Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Concert J-rock - Anli Pollicino
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
kohakumusic
14 mai 2010, ora 19:00, The Silver Church Club
Spectacolul face parte din turneul european de promovare a noului album Fahrenheit 31, lansat in noiembrie 2009. In Romania trupa concerteaza in deschiderea festivalului Otaku.
Anli Pollicino este o trupa de J-rock din Tokyo ce canta o muzica influentata de trupe ca Evanescence, Marilyn Manson, L'arc~en~Ciel sau Siam Shade de-a lungul timpului creeindu-si un stil original teatral, de light rock spre gothic. Trupa are o mare priza la public datorata secventei muzicale solide si a calitatii vocii solistului Shindy.
Seara va debuta cu o prezentare de moda la ora 19:00, “Bondage fashion show” a designerului Lorand Coza. Incepand cu ora 20:00 vor urca pe scena membrii trupei Anli Pollicino: Shindy, Takuma, Yo-1, Masatoshi, Kiyozumi, pentru prima oara in fata fanilor din Romania.
Biletele se pot cumpara in avans din reteaua Diverta din toata tara si de pe site-urile www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro la pretul de 40 lei. In seara evenimentului pretul biletului va fi de 50 lei.
Concertul este organizat de Kohaku Music Tour si sustinut de : Rage Tour (Franta), Bring The Noise, revista Sunete, Zile si Nopti, Otaku, CATR ( Colegiul Agentilor de Talente din Romania).

www.kohakumusic.com
zeri
Nu suna rau

Imortel
Ok...nu sunt chiar rai(sau trebuie eu sa mai ascult niste muzica de acest gen)...dar daca nu erau in boxeri poate erau mai ok..../cry
MyraX
Bună,

Au trecut deja 3 săptămâni, dar, după cum se zice, mai bine mai târziu decât niciodată tongue.gif Așa că iată o scurtă impresie:

Concertul a fost superb! wub.gif Mi-a întrecut așteptările. Au avut un live foarte bun și vocea lui Shindy mi s-a părut și mai frumoasă decât în varianta de studio. Au fost foarte simpatici si prietenoși. Fiecare a ieșit în evidență prin ceva: Shindy în special prin vocea lui (pe care eu o consider deosebită rolleyes.gif ) și prin chipul lui frumos (in my opinion tongue.gif ), Yo-1 prin caracterul lui vesel, prin intervențiile lui în timpul cântecelor și a pauzelor și prin zâmbetul lui (care mie mi se pare superb biggrin.gif ), Takuma prin solourile lui la chitară, Masatoshi prin energia lui, iar Kiyozumi prin superbul bis solo la baterie, care m-a uimit. Dacă înainte de concert îmi placeau, acum îi iubesc! biggrin.gif

Mulțumiri organizatorilor care au facut posibilă venirea trupei în România (sper că nu pentru ultima oară unsure.gif și nu ultima trupă japoneză) și au oferit un spațiu bun pentru concert, cu lumini adecvate si sound bun (la alte concerte pe care le-au susținut am vazut că erau spații mici și prost luminate).

Am filmat o parte din concert, iar doritorii (în caz că nu au facut asta până acum) pot viziona filmele online pe YouTube (playlist-ul îl găsiți la adresa http://www.youtube.com/view_play_list?p=CB0B9E487B21E7E8).

De asemenea, puteți downloada filmul concertului la adresa: http://rapidshare.com/files/392594227/2010...ino.mkv.torrent
Acesta a fost alcătuit de lowdusk, folosind porțiunile filmate de el la concert și o parte din cele filmate de mine.


Și, deși e cam tarziu să zic asta, dar abia acum mi-am făcut cont pe forum. Cei din filmulețul de mai sus nu sunt Anli Pollicino, ci Golden Bomber. Și nu cred că îi vom vedea vreodată pe Anli așa cum apar cei de la Golden Bomber pe scenă rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.