Gaaaaaaaa....Nu zic...UT 1 a fost absolut suberb ... Tot respectul...
Insa adevarata fata de multi player s-a vazut clar in 2k3...
Nu-s de ce am impresia ca esti unul din nostalgici acestui joc!! Foarte multa lume refuza pur si simplu sa faca saltul de la ut 1 la ut 2k3 ...pt ca e UNUL MARE!!!
Faza cu buton de dodge bullets...e deja facuta(Max Payne...) ...asa ca nu va aparea in ut ...stai calm... :wink:
E clar nu iti place sa fi dinamic...nu prea te vad bine in 2k3...Precum spune-am nu stii sa faci toate chestiile alea ...poti sa treci la CS(asta da joc de topiti...si un pusti se lauda ca te face la el...

)!
Perfect echilibrate haaaaaaaa in ut 1...BE SERIOS MANNNNNNNNNN!!!! Se pare ca nu ai jucat cu God ...cel mai tare jucator de ut de la noi din tara...Io bat aproape pe oricine la diferente imense ...iar pe uni ii bag pe negativ...Eeeeee..... gagiul asta ...a jucat atat de mult...incat s-a ofticat cand i-am luat un frag...intr-un meci terminat 15-1! Sincer ...io zic ca nu-s planta la el...ci chiar stiu...insa uni oameni care joaca foarte mult ajung la un nivel...BEYOND ...!!!!
Hai sa iti zic ce insemna nenorocirea aia de Sniper Rifle in mainile unui astfel de tip.... HEaD SHOT !!! HEAD SHOT !!! HEAD SHOT!!!....
Nu conta ...hardcore/ normal...tot aia era ...sniperul era o arma total neechilibrata fata de restul...mai ales datorita ratei de foc dementiale!!!!
ASMD (one of my favorites)...la normal ...sa zicem ca merge...dar hardcore...e un sniper 2....2 raze...mort...si sa nu uitam de explozie...care era cam exagerata in ut1!!! Razorul....o arma care arata bine ...dar care e un rahat....daia au si scos-o!!! As putea sa mai continui...dar nu cred ca-i cazul!!!
In ut2k3...s-au luat in considerare toate chestiile mai sus zise...Prima miscare...nu mai e hardcore/normal option..A doua no more RazorJack
3 sniper-> Lightninh gun - o arma mult mai echilibrata ca predecesoarea sa .....e superba timp de incarcare destul de mare...dar asa si trebuie...sa nu uitam ca-i SNIPER ...Prin definitie sniperurile se incarca greu!!!! Damage la lovitura normala mult marit ...parca vreo 70 hp de la 45 in ut 1 (normal).insa datorita modificari ratei de foc ...a iesit o arma superba..care are si niste efecte de invidiat la unda de fulger!!!
ASMD 8)...cei care au jucat Hardcore in ut 1 au fost cam surprinsi...in 2k3 damageul este cel de normal din ut1 ...Rata de foc la primary mult marita(devine cam stresant cand esti vanat de unu care tine apasat de foc 1 ...

) Raza comboului micsorata ....era cam exagerata in 1...
Linkgunul....identic cel din hardcore din ut 1...In sfarsit au bagat o eficienta marita in arma asta...cel putin in primu ...cu foc 1 ..nu facei absolut nik....Aici e DEVASTATOR!!!!
Hai ca m-am plictisit..as putea sa bag mai despre toate armele ...insa nu vreau sa plictisesc!!
In principiu 2k3 ..e mult mai echilibrat ca 1! Uni oameni urasc double jump and co...dar pt uni oameni(gen eu) asta defineste ut 2k3 !!!! Shooterul perfect de multi pt mine...si pt multi alti...!!! Ut 1 a fost la vremea lui rege..acum Make place for New Stuff!!! :wink:
La unreal return to na pali...io nu l-as numi o ratare...as zice mai degraba ...ca l-au facut un pic in graba..oricum au bagat niste chestii misto...gen comentariile la sfarsitul fiecarui stagiu!!! Pt mine...dezamagirea a venit in seful jocului...prea simplu...!!!In rest...e aproape ca primul...!!!
Spuneti care ati jucat sigle playerul din UT 1 ....M-ia placut pt ca ...jucam Unreal cu armele din UT...super senzatia..!!!!
PS: Nu am terminat nici o data pe unreal unreal 1...insa pe hard ajunsesem la un moment dat de aveam vreo 400 armura pe mine...si 200hp.. :roll: !!! Hmmm ...ce-ar fi sa-l mai termin o data pe unreal....si asa tre sa imi aduc aminte pozitionarea fiecarei brute si Skarj!!! :wink:
PS : Pt cei care vor multi...nu jocul pe net e solutia...acolo se mai vata unu ca ia cazut sau ca are ping mare...etc...daca jucam...jucam Lan ...frumos ...si cum trebuie!!!! Cand isi ia Kata compu nou....o sa am 2 compuri in retea care sa ruleze perfect jocul...si atunci astept pe oricine la un chalange!!! Si asa ..tre sa ma reapuc de el...de vreo 4 luni ...nu am intrat mai mult de 30 min in el...deh...nu ai cu cine..scade interesul!!! Sper sa se schimbe situatia in 2k4...si ..in sfarsit...am si carne de tun

Kata(Kataracta) ..unde esti!! :kaioken: !!