Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Old Skool Gaming (donatii)
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Console Games
Memnoch
Salutari tuturor! Dupa cum ati vazut din titlu am facut topic-ul acesta pentru a vedea cati dintre voi mai sunteti pasionati de jocurile si consolele copilariei. Ma gandesc ca majoritatea dintre voi a fost la arcade-urile de pe vremuri unde se juca in disperare Street Fighter II, Final Fight, 1942 si altele. Multi dintre noi si furam bani de la parinti ca sa ne cumparam fise. smile.gif)

Moving on, fac parte din o asociatie numita Cogito si una din actiunile in care ne-am implicat a fost sa readucem in interesul publicului jocurile care au facut istorie la vremea lor, jocurile care au pus bazele industriei si care au fost si inca sunt parte din noi, gandindu-ne cu nostalgie la ele. Noi incercam sa facem o colectie cat mai completa de jocuri si console din decadele trecute. De la Atari 2600 la Sega Master System, N64, Gamecube si altele. Am participat anul trecut si la Nijikon, unde am sustinut o sesiune de jocuri old skool gen Duck Hunt, Kunio-kun, Tanks, Mario Kart 64 si multe altele.

Cautam oameni dispusi sa doneze casete, console (functionale si semi-functionale), manete, cam orice tine de domeniul acesta pentru a completa colectia si a participa la cat mai multe evenimente unde sa ii fericim pe nostalgici si poate chiar sa ii ajutam pe cei care nu au prins vremurile acelea sa descopere farmecul jocurilor in cauza.

Daca sunteti interesati accesati va rog http://www.asociatiacogito.ro unde puteti gasi poze cu casetele si consolele care le avem momentan precum si cum puteti lua contact cu noi daca vreti sa ne ajutati. De asemenea, pentru cei care doneaza (scrie si pe pagina principala) avem o serie de insigne facute special pentru ei, cu tema "Old skool gaming" pe care le vom oferi drept multumire ca au ajutat. Vom veni si anul acesta la Otaku si probabil si Nijikon asa ca va asteptam pe toti cu drag!
uZuRu17
"Street Fighter II, Final Fight" parca erau in neogeo...
uite ce am gasit pe isohunt http://isohunt.com/torrents/neogeo?ihs1=13&iho1=d&iht=4 (cd meu era vechi si sa stricat si nu il mai am / si scuze ca nu am avut rabdare ca caut care era al bun totusi cred ca saptamana viitoare o sa il iau dinou sa ma joc cu sora mea ca pe vremurile vechi ~_~ )
Memnoch
Dap, erau NeoGeo. biggrin.gif Cu mandrie pot spune ca asociatia detine si memoria de la Street Fighter II, folosit la arcade-ul local. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.