Anime-Club :: Comentarii :: China baneaza anime-ul de la Prime Time TV
Vizitator, bun venit pe Anime-Club 

 Meniu
 
 
 Chat


IceJack: [07:29] Shingeki no Bahamut - Virgin Soul .. . pretty good, desi parca mi-a placut primul mai mult, s-a concentrat pe mai putine ideii si teme. Nina mi-a placu
Coyotee: [16:10] mai bine discord: https://discord.gg /KHcrMXx
Ranma-kun: [03:17] Si eu mai traiesc. Propun creearea unui canal de WhatsApp sau ceva de gen, pentru old farts
LordMethos: [17:59] yawn
CyBeR: [13:30] Bine zis ca pe aici bantuim.
IceJack: [01:43] in alta ordine de idei Sword Art Online Alternative – Gun Gale Online m-am surprins placut enorm de mult, e ciudat sa vezi un spinoff mai atragator
IceJack: [01:43] Pe aici nu se traieste, pe aici se bantuie biggrin.gif
Coyotee: [00:53] ia uite cine a inviat smile.gif)
LordPhoenix: [20:18] Cum sa nu traim?
APoKLips: [19:32] Că care mai trăiește?
Arhiva 
 
 Reclama
 
 
Reclama
 

China baneaza anime-ul de la Prime Time TV

China a banat anime-ul de la Prime Time Television. Incepand cu 1 Septembrie, animatiile produse in afara Chinei nu vor mai putea fi difuzate in intervalul oral 17-20, eliberand astfel spatiul pentru studiourile chinezesti.

Pokemon si alte seriale americane cum ar fi "The Simpsons" au devenit foarte populare cu tineretul chinezesc. Liderii comunisti sunt des frustati ca productiile straine domina televiziunea chineza in ciuda eforturilor depuse pentru popularizarea studiourilor locale de animatie.

Interzicerea animatiilor straine coincide cu un proiect mai mare al presedintelui Chinei Hu Jintao de intarire a controlului guvernului asupra televiziunii, filmelor, revistelor si a site-urilor web.

In urma unei "inundatii" de anime in 2000, statiile TV chinezesti au primit ordin sa limiteze timpul alocat animatiilor straine. In 2004, guvernul a specificat ca cel putin 60% din animatiile difuzate in timpul zilei trebuie sa fie produse in China. Recent, statiile TV au primit ordin sa limiteze toate programele straine si ca prezentatorii lor sa foloseasca mai putine cuvinte englezesti pe post.

In februarie, cenzorii chinezi au interzis productii care mixeaza animatia cu live-action-urile (persoane reale), cum ar fi Blue's Clues si Who Framed Roger Rabbit.

Sursa: ANN

Postat de: Coyotee

Postat de: Zangetsu

Inteleg ce vrea sa faca guvernul chinez:sa promoveze animatiile lor dar momentan acelea sunt slabe.Poate se imbunatatesc dar totusi....=.= wtf?!

Cel putin HK nu e afectat de aceasta decizie laugh.gif 

 

 

Postat de: Nessaja
Nu dusi cu pluta, cu concepte pe care le aplica ajungand la masuri care noua, la 16 ani de la revolutie, ni se par absurde. Asa era si la noi inainte de 1989. Dar nu vreau sa fac politica aici. Sunt curioasa cum va reactiona publicul anime-urilor. La nivelul public, nu cel privat.
 

Postat de: intellect
Nu chinezii, conducătorii lor. Îi avem şi noi pe ai noştri, numai că la noi e invers, intră toate mizeriile şi ce e bun e dat deoparte. smile.gif
 

Postat de: Moonsparkle

ahaaam, I agree on that. De ce nu se inchid toti intr-un glob de sticla si traiesc in lumea lor perfecta? Brain washers. dry.gif

 

Postat de: Coyotee
Chinezii astia sunt chiar dusi cu pluta. Nebuni rau de tot laugh.gif
 

 UserCP

User: 
Parola: 

Inregistrare 
 
 Poll
Perioada preferata de animatie?
[ Rezultate ]
Trebuie sa te loghezi pentru a putea vota

Poll DB 
 
 Statistici
Total postari: 157653
Membri: 8001
Cel mai nou membru: Gabriel82
Max online: 500 pe 26 Jul 2013, 06:04 PM
Useri online:
Gabriel82

Total online: 84
Membri: 1
Membri anonimi: 0
Vizitatori: 83
 
 
Anime in Romania
Anime-Mania Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs :: Evangelion


Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin


Powered by Anime Power Engine v2.0.2
Copyright © 2018 Anime-Club Romania.