Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Anunt IRC
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
LArSON
Pentru acei... pu?ini care lua?i anime direct de pe IRC, majoritatea grupurilor de anime s-au mutat pe irc.rizon.net (de la irc.mircx.com) :evil:
LArSON
scuze, mutaţi topicul la secţiunea download.
Demiurgus
Si un link catre explicatia celor de la mircx in legatura cu ultimile evenimente: http://www.mircx.com/irc.html

Adio mIRC-X.
Urfe
Bun.. iar canalul #ro-anime unde se va muta?

Sper sa ne ferim de Undernet.
Coyotee
In orice caz, nu vom sta pe Undernet. In curand o sa termin setarile pentru serverul irc. Singura problema va fi unde sa-l pun ca sa accepte conexiunile non-stop. Oricum, sa vad ce reusesc cu configurarea.

Deocamdata, am putea folosi chat-ul forumului (desi nu e prea stralucit)
^Dash^
Momaa..frate ce au mah astia cu Mirc-X...s-au pus sa-l atace tocmai pe asta...ce terminatzi...eah..coyotee pune naibii serveru ala pe routeru de la scoala... ca nu mananca multe resurse..si oricum chiar daca mananca, netu mai nashpa de atat nu cred o sa mearga la scoala :wink:

Soo it's the same thing lol....
chibimox
Nucu s-a oferit sa hosteze un server de IRC pe gateway-u lui .. are uptime cat are si el net : adica destul de bun.

ideea e ca nu o sa fie intr-o retzea de servere => o sa fim singurei pe IRC = no fun .. mai bine ne facem camera pe Yahoo messenger :?

asa ca io votez IRC pe una din retzelele dedicate fservurilor si backup pe undernet
Demiurgus
Prefer sa astept sa se mai linisteasca lucrurile. Mergem si noi cu turma. Adica acolo unde se duc ~80% din fansuburi acolo sa mergem si noi.
SebyTheDragon
Tinand cont ca nu am downl in viata mea cu mirc...din aceleasi motive pt care no folosesc si programul in sine..io nu prea am de ce sa ma vait!!

Imi pare rau de restul lumi.... :?

Torrentele oricum merg in continuare....asa ca pt mine nu e nici un hold back!!! laugh.gif
removed_on_request_20121227
ack......no yahoo no yahoo....tot la irc raman si eu
Duncan
Nu inteleg de ce comparati undernetu cu un real poltergeist ... Stiu ca e plin de idioti si retards in mare parte ....dar NU NUMAI. In principal e plin de romani si ofera mult mai multa stabilitate decat unu server de irc autohton. Cat despre canalul propriu-zis ... cine vrea , sa intre , idioti pot fi usor inlaturati , iar daca nici asta nu e o solutine ,canalul poate fi tinut privat.
APoKLips
DUNCAN... nu e un poltergeitst dar... tin sa anunt ca am primit X pe canal... si acuma securitatea e sporita...

Cine vrea acces pe canal sa'mi dea un PM! sau sa ceara pe canal mie,sau lui chibiMox.

Cerintele minime : User de UnderNet, membru Anime-Club aka. RoAnime.

PS: acest post a fost editat ca urmare a unor intamplari.
Bawmwolle
Ieri nu am putut sa intru pe #[email protected] pt. ca era pus ban prin X pe ip-uri de genul 213.233.*, adica pe Xnet.Inteleg ca ati facut asta pt. eliminearea lui mangaboy, dar uite ca mai sunt si altii care folosesc Xnet, si poate ca ar fi vrut sa fie pe canal. tongue.gif
Duncan
Baumwolle , daca ai access pe #ro-anime fa-ti un invite prin X si intri peste ban. Sintaxa /msg x invite #ro-anime (fara nick) bla bla. Daca nu ai ... cere-i lu' chibi sau apok :/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.