Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anime Planet
Anime-Club Forum > Ro Anime > Linkuri Utile
rogueman999
Anime Planet

Tocmai l-am descoperit prin animedb. Daca mai e mentionat pe undeva, don't shoot: am folosit search-ul.

Ideea de baza e simpla: pentru un anime fiecare zice ce animeuri crede ca ar mai place cuiva caruia i-a placut acest anime. Din 200 de sugestii, daca 10 zic acelasi anime sansele sunt mari sa fie adevarat.

Mie tocmai mi-a fost recomandat Shakugan no Shana pentru ca mi-a placut Fate/Stay Night... si am considerat asta ca fiind soarta pentru ca tocmai se downloada biggrin.gif So abia astept sa il vad.

Anyways, eu cautam de foarte mult ceva de genul asta (ma gandeam chiar serios sa fac dar n-am avut vreme). Acum cautarile mele au luat sfarsit (yes, pun intended biggrin.gif )
Muza chan
Bun site-ul, nu-l stiam! smile.gif
Daianara
Cum nu, Muza? L-a recomandat Emanuel de o gramada de ori. biggrin.gif Eu l-am si pus la favourites. Nu mai stiu ce cautam si mi s-a recomandat Cromartie High School. Nu auzisem de anime-ul asta inainte, am cautat despre ce e vorba si mi s-a parut o comedie buna, drept pentru care e acum la download. Poti gasi o gramda de chestii interesante pornind de la ce iti place. 10/10 pentru site.
Noli
Intr-adevar,Emanuel l-a recomandat,si e chiar foarte bun site-ul...in momentele grele,cand vreau sa vad ceva,si nu gasesc,caut la anime planet niste recomandari,in functie de ce anime mi-a placut si de genul pe care as vrea sa-l vad...si ma ajuta mereu.Dar si aici,fiecare e cu parerea lui,adica daca mie mi-a placut un anime si pe anime planet mi se recomanda niste anime-uri care mie nu ajung sa-mi placa,asta e...asta tine de gustul fiecaruia...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.