Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metal Fatique
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Strategy Games
CyBeR
Singurul joc de strategie cu care inca imi mai pierd timpul,in rest m-am reprofilat pe RPG.

Jocul e iesit de multice si e unul dintre cele mai bune pe care le-am jucat eu.Multitudinea de strategii care pot fi adoptate mi se pare coplesitoare.Nimic nu-i mai placut decat un orbital drop direct in baza inamicului cu catica comboti de shock sau un asalt de sub pamant de nu stie de unde tot ies tancurile.

Povestea jocului e vazuta din 3 perspective,finalul spre care se indreapta fiecare factiune si inplicit fiecare frate Angelus fiid acelasi.

Jocul n-are grafica chiar prea avansata,e 3D dar nu-i tocmai superba.

Jocul il recomand mai ales pentru toate posibilitatile tactica si pentru toate tipurile de combot pe care le poti construi.
Abel Nightroad
foarte atractiv jocul , in special in multiplayer .
Neuropa mi s-a parut cea mai frumoasa rasa mai ales din cauza design-ului alien-like al robotilor si faptului ca erau mai misteriosi si stealthy.

CyBeR
Wow...dupa aproape 2 ani, a aparut si prima postare la topicul asta. Mai ca nu-mi vine sa cred...careva care a mai jucat Metal Fatigue.
Intr-adevar, Neuropa e cea mai reusita factiune, fortand jucatorul sa adopte o strategie putin mai stealth dar, in acelasi timp oferind si cateva dintre cele mai puternice arme disponibile pt un combot.
In multiplayer pot spune ca n-am avut sansa sa joc din nefericire, inca avand pe creier experienta single-player care e de neuitat. Probabil cea mai buna poveste pe care am intalnit-o intr-un joc de strategie.
Pico
e misto jocul de cand am vazut prima data un mic review in revista level la el lam tot vrut ...e misto ideea cu robotii...mai ales k eu sunt si fan mecha:P ...cel mai tare imi placea sa k poti face o multitudine de comboi si poti fura piese de la celelate rase ....e misto ...imi puneam picioare de la neuropa...arme de la aia in roshu torso de la aia in albastru ....am jucat de mult jocul si de aia nu imi amintesc numele la rase ....oricum e un joc reusit dupa parerea mea ...nam terminat decat campania albastra si putin din cea rosie ...toate rasele erau misto
Abel Nightroad
era o harta la skirmish care avea in mijloc un robot gri
daca reuseai sa-l iei si iti mai faceai 1 reuseai sa bati orice baza
daca mai tin bine minte avea 2500 de hp ... ajucat-o careva ? smile.gif
Pico
nope ..nu-mi amintesc...oricum joacele cu roboti sunt misto...a jucat careva mech commander 1 sau 2 ? ...si ala era bestial
CyBeR
Nu, nu stiu harta dar stiu ca in mai multe misiuni mai dadeai peste asa ceva. Intr-o misiune cu Neuropa era asa o bestie impreuna cu cateva tancuri. Combinatia de acolo pt roboti era as aiba ofensiva cat mai tare, mobilitate si multa armura...deci: Armor Legs, JetPack torso si 2x Rotary Blades...cu 20 de asa roboti puteai sa dobori bestia aia gri si-i luai si bratele care fac damage f mare.

Sa fiu a naibii...dupa 2 ani si nici un post acum au inceput sa curga....wow!
Pico
tongue.gif hehehe ....eu sunt doar de 2 sapt ...i wouldn;t know about those 2 years ...dar io eram gamer serios numa de prin clasa a 9a am cam abandonat joacele..numa rpg-uri mai joc...cs...eh ..o sa mai curga fii sigur biggrin.gif

back on topic:P : imi placea k era pe mai multe plane jocul ..aveai baze la sol ..in ar...park si sub pamant ...pretty cool ...adik iti dadea mai multe posibilitati de atac cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.