Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Topic Subscription Reply Notification
Anime-Club Forum > Forum > Site
Garden Girl
...cam asa suna e-mailurile pe care le tot primesc in mod AUTOMAT, dupa ce un user posteaza intr-un topic (orice topic) in care postez eu. Automatic subscription lol. Notificarile voastre au ceva cu mine sau sunt eu nebuna? user posted image

De fapt sunt convinsa ca nu sunt singura care primeste e-mailuri automate, neee~?

Am umblat pe la setarile mele, dar nu e nimic in neregula. Aparent. Doar ca probabil mi se da subscribe in mod automat dupa ce postez intr-un topic, si NU vreau. Am observat ca problema a aparut atunci cand s-a inlocuit skin-ul default cu cel de iarna (adica de vreo 3 luni). Apoi s-a revenit iar la skin-ul de dinainte, dar problema a ramas.

M-am cam saturat de mesajele astea, le mut direct in Trash, fara sa le mai deschid. Am facut carcel la deget. Do smth about it!
Coyotee
Umm, e chiar asa de greu de DEBIFEZI optiunea "Enable email notification on replies" cand postezi?

Dupa ce faci asta de cateva ori, n-o sa te mai bata la cap.
Kratozz
he he am si eu aceeasi problema smile.gif numai ca nu m aderanjeaza prea mult ca mi le grupeaza gmailul si sterg usor smile.gif insa chiar nebifat email reply notification-ul tot primesc spam.
Garden Girl
Yoroshii~, sunt in faza de resemnare... user posted image
Kreatur
poate ar trebui sa postezi mai putin, castigam si noi, castigi si tu.
Animal
"...cam asa suna e-mailurile pe care le tot primesc in mod AUTOMAT, dupa ce un user posteaza intr-un topic (orice topic) in care postez eu. "

I have seen the light! The solution is......stop posting!

Am I awesome or am I awesome?

Scuze de spam but...someone had to say it!

EDIT: RAGE! "Kreatur Posted Today, 01:26 AM" vs "Posted Today, 01:27 AM" 10 sec inaintea mea!
Garden Girl
Iiya! Stop posting ain't the solution.

Trebuia sa pun in primul post un "inb4 stop posting", dar mi-a luat-o Kreatur inainte.
rogueman999
@animal: if you skipped the apologies line, you'd have been the first biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.