Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "desenul Saptamanii"
Anime-Club Forum > Forum > Site
roroishere
Voi incepe [sper sa nu imi fac o imagine gen "bad ass"] cu a spune: mi se pare foarte tare ideea! Si sunt sigura ca voi participa cand se va stabili tema! De ce am spus asta? Pentru a nu iesi neintelegeri.
Asa, acum ceea ce este picant: mi se pare ca un singur thread nu ajunge. Actualul este "dezordonat". Ce vreau sa spun? Alegerea temei, comentarii, inscrieri, votarea, totul se intampla in acelasi loc! Poate sunt eu mai inceata si ma prind mai greu, dar am avut dubii daca se mai voteaza acolo sau nu, care e tema etc!
Ar fi ok daca: ar fi o categorie numit "Desenul saptamanii" unde sa fie asa: inscrieri, vote, stabilirea temei viitoare.
QUOTE
off: De ce am scris "categorie". Nu stiu termenii tehnici foarte bine. Nu am lucrat ca admin foarte mult pe vreun site, fiind ceva spontan. Pur si simplu era ceva de genu: ahh asa e! stiu sa fac! dar nu stiu sa explic.Deci,
Topic title
-Cum ati inceput sa desenati
-Pixel art
- ce o mai fi
Best Draw
-Inscrieri
- Let's vote
- Alegerea urmatoarei teme
Forum Topics
-x
-y
-z
Sper ca m-ati inteles. Daca nu, e ok si asa. Ideea este sa fie ordine.


Asa. Altceva? Da.
QUOTE
Votarea se face de Luni pana Duminica si perioada asta poate sa fie prelungita
una dintre reguli. Aceasta imi sustine propunerea. Ok, vorbesc despre aceasta editie, debea marti s-a spus "poti sa incepi sa votezi!". Wait deci pana cand? 7 zile pentru a vota si pentru a te inscrie e chiar foarte bine, pentru ca lumea aici chiar se inscrie! dar e ca si cum ai incepe azi [miercuri de exemplu] si se termina duminica.
Si da, STIU, ca Hikamori nu a avut timp. E in regula, odata te simti rau, odata nu esti acasa, odata pur si simplu nu poti in acea zi, il deschizi a doua zi: uite de azi ai 7 zile. Star voting.

Well asta e tot.
Hikikomori?
In primul rand multumesc pentru obsevatii si recomandari... si nu cred ca cineva de aici te considera "bad ass" pentru postul de mai sus.
Sa luam pe rand... ''dezordinea" threadului - pe asta am mai citit in mai multe locuri... pentru un nou venit cred si eu ca totul pare dezordonat daca nu sti dupa ce sa te uiti, adica dupa postul meu cand dau drumul sau inchid votul, daca sti asta atunci nu mai pare asa dezordonat... ca sa fac o "categorie" numit "Desenul saptamanii" si restul propus de tine e interesanta dar e prea mult lucru pentru mine ( lenea e prea mare biggrin.gif si prea putin timp liber) asa ca nu cred ca o sa fac asa ceva... dar daca vrei poti sa o faci... si sa preiei totul eu unu nu asi avea nici o problema cu asta, numai sami zici daca o faci!
roroishere
Da, este adevarat faptul ca e mai mult de lucru. Trebuie sa fii atent in mai multe locuri. Si eu sa preiau totul... Sunt un boboc aici, nu as putea face asta. Pai cred ca sunt si eu obisnuita cu alte site-uri unde era diferit. Va trebui sa ma adaptez.
Well thx for listening! Si poate atunci cand vei avea timp..biggrin.gif
Deus
Un administrator se poate ocupa de asta, sa faca o categorie pe nume "Concursuri" (daca nu este deja, nu am verificat tongue.gif ) si in el sa aiba forumul "Desenul Saptamanii" cu topicuri de genul "Inscrieri" "Votari" (unde or sa apara si desenele").
Comentariile se pot tine in topicul "Votari" iar doar o persoana (care o sa se ocupe de forumul "desenul saptamanii" ) o sa posteze desenele, cine a castigat si sa anunte urmatoarele inscrieri in sectiunea corecta.
Si normal, un topic cu "Hall of Fame" cu userii care au participat si de cate ori au castigat.
roroishere
QUOTE(Deus @ Jul 28 2010, 12:47 PM)
Si normal, un topic cu "Hall of Fame" cu userii care au participat si de cate ori au castigat.
*Il sustin! Si cel care care are mai multe concursuri castigate sa aibe un titlu gen "Best Drawer". Cred ca i-ar ambitiona pe concurenti, sau cel putin pe mine da.
Pain
Desenele lui botan sunt cele mai tari
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.