Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Parallel Sailor Moon
Anime-Club Forum > Detaliat > Sailor Moon
Uje
E o poveste scurta creata de Naoko Takeuchi si se invarte in jurul lui Kousagi, sora mai mica a Chibiusei. Ea este ajutata de o pisica sa se transforme intr-o luptatoare pt. a invinge un iepure format din mai multi iepurasi. Are sens? Nu! Dar e amuzant! biggrin.gif

Puteti lua povestirea in original de aici: http://sailorvenus.has.it/

Traducerea aici (nu am citit-o inca, ma dor ochii cand ma uit la pagina aia):

http://www.geocities.com/tsukinokousagi/story.html

http://www.sweetusagi.com/moon/parallel.htm <-- Ceva mai bine pusa la punct pagina. De asemenea, aici spune ca Kousagi este de fapt prima fiica. Eh, cu Dumnezeu inainte! :roll:

Imagini cu Kousagi:

http://www.prose-n-poetry.com/gallery/Kousagi/1/

Info despre Kousagi:

http://members.tripod.com/~Serena/Kousagi.html
denisa_hime
Kousagi am citit a fost o idee traznita a lui Naoko-sensei de a sterge aproape tot ce stabilise inainte(faptul ca Usagi trebuie sa aiba 1 singur copil ce se va naste cand usagi va avea 21 de ani...Imi place costumul totusi si faptul ca e ingrozita de iepuri..
Uje
De iepuri? Citisem ca era ingrozita de pisici :? Oh, well! =^^=

Btw, welcome to the forum! biggrin.gif
denisa_hime
poate erau pisici..sorry ca am scris fara sa ma mai verific nu am mai citit povestea de mult...mai stiu ca manca mult.asta mai e adevarat???Nu mai stiu.
Uje
Da, ii place sa manance mult si orice, in special curry =^^= Mai sunt si alte informatii despre ea in linkurile date mai sus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.