Da s-au tampit oamenii nu gluma, citeam un review la SC 2 si din cand in cand mai iesea "sunt prea multe unitati"... WTFH? Idiotii, mai multe alegeri si posibilitati sa joci cum iti place.
Deci unitati, ce v-a placut, ce nu v-a placut?
pt mine, in ordinea in care imi amintesc:
*Spoilers*-marini si medicii au fost pita pana pe la jumatatea campaniei mele (pe casual
), in special war pigs, apoi am pus si marauderi care sunt super mai ales daca le faci upgradeu sa incetineasca, o sa incep pe o dificultate mai mare sa vad cum merge cu ei acolo.
-repearii m-au impresionat la misiunea cu lava ce se ridica periodic si am avut o trupa mare cu care i-am ras pe zergi de pe harta dar nu i-am folosit decat acolo ca parca o iau prea tare de la terrani, sa nu vb de protosii.
-tancurile alea ce trag din mers mi-au placut dar tot nu le-am folosit decat in misiunea lor, parca era prea scumpe, si nu trageau in aer
- goliatii i-am folosit relativ des cu trupele mele terestre, vikingi nu prea m-au impresionat, prea mult micromanagement si nu i-am folosit decat ocazional ca support pe follow (pusii sa urmareasca o unitate)
- sige tancurile ca de obicei au fost arma mea fovorita de aparare, mai putin de atac
- firebats aveau range prea mic si nu i-am folosit, vulturii si fire buggy (cum le-o zice) erau prea rapide si prea slabe pt gustu meu, ajungeau primii la inamic si mureau repede
-med evacu ca idee mi-a placut dar in practica m-a dezmagit, viata putina, heal ineficient, scumpe, fara upgrade debarca trupe greu (in misiunea lor am pierdut vreo 3 cu tot ce carau) si nu am reusit sa ii fac sa urmareasca o unitate fara sa o transporte deci mai inutili de cat medicii (pe care ii tin pe follow), desi acum ca ma gandesc ar trebuii sa le dau follow cand sunt plini si apoi sa scot trupele din ei poate are merge. Ocazional am folosit transportorul ala mare dar nu prea am avut nevoie de el, oricum era ori ala ori fortareata care nu m-a impresionat in video dar s-ar putea sa o iau cand joc iar... ma gandesc ca daca o parchez pe langa bunkere in spate la supply depots ar ajuta.
- banshee si wraith au reprezentat majoritatea fortelor mele aeriene, mai putin pe harta cu nava Xel-Nagga unde am putut sa imi fac destul de multe battleship-uri. Se comporta aproape la fel au si aceeasi viteza deci grupate impreuna sunt super, au aparare aerieana de la wraith, au cloack, si damage terestru excelenet de la banshe. Aveam o flota intrega la ultima misiune care se ocupau cu distrus viermi si pe kerrigan.
- Science vessel, echivalentul medicilor pt vehicule, mi-au placut la nebunie si i-am folosit mai mereu cand am avut vehicule, din pacate se misca incet si nu pot tine pasul cu o folta de wraith/banshee ramanand in urma neprotejate. Sunt bune si in aparare. Celalat observer vehicul nu l-am folosit, nu poate sa repare si are turete temporare, deci prea mult micro management.
- Merceneari am mai folosit mult desi nu am avut destui bani sa iau si battlecruiser-ul ca am facut upgrade la unele unitati pe care nu le-am folosit, la firebuggy, la vikingi, la Thor (nu am construit nici unul).
Anyway pt cine stie, am o intrebare, cati marini trag din buncar? Tot 2 sau toti?