Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cosplay Gen #01
Anime-Club Forum > Fan Area > Cosplay
Reactive
user posted image

In sfarsit, site-ul Cosplay Gen a fost lansat. Cosplay Gen reprezinta o revista care abordeaza exclusiv cosplay-ul si moda japoneza in diversele sale forme, realizata de echipa Otaku Magazine.

O prezentare generala a proiectului, alaturi de un preview al primului numar, sunt disponibile la: www.cosplaygen.com
enigma
super tongue.gif app nu stie careva de unde pot achizitiona si eu costume de astea??? nu stiu da parca m-ar tenta =))
Ranma-kun
Cool, dar carcotasul din mine nu se poate abtine: RAINERTACHIBANA, AMENOKITAROU ? I-a fost foame cuiva si s-a aucat sa manace spatii, sau e un nou stil de magazine cover design despre care nu stiu eu tongue.gif
Reactive
QUOTE(Ranma-kun @ Apr 3 2010, 12:42 AM)
Cool, dar carcotasul din mine nu se poate abtine: RAINERTACHIBANA, AMENOKITAROU ? I-a fost foame cuiva si s-a aucat sa manace spatii, sau e un nou stil de magazine cover design despre care nu stiu eu tongue.gif
*

Nu a mancat nimeni nimic, alea sunt nickname-urile lor.
Ranma-kun
Strange nicks, my bad then.
KittyTeea
Pozele astea sunt prea tari. Ma gandeam sa fac si eu putin cosplay la urmatorul Nijikon, dar n-am de unde sa fac rost de costume asa tari, n-o sa-mi croiesc eu hainele (habar n-am sa cos sad.gif ).
enigma
lasa kitty, o rogi pe bunica smile.gif)))) te rezolva ea tongue.gif
Shinju
Draguta revista, dar eu m-as fi asteptat la mai multe sfaturi, tips and tricks. Cred ca ar fi facut-o mai appealing.

@Kitty: Orice se poate invata. Mereu se incepe cu ceva costum mai simplu si treci la chestii tot mai grele. Nu putem fi invatati din prima (as fi vrut eu!).

Oricine are nevoie de sfaturi si carti despre tipare in romana stie unde sa dea de mine smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.