Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: My Artsy Stuff
Anime-Club Forum > Fan Area > Fan Art
Pages: 1, 2, 3
seandreea
Updates:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

-descrierea nu o mai postez ca ocupa spatiu - o gasitit in ultimele posturi.
-------------------------------------

1. Personaj aleatoriu (request) - colorat f repede (15 min):
http://www.deviantart.com/deviation/42271615/

2. Iarasi un personaj aleatoriu:
http://www.deviantart.com/deviation/42538029/ - am incercat o noua expresie.

3. Un request - personajul nu este al meu:
http://www.deviantart.com/deviation/42544662/

---------------------------------------

Am terminat IDul de deviant si sunt destul de happy cum a iesit, insa la resize s-au cam pierdut umbrele pielii la care am muncit asa de mult.

http://www.deviantart.com/deviation/42229633/

--------------------------------------

Editez din nou primul post, in primul rand pentru a anunta ca de data asta chiar m-am intors. Si asta nu pentru ca mi-ar fi dus cineva lipsa, ci doar asa sa ma bag in seama.
In al doilea rand am hotarat ca acest post sa mentina numai o mica parte din desene, acelea care cred eu ca merita. Restul vor putea fi vazute in galeria mea de pe DeviantART: Adik AICI

100 wishes:
http://usera.imagecave.com/seandreea/Poze/unnamed.png

Kappa and Kali:
http://www.deviantart.com/deviation/361970...me+-in%3Ascraps

Time is running out:
http://www.deviantart.com/deviation/354311...me+-in%3Ascraps

Pearls of lost dreams:
http://www.deviantart.com/deviation/329040...me+-in%3Ascraps

If I only could:
http://www.deviantart.com/deviation/311332...me+-in%3Ascraps

Sailor Astera (desen in stil Sailor Moon. Personajul - portretizat in 2 impostaze- nu imi apartine):
http://www.deviantart.com/deviation/308629...me+-in%3Ascraps

Little present (un mic cadou pentru o prietena de a mea):
http://www.deviantart.com/deviation/304365...me+-in%3Ascraps

Who am I?
http://www.deviantart.com/deviation/303858...me+-in%3Ascraps

Fire Girl (desi desenul este vechi si plin de greseli, personajul inca imi place foarte mult si sper sa il redesenez in curand):
http://www.deviantart.com/deviation/281542...me+-in%3Ascraps

Fallen Angel (unul dintre primele mele desene si totusi, poate din cauza emotiei transmise, pare a fi placut de multi. Prespun ca si pozitia a facut sa nu se observe eventualele greseli, asta in afara de degete tongue.gif ):
http://www.deviantart.com/deviation/266309...me+-in%3Ascraps

Lorelay:
http://usera.imagecave.com/seandreea/scan0001.jpg

Sailor Dione (de asemenea un personaj stil Sailor Moon in 2 ipostaze, de data asta este insa creatie proprie):
http://usera.imagecave.com/seandreea/senshi/dione.jpg

Sailor Dione+Sailor Universe (Personajul de mai sus insotit de un alt personaj. Desenul este un cadou pentru creatoarea celui de-al doilea personaj):
http://usera.imagecave.com/system/showpict...rU.jpg&a=senshi

COLORATE:

Green senshi (singurul desen colorat cu creioane colorate.... cred ca o sa mai incerc, si de semenea pote il pot reface pe calculator, sa corectez anumite greseli):
http://www.deviantart.com/deviation/263248...me+-in%3Ascraps

Keep The Words Inside (primul meu desen facut 100% cu tableta):
http://www.deviantart.com/deviation/294264...me+-in%3Ascraps

Akia (un desen facut in timpul orei de romana, pe care l-am colorat):
http://www.deviantart.com/deviation/273715...me+-in%3Ascraps

Anime Fairy (primul meu desen scanat, trasat si colorat pe calculator. De atunci nu am mai folosit stilul cell pentru colorat):
http://www.deviantart.com/deviation/245448...me+-in%3Ascraps

Cam asta e tot. Astept comentariile voastre.
Vebby
Seen them!
Imi place mult primul desen. Am impresia ca spala pe jos, ca Cenusareasa biggrin.gif Dar aripile... oh my, nici nu vreau s ma gandesc cat ti`a luat sa le faci, si nu numai timp, dar si rabdare blink.gif
Si parul imi place cum e desenat, rochia care se lipeste de corp...
Ceea ce nu prea ma incanta sunt degetele ei. Cred ca sunt un pic cam ascutite. Dar in rest imi place la nebunie biggrin.gif
La al doilea, nu e pea frumoasa la fata. Te ocupi de detalii cu atentie, cel putin asa pare, lucrezi curat, si tipa pare destul de originala.

Bine ca ai indraznit. Sa mai indraznesti si altadata biggrin.gif
Mitsuki Chan
ohhh....COOL...aripile imi plac la nebunie tongue.gif
si la a doaua imi plac mult detaliile..
You re good tongue.gif
Rukia
ohayou.biggrin.gif.tre sa recunosc dupa cum a spus si mitsuki sunt dragute .Apropo uite ca vb si eu ca as nu zici ca esti singura biggrin.gif
da .daca mai vreti fan art trebuie sa mai convingem 2fete care deseneza superb(afra gluma )mai multe detali o sa va dea mitsuki . wink.gif
Kisa
Dragutze desene, seandreea. Cel mai mult imi place primul desen. biggrin.gif

@Rukia: Te rog, fii putin mai atent/a. Ai facut de doua ori acest post... si de ambele dati sub forma de topic-uri noi.
seandreea
Va multumesc mult de tot! Intradevar desi primul meu desen dupa mult timp, ingerul ramane preferatul meu. Si la ora de istorie credeti-ma ca am destul timp... dk nu ac nimik parca e o etenitate tongue.gif .

Daca tot v-au placut indraznesc sa mai pun 3 deocamdata.
Inca o data .. astept cu nerabdare mesajele voastre.

http://www.deviantart.com/deviation/27585154/ - personajul nu este chiar al meu... designul este. Fata care a inventat pers nu pre aera multumita de cum arata asa ca a facut un concurs de redesign... am incercat si eu. as vrea sa mentionez ca nu prea are nimik in comun cu designul original.. dar mi s-a dat mana liber.a. asa ca am profitat biggrin.gif.

http://www.deviantart.com/deviation/26630843/ - acesta este intradevar pers meu.. si singurul lucru care ma enerveaza la poza asta sunt mainile... insa nu mai puteam sa mai sterg inca o data.. faceam gaura in foaie biggrin.gif
Si nici la maneci nu ma prea pricep.. well... mai incerc biggrin.gif.

http://www.deviantart.com/deviation/27371560/ - nimik special insa vroiam sa vedeti si cam cum colorez... nu am apucat sa recolorez sprancenele.. dar v-a trebui s-o fac.. nu prea arata bine asa.

Vebby
QUOTE
nimik special insa vroiam sa vedeti si cam cum colorez... nu am apucat sa recolorez sprancenele.. dar v-a trebui s-o fac.. nu prea arata bine asa.


Pe mine exact asta ma atrage cel mai mult. Are culorile foarte frumos puse, grafica e originilala, nu e cine stie ce frumusete sau perfectiune, dar induce o anumita stare.

Restul, par facute in graba, si arata cam ciudat. Oricum, sunt destul de atragatoare.

Super cute. Mai ai? biggrin.gif
seandreea
nu prea sunt facute in graba.. dupa mine... sunt o pers cu foarte putina rabdare. As mai avea.. insa dk astea's grabite...restul nu stiu cum sunt...

sunt pe devinantart dk vrei sa te uiti:
http://seandreea.deviantart.com
Vebby
Well, din ce am vazut eu, cele postate aici par cele mai reusite. De acolo, este personajul colorat , care nu e facut de tine. In schimb sunt foarte frumos potrivite culorile, si umbrele. I like it.
Si mai e si desenul cu ochiul, printre ultimele, care e foarte simpatic.

Sa mai lucrezi, cat d mult poti. Poti face copiere pana se invata mana sa desenezi anumite linii sau curbe. La cursurile de desen, asa ne invatau profesorii. Apoi, poti corecta ceea ce nu iti iesea.
Mult succes tongue.gif
seandreea
Pai asta am si zis.. ca aici sunt puse cele mai reusite wink.gif
Si sa stii ca m-am gandit si eu la faza cu copiatul. Acuma ca mi-am format cat de cat mana (primul desen a fost de fapt ingerul acela fara haine.. colorat.. primul) o s aincerc sa fac cam in paralel. Incerc macar la pozitii sa ma inspir din poze sau alte desene.

Si aici este un inger facut azi la scola... la ora de romana... si "colorat" acasa.
Am vrut sa experimentez un pic.
http://www.deviantart.com/deviation/28477440/
thira_chan
Ok sa joc eu acuma rolul de persoana rea.... oricum aia e ce imi vine cel mai bine tongue.gif

desenele sunt ok ... desi vad ca nu merge la tine mainile si picioarele. Incearca sa faci picioarele unpic mai mari ... si mainile pai si alea poate un pic mai mare si dale ceva forma ... daca nu merge altfel incearca sa iti desenezi mana ta in diferite pozitii sau uitate la alte pics din anime sau manga ... in rest nu prea am ce sa spun ... aripile imi plac ...
seandreea
Nu esti persoana rea de loc! Eu nu postez aici ca sa aud ca vai ce buna sunt. pentru simplul motiv ca nu sunt.
Eu incerc si ma bucur cand vad ca reusesc sa ma perfectionez putin cate putin. Si la asta ma ajuta sfaturile primite de la alte persoane.
Din pacate nu prea am timp nici de exersat si cu atat mai mult de studiat anatomie. Sunt a 12-a si nu prea am timp de nimik. insa desenul ma relaxeaza.

Dupa o lunga pauza am mai facut si eu un desen.. o incercare de a si contura desenul... este un cadou pentru o prietena de a mea...
http://www.deviantart.com/deviation/29067725/


In continuare astept critici si sugestii.
Dupa cum se vede nu prea am fost cuminte si nu am facut ceea ce mi s-a sugerat sa incerc sa copiez desene sau sa desenez dupa poza... pentru a mai intelege proportiile. O s aincerc pe viitor... cand imi permite timpul.
Lady_Megumi
Ultimul imi place cel mai mult... dar si celelalte sunt dulcici! O sa ma alatur si eu persoanei care ti-a zis sa exersezi prin "copiere". Asta e intr-adevar cel mai bun mod de-a invata cum se deseneaza proportiile... si eu am inceput la fel (acum peste 10 ani, haha). dar continua sa exersezi, auzi? Numai asa te poti perfectiona! smile.gif Si la cel cu aripile, nu insista chiar asa de mult asupra amanuntelor... aripile sunt tintr-adevar foarte greu de desenat, dar parerea me a e ca arata mai interesant daca nu desenzi fiecare liniutza perfect... smile.gif O sa desenez eu ceva zilele astea si pun online, ca sa vezi ce zic, ok? No offense! Esti pe calea cea buna!!!

Crina
seandreea
Nu dimpotriva... va multumesc mult de tot de sugestii. pentru ca eu le vad ca pe sugestii pentru imbunatatire nu neaparat ca, critica (scuzati cacofonia). De abia astept sa vad desenul biggrin.gif.
Pai eu ce sa zic.. daca ar fi dupa mine as desena tot timpul... ca in momentul de fata imi place foarte mult... insa sunt cls 12-a si nu stau tocmai bine cu timpul. In plus nu stiu dk am mentionat insa eu de prin cls a 4-a am renuntat sa mai desenez oameni.. stiam ca nu-mi ies si pace. abia in vara cand am redescoperit Sailor Moon m-am apucat din nou... pe la inceputul scolii m-am apucat klumea. Greu an mi-am ales si eu.
Uneori as vrea s aintorc timpul... sa fi desenat mai mult... insa deh.. nu se poate asa ca ma conformez si nu astept minuni peste noapte.
Lady_Megumi
aah... cunosc fenomenul... si eu am desenat mult intr-a 12a (2002), de atunci dateaza cele mai multe desene de-ale mele (un link e intr-un alt thread, tot la rubrica asta). Ce sa zic, concentreaza-te acum asupra tocitului si dupa bac potzi sa desenzi pana itzi iese fum din degetzele... smile.gif dar... cand simtzi ca ai o faza de exrema inspiratzie, nu ezita sa desenezi, chiar daca a doua zi e o teza... smile.gif

Crina
seandreea
Asta incerc sa fac. Stii cum e fenomenul la mine?
Ma relaxeaza... uit de tot cand desenez. Muzica si desenul sunt singurele lucruri care ma pot relaxa. Ar mai fi si fotografia... insa aia chiar necesita timp... nu pot s-o fac intr'o pauza dintre invatat.
UFFFF... de abia astept sa treaca bacul... am atatea planuri dupa bac biggrin.gif
Lady_Megumi
oh yeah, that reminds me... cand lucram la Sailor Moon doujinshi in vacantzele de vara ma apucam dimineatza si terminam seara... uitam si de mancare shi de tot, haha... cred ca oricine ar fi zis ca sunt super ciudata, daca i-ash fi povestit orarul meu de vacantza, cand altzii merg la shtrand sau la agatzat (haha), iar eu stau all day long in casa sa desenez...

Ah, shi mie imi place mult fotografia... daca vrei sa vezi ceva poze, let me know si iti trimit links via PM! smile.gif asta e intr-adevar un hobby fascinant... sper shi eu sa pot lucra mai profesionist one day, cand voi avea mai mult timp... vise, vise, planuri shi sperantze, tongue.gif

seandreea
Daaa...as vrea poze... orice. Deocamdata prefer pozele de natura (in special munte) si abstracte.
As fi vrut sa pot face ceva profesional...insa nu stiu cum... nu am gasit facultate numai cu asa ceva... exista facultati cu asemenea cursuri insa asta pe langa multe altele.... care nu ma pasioneaza.

Now...revenind la desen...ma va din stare sa fac asta... insa dupa ce stau o ora la o amarata de schita ma deranjeaza constiinta si ma apuc de invatat.

EDIT: Tocmai mi-am cumparat o tableta grafica si eram foarte nerabdatoare s-o incerc. biggrin.gif Imi place la nebunie desi vad ca imi ia timp sa ma obisnuiesc cu ea si sa desenez cum fac cu un creion.
Cam asta e o schita facuta ieri in graba:
http://usera.imagecave.com/seandreea/compsketch.png
... si colorata azi:
http://www.deviantart.com/deviation/29426442/
hunter
1st -> no offence
schitzele tale nu prea sunt asa de profi cu toate k te straduiesti mult dar exersand vei reushi intr-ul final happy.gif
2nd -> te salveaza calcu f mult , mai ales la culori , cu ocazia asta nu se mai vad schitele shi proportiile corpului uman/feminin.....ca in fel de chestie optica! blink.gif


c marca e tableta ta??? shi mai ales c marime???
seandreea
Nu ma supar. Nici nu am zis vreodata ca as fi close to profi wink.gif
Nu am inceput sa desenez de mult (adik nu am mai desenat oameni de prin cls a 4-a) si nici nu prea am timp sa exersez asa de mult.
Dk mi-ai putea da indicatii specifice asupra a ce a trebui sa mai lucrez in special ti-as fi foarte recunoascatoare wink.gif . De fapt de asta am postat aici.... nu pentru a-mi fi admirate capodoperele tongue.gif .

Cat despre tableta... nu mare lucru... Trust - A5. Nu am bani de wacom... si pentru ce imi trebuie mie e de ajuns. Cel putin deocamdata.
hunter
mai intai asa de acomodare ( daca nu esti la arte sau mai stiu eu ce...) -> Anatomia corpului uman smile.gif
pe urma -> How to draw manga daca reusesti sa capeti vei fi in mare avantaj
pe urma -> Exercitii zilnice de desen ...... shi te vei perfectiona! happy.gif'

Simplu shi eficient? sau asa pare la prima vedere..... unsure.gif
seandreea
How to draw manga nu gasesc in nici un caz.
Exercitii.. I'll try.... dar stau cam prost cu timpul (sunt a 12-a )
Alexander
Mdea... Am vazut ce ai facut... si am o singura intrebare, cu riscul de a te ofensa, pt ce ti ai luat pad? I mean e clar ca abia desenezi ca lumea pe hartie... Sper sa nu te superi pe mine, dar am fost cat de sincer pot fi...
Continua sa lucrezi digital, si invata sa desenezi mai bine de mana, o sa ajute!:)
seandreea
Pad mi-am luap pt a trasa imaginile din nou in photoshop... si vad ca ma ajuta oricum si la colorat. Nu am de ce sa ma supar, fiindca ai dreptate. Nu mi-am luat cine stie ce pad tocmai din aces motiv.

Am mai facut cateva desene insa deocamdata doar 2:
primul pe hartie - un spirit -
http://www.deviantart.com/deviation/30385822/
si al doilea este de fapt un desen mai vechi colorat:
http://www.deviantart.com/deviation/30436538/
seandreea
Scuze pentru dublul post dar chiar am nevoie de ajutorul vostru la un desen si as vrea s ail vada lumea.

http://www.deviantart.com/view/30807145/ - desenul asta inseamna foarte mult pentru mine deoarece in el mi-am asternut sentimentele mele din momentele astea. (dk cineva are rabdare puteti sa cititi descrierea postata pe deviantart)
Asa in general eu una sunt destul de multumita de el... dar inteleg ca inca sunt probleme de proportii... si aici va cer ajutorul... ce e gresit... ce sa indrept? Va rog mult de tot...
ruxi
daca vrei How to Draw Manga, am eu 4 volume si daca vrei ti le uploadez. sincer le-am luat ca sa le dau mai departe celor care au nevoie, pentru ca eu sunt oricum antitalent laugh.gif
Diana
Parerea mea ca simplu privitor rapid al desenului mai sus mentionat si fara nici o legatura cu desenatul: mainile ar mai merita lucrate, mai ales partea de la cot spre degete:
1- respectivele "jumatati" de mana sunt prea .. lungi
2- mana care se sprijina pe masa e nefireasca .. parca se sfarseste cu degete de plastilina
3 - degetele sunt iar cam prea lungi
seandreea
QUOTE(ruxi @ Mar 24 2006, 12:30 PM)
daca vrei How to Draw Manga, am eu 4 volume si daca vrei ti le uploadez. sincer le-am luat ca sa le dau mai departe celor care au nevoie, pentru ca eu sunt oricum antitalent laugh.gif
*



Glumesti? Normal ca vreau! Chiar am cautat de mult dar nu am gasit decat pe manga shop.ro si sunt cam scumpute pt buzunarul meu de elev. Iti raman recunoscatoare toata viatza!!!!

Diana: iti multumesc mult pentru sugestii. incerc sa imi dau seama ce e atat de nenatural la acele degete de la mana stanga. In rest o sa incerc sa fac acele "jumatati" mai mici un pic... desi nu foarte mici fiindca nu vreau sa tind spre realitate ci spre un still propriu apropiat de realitate.
Ica o data multumesc mult la amadoua de comentariu.
ruxi
ok atunci luni cel tarziu vei avea linkurile pe PM pt cele 4 volume. in uichend n-am serviciu => no net. smile.gif
seandreea
Can't wait biggrin.gif
Azi... am ramas singura acasa si nu am mai plecat cu ai mei la tara ca sa invat... de unde... cateva ore am fost pe drumuri... am mai stat si pe calc... iar restul am desenat.
Mi-a luat ceva vreme sa fac desenul asta.... ar fi bine dk ar iesi ceva deocamdata.... ca la timp mai lucrez eu mai tarziu. Personajele nu sunt ale mele... sunt personaje facute dupa modelul Sailor Moon. De fapt sa spun drept e un singur personaj in doua ipostaze insa nu a vrut in ruptul capului sa iasa identic pe ambele parti (asta ca sa dau si eu vina pe cineva biggrin.gif )

EDIT... am uitat sa pun linkul...
http://www.deviantart.com/deviation/30862914/
Alexander
Right.... iti sugerez sa lasi schitza aia for now, si sa incepi din nou, asa:
1. Faci un oval, dupa care faci cateva lucruri caracteristice manga-ului cum ar fi barbia ascutita mandibula putin vizibila etc... - depinde cum/ce vrei sa fie. Apoi tragi o linie pe mijlocul ovalului si apoi o imparti la jumatate cu o linie orizontala. Ok acum stim unde punem ochii deci e bine. Acum pe segmentul vertical dintre barbie si linia ochilor vei mai face o impartire, din nou la jumatate tot pe orizontala, acolo ai nasul(sau in fine varful acestuia).
Cam asa ar trebui sa iasa:
user posted image
Ok stiu ca acolo nu arata tocmai cum am spus eu, dar tine cont ca e un caracter desenat intr un stil anume(are ochii exagerat de mari).
Ideea este ca tu trebuie sa ti gasesti propriul stil si nu sa inveti orbeste altele.

Lucreaza la cateva fete si posteaza le am sa te atentionez unde ai gresit si apoi iti dau urmatorul pas.


daca mai sunt oameni cu timp pe mana lor va rog fill her in. Eu nu am timp azi sa postez si cum imparti corpul... Dar este timp. smile.gif

PRACTICE MAKES PERFECT!


Ah...si desenul ala e... in fine, are nevoie de mult lucru, ai greseli de incepator precum capul e mai mare decat corpul, e blurry(deci nu mai lucra in creion) mana...well deja s a sesizat de un ochi neantrenat... etc.
Ai sa ti dai seama singura in timp.
seandreea
Multumesc mult pentru indrumari...
eu credeam ca stiu cat de cat cume cu capul. blink.gif
Daca poti sa-mi spui exact ce nu am respectat, din indicatille date de tine ma refer.
O sa caut un desen cu un cap... ca sigur mai am.
La ce te referi ca e blurry? Si de ce sa nu mai lucrez in creion? In ce sa lucrez? unsure.gif
Alexander
In pix, in ceva permanent ca sa inveti sa nu mai faci greseli, deoarece o greseala strica intregul desen! E obositor la inceput dar daca ai vointa ajungi sa faci desene fara se gresesti, asta i ideea.
ruxi
cu ceva intarziere (scuze, dar timpul meu e undeva la limita) ti-am uploadat cele 4 volume pe care le am eu din How to Draw Manga. ti-am trimis pe PM linkurile de unde sa le descarci. smile.gif
seandreea
Iti multumesc mult de tot ruxi! Acum le iau biggrin.gif

Alexander... din pacate nu cred ca o sa iau acest sfat deoarece nu am rabdare sa invat sa desenez fara sa sterg. Sunt sigura ca in timp o sa reusesc sa sterg mai putin. In plus eu anul asta chiar nu am timp sa incerc ceva nou. Sunt a 12-a si desenez numai sa ma relaxez. Vreau in urmatoarele zile sa refac primul meu desen -dupa 7-8 ani- (facut toamna trecuta), si sa le postez pe amandoua sa vedeti ca totusi am evoluat un pic. Asta seara uploadez capul pe care mi l-ai cerut sa-mi spui exact ce gresec. Desi, dupa cate vad, cum desenezi capul depinde foarte mult si de stil.

EDIT: http://www.deviantart.com/deviation/31133227/
Alexander
Desenul ala e dragutz. Ai folosit ce ti a dat ruxi? Sau... ai mers pe "mana ta". smile.gif
A iesit bine, ar trebui sa l colorezi.
seandreea
Multumesc mult smile.gif
Nu.. cand l-am desenat nu luasem inca ce mi-a dat ruxi.
Vezi ca am mai pus cateva in primul post... facute tot asa inainte... daca poti sa-mi spui ce crezi....
De colorat nu stiu daca am timp. In momentul asta lucrez la unul direct pe calculator dar mi-e ca am cam gresit un pic la fata. Poate fac o captura de ecran sa iti arat.
seandreea
Finnaly a trecut BAc-ul. Si totusi nu ma simt chiar free... in parte fiindca nu am aflat rezultatele si cred ca o sa am o nota nu tocmai buna la fizica si in parte ca mai e inca admiterea (si dc nu ma gandesc eu la ea are mama grija sa-mi aminteasca). Mi-am propus totusi sa nu ma mai stresez atata si sa desenez mai mult. Oricum am peste 10 desene incepute.
Deocamdata postez un WIP (work in progress) la unul din ultimele desene:
http://usera.imagecave.com/seandreea/ificouldWIP.png

Si ultimul desen facut (inainte de BAC). Ce-i drept am cam dat-o in bara la ochi dar in rest mi se pare OK:
http://www.deviantart.com/view/35431144/ (imi cer scuze pentru calitatea proasta a scanarii) Am de gand sa o colorez (poate totusi dupa ce refac ochii) asa ca trebuie s-o scanez cum trebuie.
Alinna
4 din desenele tale mi-au atras atentia - mi s-au parut foarte deosebite (despre restul... no comment)si anume cel cu snow demon, if only I could, fallen angel si cel mai super mi s-a parut keep the word inside...
Sper ca ai terminat bac-ul cu bine, bafta la examenul de admitere la facultate...si sa nu uiti sa-ti faci timp sa desenezi!
seandreea
Iti multumesc pentru aprecieri.
O sa mai pun zilele aste, numai sa termin cu admiterea.
Vad oricum ca cel mai bine atrag cele colorate pe calculator. Asta zic pentru ca "keep the words inside" este destul de prost din punct de vedere al anatomiei si am altele mai bune (nu cu mult, dar oricum).
seandreea
huh.gif Cand am fost ultima oara pe aici?
Eh... intre timp am terminat cu examenele... asa ca acum sunt oficial studenta a Politehnicii biggrin.gif

Cat despre desenat.. weird enough nu am desenat asa de mult pe cat as fi crezut, insa am cateva. Totusi sunt inca in stadiul de schitze si cum mi-am schimbat calculatorul nu le-am scanat inca pe cele mai recente. Asa ca o sa pun unele un pic mai vechi (undeva intre BAC si admitere cred).

Plearls of lost dreams:
http://www.deviantart.com/deviation/329040...me+-in%3Ascraps
- unul dintre desenele acelea de care ma m-am apucat intr-o doara (seara) si nu m-am putut opri pana nu l-am terminat. La inceput mi s-a parut ca am dat-o in bara cu backgroundul, dar acum cred ca e ok. versiunea necolorata: http://www.deviantart.com/deviation/328819...me+-in%3Ascraps

Kappa and Kali:
http://www.deviantart.com/deviation/36197019/ - personajele dintr-o poveste pe care m-am apucat s-o scriu. Primul capitol se afla aici dk e interesat cineva: http://www.deviantart.com/deviation/362586...me+-in%3Ascraps

Lorelay
http://usera.imagecave.com/seandreea/scan0001.jpg - din nou un personaj dintr-o poveste abia inceputa. Este un fel de spirit protector si nu stiu de ce mi-a venit in minte imaginea unui copil, sau oricum, un chip inocent.

Should I?
http://usera.imagecave.com/seandreea/Poze/unnamed.png
Un personaj concepul special pentru o provocare gasita pe deviant. Provocarea consta in desenarea a 100 de imagini cu o tema data. Nu este specificat daca se pot folosi personaje diferite, insa eu o sa folosesc acest singur personaj, care insa va evolua. Nume inca nu i-am gasit.

Adela
hmm smile.gif tocmai am gasit o poza la tne "black angel" biggrin.gif nu te superi dak mi-o pun si yo k avatar sau signature,nu smile.gif biggrin.gif
seandreea
Nu. Sigur ca nu. E f bine insa ca m-ai intrebat mai intai.
Ma bucur ca iti place. smile.gif
Adela
toate sunt superbe wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif mi le-am salvat pe toate in calculator biggrin.gif
Shinju
salutare si ma bucur ca mai pune lumea pe aici creatiile, ca era cam gol in ultimul timp...
pearls of lost dreams - imi place, mai ales cum ai folosit culorile. insa mi se pare mie sau ceva nu e ok cu mana stanga? parca nu e bine pusa acolo, incheietura pare nenaturala, asa mi se pare.
PS. imi place mai mult varianta necolorata, parca se vad mai clar si mai frumos faldurile materialului si imi place cum i-ai lasat ochii asa goi... biggrin.gif

Kappa and Kali - imi place, sunt expresivi...ce tristi par amandoi....e trista si povestea? mana aia cu unghii negre e a lui?!

Lorelay - sper sa nu te superi, dar iarasi nu imi pare ceva ok la maini...si eu am mari probleme la desenat maini si la ele ma chinui cel mai mult. cred ca doar exercitiul ne mai poate salva rolleyes.gif
PS. ah, de ce ai desenat-o pe foaie liniata? parca nu ma pot concentra la desen din cauza lor... sad.gif

Should I?
- imi place cum pui hainele pe personajele tale, mai ales faldurile iti ies bine. dar mana drapta cel putin pare cam scurta, nu? iar piciorul drept parca se sprijina ciudat de pamant...

sper sa nu te supere observatiile mele, nu sunt facute cu rautate, sa stii. si eu mi-as dori o astfel de critica la desenele mele tongue.gif
ja si mai steptam sa postezi alte desene.
seandreea
Asdta da comentariu!! Bv. Cum sa ma supar? Finnaly am gasit pe cineva care intelege insemnatatea criticii (constructive).

QUOTE
pearls of lost dreams - imi place, mai ales cum ai folosit culorile. insa mi se pare mie sau ceva nu e ok cu mana stanga? parca nu e bine pusa acolo, incheietura pare nenaturala, asa mi se pare.
PS. imi place mai mult varianta necolorata, parca se vad mai clar si mai frumos faldurile materialului si imi place cum i-ai lasat ochii asa goi...

Eh.. da mana pe care se sprijina e ciudata fiindca pozitia a fost luata dintr-o poza profesionala, facuta in studio (Celine Dion - Miracle Project) si destul de tarziu am obs ca de fapt mana ei era pe un suport.
Ochii din varianta necolorata sunt goi fiindca nu vroiam sa ma incurce la colorat tongue.gif . Am scanat inainte de a colora ca sa incerc s-o colorez si pe calc dk am ocazia. Foldurile s-au pierdut fiindca desenul este in creion, acel necolorat fiind intens datorita funstiei Levels din photoshop biggrin.gif .

QUOTE
Kappa and Kali - imi place, sunt expresivi...ce tristi par amandoi....e trista si povestea? mana aia cu unghii negre e a lui?!

In general da, iar finalul este unul fericit intr-un sens un pic bizar. Unghiile sunt ale lui... Kappa este vampir... insa in mod normal nu sunt asa. Asta e doar un mic retus pentru pozele in care sa arat ac e vampir. In varianta scanata am uitat sa-i desenez coltii tongue.gif .

QUOTE
Lorelay - sper sa nu te superi, dar iarasi nu imi pare ceva ok la maini...si eu am mari probleme la desenat maini si la ele ma chinui cel mai mult. cred ca doar exercitiul ne mai poate salva.
PS. ah, de ce ai desenat-o pe foaie liniata? parca nu ma pot concentra la desen din cauza lor...
- hmm.. da vesnicele maini. Traiasca exercitiul biggrin.gif . Oameni ca tine (si restul care au mai raspuns in topic) ma fac sa continui, sa mai incerc, chiar dk ramane un hobby (iar parintii mei raman cu intrebarea la ce imi trebuie mie asa ceva tongue.gif ). Foia liniata are un raspuns f simplu: desenat la scoala tongue.gif intr-o zi cand mi-am uitat mapa cu foi acasa sad.gif . Pe verso aveam scris inceputul povestii.

QUOTE
Should I? - imi place cum pui hainele pe personajele tale, mai ales faldurile iti ies bine. dar mana drapta cel putin pare cam scurta, nu? iar piciorul drept parca se sprijina ciudat de pamant...

Da.. ce chinuiala e si cu faldurile. Cum ai spus la maine - exercitiu... un timp am fost obsedata sa invat astea, si inca sunt. Ma crezi ca statea uneori in clasa si ma uitam la colegii mei sa vad cum stau hainele pe ei? Uneori inca fac chestia asta pe strada... ma uit sa avd cum vin faldurile, dar si umbrele, etc... da.. sutn nebuna rau tongue.gif . Piciorul de pe pamant ai dreptate.. e ciudat. Mi-a spus o prietena de cum i-am arata desenul, insa cum abia il terminasme mi-a fost lene sa il repar tongue.gif . O sa il repar, si apoi curat schitza pentru colorare.

Inca odata multumesc mult pentru un asemenea mesaj.
seandreea
Inca un WIP. De ce? Pentru ca nu ma mai simt in stare sa-l termin in seara asta.
Al doilea desen facut 100% pe calculator. Schitze mai sunt, insa nu stiu cand am sa le termin.
Una dintre schitzele mai sus amintita e facuta in Open Canvas si am descoperit cat de bine iese linia in el.
dar azi m-am incapatanat sa fac numai in Corel Paint Shop Pro si vreau sa zic ca a fost super-nasol la linie. Am mai si uitat sa dau rigiditatea mai mica, insa pana la urma efectul ala mi-a placut.

http://usera.imagecave.com/seandreea/me.png

BTW- asta ar trebui sa fie o reprezentare anime a mea (e facut pentru un nou ID pe DeviantART)
seandreea
Ma intreb oare de ce mai postez. Oricum nu pare nimeni interesat.

Am terminat IDul de deviant si sunt destul de happy cum a iesit, insa la resize s-au cam pierdut umbrele pielii la care am muncit asa de mult.

http://www.deviantart.com/deviation/42229633/

Dk cumva chiar se uita lumea pe aici pot uoloada versiunea mai mare.
Shinju
ba să ştii că lumea este interesată....eu doar am aşteptat varianta finală....să ştii că īmi place....
ma leg iarăşi de mānă....marea mea problemă...e bine făcută, doar că am impresia că ceva nu e ok acolo, parcă degetele alea sunt prea drepte şi lipsesc liniile de la....nu ştiu cum să le zic....oasele care ies īn proeminenţă atunci cānd strāngi pumnul, alea fix dinainte de a īncepe degetele....sper că ţi-ai dat seama la care mă refer....ceva metacarpiene, nu că ar conta dacă aş şti....
īn rest imi place....īmi place atitudinea....mie īmi inspiră puţină timiditate şi poate un pic de ştrengăriţă pe acolo prin colţ tongue.gif
ochii nu īmi par simetrici, parca cel drept e mai īntins şi mai īngust īn capăt ca şi cel stāng, care pare mai rotund, sau cam aşa ceva....
sper că am fost de ajutor măcar un pic cu ce am spus pe aici şi...again...să nu fi supărat...
ja.
seandreea
Iti multumesc mult de tot. eram un pic suparata aseara si cred ca am exagerat.
Dap- well.. mana... desenul era destul de mic ca sa ii mai fac si acele tendoane sau ce sunt. Si faza e ca .. well... fara sa vreau neaparat sa ma apar sau ceva, incerc sa "keep it simple" pt ca e anime. Depinde totusi de stil, insa aici mi s-a parut potrivit. Nu stiu dk are sens.
Ochii--- oh yeah- problema mea de tot timpul - nu sunt simetrici. Puteam sa il copiez pe unul dintre ei, insa atunci ar fi fost prea simetrici tongue.gif. O sa incerc pe viitor sa-i fac un pic mai simetrici. Nici identici nu-i prea bine, nu? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.