Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rubrica De Istorie
Anime-Club Forum > Forum > Site
Lord_of_nightmares
Ma gandesc ca nu ar strica sa existe o asemenea rubrica de istorie in meniul site-ului data fiind logevitatea sa.Am incercat acum cateva clipe sa caut informatii atat pe google cat si pe forum despre istoria Anime-Club, de la ce idei a plecat totul, cum sa dezvoltat in primele faze si cum a evoluat de-a lungul timpului(poate exista deja si n-am gasit eu), ca o pagina de istorie.Ma gandeam ca acea rubrica sa fie structurata,fie in ani,fie in evenimente importante ce s-au petrecut,despre anumiti useri care au avut sau au o importanta cruciala pentru Anime-Club,etc(ideile pot continua).Cum vi se pare propunerea? smile.gif
Tatiana
Eu una sunt membra de putin timp...deci nu cred ca te pot ajuta...dar poate vei gasi persoane interesate de subiect pe aici...de existat exista o gramada...nu stiu si cat de colaboratori vor dori sa fie...smile.gif...oricum, bafta cu ce ti-ai propus sa faci.
NOTORIOUS
1900 idH - Coyotee a nascocit o idee de a crea un loc in care lumea sa se poata aduna sa vorbeasca despre un interes comun
199x dH - Coyotee face pauza de la vizionat anime pentru a-si face un snack cand ii pica fisa... acel interes comun ar putea fi anime-ul... si face un forum cu alt nume decat cel evident... si l-as mentiona daca nu mi-ar fi prea lene sa mi-l aduc aminte la ora asta...
199y dH (ok.. not funneh, I know.. I'll drop the Jesus Christ joke) - Scorpio gaseste o metoda de a convinge masele de oameni sa iasa la bere... desigur, scuza era schimbul de discuri cu anime (si pe vremea aia existau minori care consumau alcool)
200peundevapeacolo - Eveniment Ion Creanga, first shot @ something
- apare Otaku Fest
- pe undeva pe aici (sau dupa primul niji) avem tot felul de invitati de la Madhouse si Production I.G.
- apare Nijikon
- alt Otaku Fest
- alt Niji ... I won a cookie
- si.. inca un Otaku Fest
- Bis Niji ... Got another cookie
- Evenimente de tot felul
- Alte evenimente.. Champloo
- Otaku Fest (2010 daca ati pierdut sirul)
06-09-2010 02:44 - un moment unic pana acum in istoria otacilor: stau treaz din cu totul si cu totul alte motive decat sa ma uit la anime-uri in liniste... stau sa-mi invat in liniste (GOD DAMN IT!)
undevadupadatadesus - stuff happens
imediatdupa - stuff that happened made me happy
23-24 - Nijikon 2010 (BE THERE!)
25-etc - still happy with stuff

Evident am creierul mai stafidit ca o.... stafida daca am scris carnatul asta lipsit de orice logica si scop... dar sunt de acord, chiar suna bine o categorie cu o mica istorie. S-au intamplat multe chestii si unele poate au fost uitate sau vor fi uitate... Poate o sa mai postez odata ceva mai serios intr-un moment mai oportun. Until then don't forget to
Baka man
http://wikinfo.org/index.php/Anime-club.ro
:-"
Moonsparkle
ah right, mai citit asta o data. foarte prost scrisa tongue.gif
Kratozz
Si daca e tot vorba de istorie smile.gif cand e data oficiala a lansarii.. u know bday party and stuff.... We make cake we drink.. biggrin.gif
zeri
Nu e o idee rea asta cu pagina de istorie. Cine are rabdare (si acces biggrin.gif) poate gasi topicuri in sectiunea MOD Area si in inca cateva alte locuri cu discutii avute in perioadele critice. Pacat ca s-a pierdut timestamp-ul posturilor la trecerea din 2004 la ipb (parca)
Garden Girl
Eu am "sapat" mai demult si am descoperit niste topicuri simpatice prin /b/. Niste unii se incaierau cu niste altii laugh.gif
Tuz fun. I also had popcorn :3
Lord_of_nightmares
zeri,In ce categorie a forumului se afla acea sectiune? si mai mult,cum putem obtine acces la ea. rolleyes.gif
Lasand asta la o parte,ar fi frumos daca cineva din staff sau vre-un membru cu vechime ar face macar un rezumat despre ce a fost,iar acel rezumat sa fie insotit de link-uri catre chestiuni mai detaliate.Cand am facut acest topic, mi-a venit in minte un flash de la Anime-Xg,stiu ca si ei aveau un fel de rezumat a ceea ce se intamplase pana cand l-au redeschis.Personal eu mi-as dori ceva mai mult decat un rezumat,ceva structurat si detaliat(in masura in care se mai poate).
NOTORIOUS
Exista un wiki ... PFFFFFFFFFFFFFAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ma apucasera pe mine nostalgiile acum vreo o luna si m-am uitat prin conversatii antice.. si daca tin eu bine minte a fost un haxorz la un mom. dat si s-au pierdut niste chestii. Cred ca o sa contribui cu ce pot la chestia asta daca e sa se faca biggrin.gif

GG probabil e vorba de threadul care a dat nastere si sens /b/-ului pe A-C
zeri
QUOTE(Lord_of_nightmares @ Sep 6 2010, 09:16 PM)
zeri,In ce categorie a forumului se afla acea sectiune? si mai mult,cum putem obtine acces la ea. rolleyes.gif
*

Poti capata acces daca ajungi mod tongue.gif

QUOTE(Garden Girl)
Eu am "sapat" mai demult si am descoperit niste topicuri simpatice prin /b/. Niste unii se incaierau cu niste altii laugh.gif
Tuz fun. I also had popcorn :3

/b/ s-a nascut prin 2007 cand deja ne rafinasem modul in care purtam discutiile cu trollii
Garden Girl
Probabil ca vorbim despre acelasi lucru, desi erau mai multe in genul. In that case... ce istorie zbuciumata a avut formarea /b/-ului, cu luarea internetului in serios si alea... Va felicit stoicismul de care atz dat dovada in acele vremuri câinoase laugh.gif

edit: zeri, mi-am dat seama ca /b/ e dinaintea alora, am vazut ca se specifica pe undeva ca "chiar daca aici e /b/, nu e permis sa injuri ca la usa cortului" sau ceva de genu. OH MAN HOW I MISS THOSE FLAMES...
Moonsparkle
sunt link-uri la topicurile respective si pe pagina de wiki smile.gif si /b/-ul a fost in mare parte creat din cauza lor, ca deh, trebuia un pres pentru adunatul prafului

in orice caz, a-c are istorie demna de OTV tongue.gif
Baka man
QUOTE(Moonsparkle @ Sep 6 2010, 10:03 PM)
in orice caz, a-c are istorie demna de OTV tongue.gif
*

Nu istoria a-c e demna de OTV, ci toate razboaiele forumistice biggrin.gif
Incepand cu Alin/Mangaboy (cu care mi-am luat si eu teapa dry.gif ) si terminand cu Atelfirth pe Animax.
Ah, si Rotaru, sa nu uitam de Rotaru laugh.gif Sau Izotopu'
Elodia si Magda Ciumac sunt mici copii in comparatie cu fauna forumurilor noastre cool.gif
Garden Girl
Oh wow, Atelfirth.. l-am prins si eu pe pustiul ala fara viata, cand era activ forumul Animax. In general, din cate am observat, toate "scandalurile" de pe forumuri apar din cauza ca se ia internetu prea in serios tongue.gif
Lord_of_nightmares
Interesante pareri.In concluzie ne poate raspunde cineva din staff daca se ia in considerare sa se faca asa ceva,acum(pe versiunea curenta),sau poate cand se lanseaza noul engine? smile.gif
NOTORIOUS
pe noul engine, clar laugh.gif
Reactive
Noul engine e cel mai tare mit de cativa ani incoace
NOTORIOUS
Da, e parte din istoria A-C. E precum a doua venire a lui Jesus Christ. Sau pe intelesul otacilor, precum al doilea sezon din Berserk.

edit: sau Graalul

edit: sau criza economica ... bat campii... mai bine ziceam ceva de genul.. McDietBurger
Moonsparkle
sau duke nukem forever... oh wait si ala apare mai repede ca a-c v02 tongue.gif
bogdan
hey ... era sa cad de pe scaun cand am citit " al doilea sezon din berserk " shees pana aici! nu va luati de lucruri serioase, io inca astept tongue.gif
NOTORIOUS
Banuiesc ca ai vazut imaginile alea din Berserk lucrate de Studio4C, nu?
Shinigami Kid
someone called?
DMonk
Eu chiar as fi curios sa vad istoria scrisa de cei care acum se considera 'batrani'.. ca o curiozitate sociologica.
NOTORIOUS
Cei batrani sunt aproape un mit (cu cateva exceptii ce inca misuna prin grupurile noastre dubioase). As putea sa reforumulez primul post si sa il fac putin mai serios... eventual l-as putea chiar pune intr-un format coerent gramatical, literar si cronologic dar... nu acum
Garden Girl
Oh c'monn, poate avea carcel la deget...
NOTORIOUS
Ceva e f. dubios.. si mi-e mi-a dat tot INFP desi rezultatele sunt clar diferite :|

user posted image

On a side note.. adica ontopic: cine sa aiba carcel?
Moonsparkle
you guys are so funny, ati dat si voi de mypersonality si acuma se raspandeste ca o epidemie laugh.gif
Megiddo
QUOTE(Moonsparkle @ Sep 21 2010, 12:02 PM)
you guys are so funny, ati dat si voi de mypersonality si acuma se raspandeste ca o epidemie laugh.gif
*

Your just jealous your not as awesome as us.
Moonsparkle
no, no, I mean it, you should make a club laugh.gif
Garden Girl
@Notorious: ma refer la OP.

Also, e pă trend sa-ti faci teste dă personalitate si să te lauzi apoi cu rezultatu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.