Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cucerirea Ardealului
Anime-Club Forum > Ro Anime > Cafenea > Intalniri
Thunder
No, dragi frati, amu e amu! M-am saturat!

M-am saturat sa tot aud oameni care sa zica "da trebuie sa fim uniti si trebuie sa facem ceva!" si nimeni nu misca o S*la!

asa ca Vara asta incepem bataia cu morile de vant!

Am de gand sa vizitez Timisoara, Arad, Oradea, Satu-Mare si Baia Mare. Mai bine zis am de gand sa vizitez fanii anime din orasele respective.

Deci cei care sunt din orasele respective dati un reply.

Cine doreste sa se alature in mica noastra (eu si shinju) cruciada este bine venit si incurajat!

Primul pas este sa ne cunoastem!
Shinju
Bah, eu vin! biggrin.gif Care mai vine ? biggrin.gif
Audron
Daca vii in Timisoara, ok. Numai sa spui cam cu o saptamana inainte sau macar cu 3 zile si o sa iti las adresa de mail si numarul de telefon, ca sa fie totul mai usor. Sau ai putea sa faci un program de vizitare. Sa scrii pe forum cam cand planuiesti sa vii, unde si cat stai.
Anzai
I'm in. biggrin.gif
O sa anunt pe toata luma din tm, si sa speram ca o sa fie destui binevoitori.

@Audron: you do the same si unim grupurile pe urma. tongue.gif
Garden Girl
Dupa titlul postarii, mi-am imaginat o scena in genul celei din timpul Caderii Bastiliei, in care niste unii s-au imbatat ca porcii si i-au decapitat pe niste altii, iar apoi le-au purtat capetele infipe in niste sulite, prin tot Parisul. =O
PhoeniX
Well, voi face tot posibilul sa ma bag la Oradea si Timisoara.
Justttt, lemme know cand incepi Cruciada.
Moonsparkle
Yeah, I always hear people saying "trebuie sa fim uniti si sa facem ceva" when walking down the street. tongue.gif Si ce-o sa faceti voi, adunatura asta de ardeleni la un loc? Uh, I know! Bancuri cu moldoveni! tongue.gif
PhoeniX
Scuze Moon ca zic asta, dar atitudinea de neincredere si nepasare de care dai dovada e cam unul din motivele de care toti romanii isi iau in aceasta perioada (trebuia sa-l votati pe Base...) surpraiz batsecz de la stat in ultimul hal. Thunder incearca sa faca ceva ca sa uneasca fanii anime din ardeal, lucru ce nu e usor si necesita multa munca, iar eu voi incerca sa-l ajut cum pot, fiindca stiu ce inseamna sa unesti mici grupuri din stanga-n dreapta, stiu ce inseamna sa aduni lumea si sa incerci sa o tii la un loc, e un lucru greu, de lunga durata cu sanse mari de dat pe langa.

Lucrez pe HR intr-un ONGs, stiu ce inseamna sa pui bazele unei echipe si sa-ti vina sa ucizi pe cineva cand echipa aceea incepe sa-si *beeeeeeeeeep* si sa plece. E enervant, demoralizator, multi incept sa *beeeeeeep* si ei ca au esuat si asa se pierde orice urma de speranta. Totul consta in incurajare, ambitie si cateva suturi in fund (cum zicea si un prieten bun de-al meu: "Orice sut in fund are repercursiuni". Are dreptate tongue.gif ).
Moonsparkle
deci paralela ta porneste de la sarcasmul meu si ajunge pana la scaderea de salarii ... you don't say laugh.gif daca cineva vrea sa faca ceva, nu o sa fie oprit de un comentariu de pe un forum sau alte pareri de genul.

mi s-a parut doar hilara toata chestia cu "ardealul". in plus, ce-a spus thunder a fost foarte vag, asa ca am cerut informatii extra.

ps: I personally do not believe in "suturi in fund" cand vine vorba de socializare. lumea sau vrea sau nu.
intellect
Măi ficiori, io vă urez să faceţi treabă de ispravă. smile.gif
NOTORIOUS
"..lumea sau vrea sau nu."

Apoi mai sunt cei care vor dar le e lene sa-si miste fundu' din casa, i.e.: hiki, neet, lazy-asses, etc. Cel mai des e nevoie sa mergi "tu" in locul x ca sa vina si ei si atunci vin cu ideei de genul "vi si ma iei de acasa". Nu e vorba ca nu "vor" it's just that "outside" is to big for them. Ma rog astea sunt doar niste exemple ... fictive rolleyes.gif si in cazul vostru sunt sigur ca nu exista astfel de situatii laugh.gif

Pe scurt ... as vrea si eu sa stau acasa toata ziua si sa vina cineva sa ma ia ma meets si sa fac mofturi... poate candva happy.gif
Kreatur
QUOTE(Moonsparkle @ Jun 9 2010, 09:42 PM)
Si ce-o sa faceti voi, adunatura asta de ardeleni la un loc? Uh, I know! Bancuri cu moldoveni! tongue.gif
*



De fapt e o idee buna.
Cum recunosti mirele la o nunta de moldoveni?
Are cel mai misto trening.
Kratozz
QUOTE(Kreatur @ Jun 22 2010, 05:38 AM)
De fapt e o idee buna.
Cum recunosti mirele la o nunta de moldoveni?
Are cel mai misto trening.
*



nu mah are jeaca bagata in pantaloni wink.gif
Lumpy
>bancuri cu moldoveni
>cu moldoveni
>moldoveni

A sunat Alexandru Ioan Cuza şi a zis că îşi vrea precedentul unirii Ţărilor Române înapoi.


Also se tot vorbeşte la topicul ăsta de unirea comunităţii and such. Şi există un loc unde se poate face asta, pe lângă convenţii. Se numeşte A-Camp. Şi trecând peste faptul că sunt unul din organizatori (shameless self promotion FTW) vă pot zice că dupa majoritatea membrilor din Bucureşti restul camperilor sunt ardeleni, cred biggrin.gif. Nu mai ştiu dacă Arad şi Oradea fac parte din Ardeal
Shinju
Ok. Pt ca Thunder acuma sforaie de rupe patu', ma simt eu nevoita sa va anunt ca da, vom cuceri Ardealul (si apoi vine si restul Romaniei, *insert evil laughter here!*).

Stiu ca e cam tarziu de anuntat (o sa si sun oamenii, pe aia pe care ii mai stiu), dar... vom incepe de la Oradea pe data de 2 august, continuand cu Timisoara pe 3, Arad pe 4, Satu Mare pe 5 si Baia Mare pe 6.

Asa ca dati sfoara in tara cat puteti la cei pe care ii stiti din orasele respective. Cel mai probabil vom fi 4 oameni sa ii cunoasca pe ceilalti animisti din tara. Daca stie cineva o locatie buna (o sala, ceva - in Arad am rezolvat), go ahead and tell us. De fapt sunati-ma direct - 0745661131 - Livia sau Shinju, raspuns la ambele nume tongue.gif .

A, inca ceva. E cineva dispus sa cazeze niste otaci? In afara de Oradea, nu cred ca avem un de sta. Sau in cel mai rau caz loc de dush tongue.gif

Maine o sa revin cu mai multe detalii, sunt cam obosita acuma...
Tessa
Eu am voie sa cazez doar fete *sorry*. Dar daca vrei, Shinju, cand vi la Oradea poti sa stai la mine smile.gif .
Well, ne vedem luni smile.gif [aka maine].S-a stabilit locatia unde ne intalnim? In cazul in care nu aflu pana diseara te sun XD.
PhoeniX
Sper doar ca ai mei sa nu aiba nevoie de masina mai mult ca mine, sa ajung si eu maine la Oradea. Astept detalii despre ora si locul intalnirii.
Kratozz
Va urez multa bafta in escapada u all have fun ! daca nu as avea lucru si bani multi as trage si eu o fuga din bucuresti pana acolo biggrin.gif sa vaz orasele sa mai vaz comunitatea rolleyes.gif dis could be a motivation to work harder. Anyway o sa vrem pozeeee smile.gif
PhoeniX
Si totusi, o ora si un loc maine... err, azi pt. intalnirea din Oradea??? Sa vad ce si cum si unde, ce, sa ajung si eu pe acolo.
wststreet
Oradea's like.. so small. Te duci doar acolo, oriunde ai fi daca ridica mana ii vezi.


Oradeni, please don't hate me xD I just felt like saying it.
PhoeniX
Nu chiar... Oradea, desi mai mica decat Timisoara, nu o cunosc la fel de bine ca cea din urma.
Tessa
Eh, eu spre rusinea mea nu am reusit sa mai ajung luni. Imi pare rau sad.gif
Oradea, mica cum e, e mai frumoasa decat multe alte orase mari, *cough* Cluj *cough*, mai linistita si mai putin poluata. Suntem la doi pasi de granita [aka salvarea suprema]. I personally love it biggrin.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.