uje... stiu cum e sa citeshti manga la 3 noaptea, itzi garantez ca nu tzi-ai dat seama, dar pagina 44 chiar lipseshte, si ar fi bine sa itzi instalezi si winrar, el are optziunea re repair, dar nu pre functzioneaza intotdeauna... am sa pun si compu-picul ca tool pt vizionat manga-urile. tongue.gif vede direct in zipuri si e cel mai bun image-view-er :roll: (si e mic)
Uje
Lol, chiar ca nu ar mai trebui sa citesc noaptea. Acum imi dau seama ca lipseste laugh.gif Gomen, my mistake! Multumesc pt sfat! :pekori:
LArSON
cine vrea pagina 44 vol color să-mi dea un pm cu mailul şi i-o trimit
Serpico
La indemnarile lui Ramna am inceput sa dowloadez si eu acest manga, dar am ceva probleme. Mai precis, nu pot dowloada aproape nici un manga de pe site-uri romanesti (la mine asta-nseamna to ce se termnina-n dap.ro) si a doua chestie: sunt destule carti care ar trebui sa fie pe un anume site, dar cand dau pe link se-ncarca alt site (exemplu: la manga.reallybites.etc mie mi se-ncarca paysforsurveys.com). Asta mi se-ntampla la toate link-urile care contin manga.ceva. Poate sa ma ajute cineva sa-mi dau si eu seama ce ar trebui sa fac? Mi-ar face mare placere dac-ati putea pt. ca a-nceput sa-mi placa Ranma 1/2 si ar fi cam nasol sa vad 1/2 din el, nu?



edit: problema cu download-urile de pe dap.ro s-a rezolvat, ramane in continuare cealalta... :?
Ranma-kun
Te ajut eu, le am pe toate, du-te pe www.ton1x.net , mai incearca acolo, daca nu incerc sa le reuploadez eu, daca is prea multe itzi trimit CD-ul, dar cred ca Larson le are deja, are si seria perca, ia contact cu el daca ejti in bucureshti :wink:
Zink
Ranma-kun, cam cat tine sa se incarce mangaurile? Eu am stat la unul vreo 30 de minute pentru 25%.....ce pot face pentru a se incarca mai repede? :cry:
Ranma-kun
pray... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

sau ce sa zic, incearca bittornetul, sau mai bine site-ul asta http://www.baka-ost.net/manga/index.php?d=...+%28Complete%29
zeri
Vad ca unele linkuri de sus numai merg. Incercati si site-ul asta:

http://satam.unlinked.net/ranma/downloads_manga.html
Ranma-kun
zeri... nici cele pe care le-ai postat tu nu mai merg, cel mai bine e bittorent daca chiar vreti manga-ul....
zeri
Yup...my bad, am verificat doar ultima arhiva si vad ca numai aia merge biggrin.gif Dar...am alt link:



http://www.streamload.com/Nodes/Node.asp?c...nodeID=92654295



- se bifeaza in stanga si se apasa pe download
Ranma-kun
wow linkul ala chiar mere, si acolo mai sunt o groaza de alte manga-uri, wowowowo , aici e linkul http://www.streamload.com/rgreat/Manga?cxI...InstID=14657007
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.