Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sync Jdorama
Anime-Club Forum > Japan / Asia TV > Jdorama
reenheart
Vazand thread-ul celor de la Synched Bakemonogatari, eu si Simona ne-am gandit ca ar fi fain sa avem ceva asemanator si pt serialele japoneze, fie ele drame, comedii, seriale psihologice, politiste, medicale, etc.

later edit: Yankee Bokou ni Kaeru, 2 episoade in fiecare SAMBATA si DUMINICA la 12:00pm

10 episoade + special
start date ep: 20 februarie
end date ep: 6 martie
special: 7 martie

Who's game? biggrin.gif
saeko
so finaly we have j dorama sync ; and finaly o sa vad buzzer beat ; e buna o incalzire Yamapi inainte de Code Blue ; cred ca o sa fie cam ciudat sa vezi un yampi jucand basket , cam pricajit saracu , dar poate merge . sper la multe scene de vestiar biggrin.gif
reenheart
Vestiar... oh yum! happy.gif

btw, daca vi se pare prea mult 2 episoade, putem sa scadem la 1 episod pe zi. Allthough, it might get VERY addictive >:} s-apoi, cu 2 episoade pe zi nu ne lungim foarte mult. Everything goes, datul cu parerea e bine venit happy.gif
Reactive
Am vazut deja seria, nuff said. tongue.gif
saeko
oh; so exista posibilitatea sa se bage si reactive la sync; nice , more people; poate de la uramatoarea serie gasim ceva sa nu fi vazut chiar nimeni sa fim cat mai mutil; si poate noii corupti la drame gen rip sau notorius se baga si ei tongue.gif sau voi baietii va indragostiti doar de nagase laugh.gif
Reactive
Nagase Tomoya, Yamashita Tomohisa, Kobozuka Yosuke, Sato Takeru, Ichihara Hayato, Kimura Takuya, Okada Junichi etc. tongue.gif

Nu stiam ca rip si Notorious au fost convertiti recent, bun bun, familia se mareste tongue.gif.
saeko
nush sigur notorius da parca asami aduc aminte; dar rip are ceva nagase deja la activ laugh.gif ; oare era si elvis???
rip
mda...2 serii....si din pacate a 3-a serie, tiger and dragon, nu mi se incarca streamul si am renuntat pana fac rost de el de la careva...iar la buzzer beat sau ce ati propus voi ma mai gandesc if i'll join the party tongue.gif
reenheart
uh la laa, Reactive knows his men :> faine nume citesc acolo, faine de tot XD

Join the dorama side! we have... a different kind of moe >:} tongue.gif the more the merrier
ruxi
tiger and dragon - excelenta optiune. rip, am eu tiger and dragon la dublura (adica si dvdu-rile lui reactive pe care tre sa i le returnez si dvd-urile mele). pana acum am cam vazut tot ce era important cu nagase

oh well, dupa ce terminati buzzer beat (la care cu greu am rezistat 5 episoade, apoi m-am lasat ca era prea lame si prea sirop), ma bag si eu daca seria e misto.

as propune o serie cu kimura takuya, poate Engine? pe-aia nu am vazut-o. sau cu takizawa hideaki. imi place ca actor si am un trip cu vocea lui laugh.gif

sau IKEBUKURO WEST GATE PARK. as revedea-o oricand. prietenii stiu de ce. nu, nu neaparat pentru nagase, cat pentru serie in general. geniala
saeko
engine am vazut , ikebukuro la fel si nu cred ca l-as revedea chair daca e versiunea nagase cea mai buna dupa tiger and dragon ; f fain da mult prea tensionant pe alocuri ; dar pot sa ratez un sync nus buricu pamantului , daca sunt multi care vor sa le vada
reenheart
imi place entuziasmul vostru, nici nu ne-am apucat de BB si dea planuiti serii viitoare XD yoooshi! that's the spirit! biggrin.gif

Ruxi, un Kimura Takuya nush daca as putea face in sync. Like, you know how addicted I can get XD oricum, avem de unde alege ceva pt toti. No fun daca unul dintre noi da skip

PS: vreau si eu, candva, Tiger & Dragon, sa-l ard pe DVD. VERY GOOD series, de colectie. ^.^V
Kratozz
Ahaaa deci ne luam la intrecere ??? biggrin.gif our anime sync will last longer and will b more interesting and will be the best and will.. biggrin.gif will ... biggrin.gif will rock biggrin.gif tongue.gif long live 2D bweeeee tongue.gif tongue.gif tongue.gif
saeko
daca e sa nu dam skip la nimeni atunic daca gasiti o drama pe care nu a avazuto nimeni sa sa fim toti de acord cu ea pana vineri putem schimba buzzer beat
ruxi
Yankee Bokou ni Kaeru?
Reactive
Yankee Bokou ni Kaeru mi-a placut, aduce a GTO, dar e total diferit.

Slabe sanse sa ma bag aici oricum, chiar daca se gaseste ceva ce n-am vazut deja, probabil ca n-o sa am rabdare si o sa-l vad pe tot. Asa ca vizionare placuta ladies and (if any) gents.
reenheart
@Kratozz: we're the competition! >:} bwuahaha jooooooudan desu, joudan biggrin.gif va complementam =D

@Simona&Ruxi: not a bad idea smile.gif N-am vazut Yankee, so I'm cool with that one. Wiki spune ca e inspirat dupa fapte reale and since I'm a major sucker for real life based series, you have my vote, too. Presimt ikemen, presimt fangirlism+testosteron si presimt ceva "invataminte", in stil GTO, Gokusen sau Rookies. I say this works for both guys and gals.
saeko
eu as mai propune 2 filme : Massugu na Otoko si Tokujo Kabachi!!; sunt incepute de prin ianuarie si probabil nu mai au mult pana se termina de difuzat toate ep ; sunt cred mai pe stilu meu de drame decat Yankee - am o oarecare retinere la asta , cred de la prea mult gokusen - dar daca toata lumea e de acord cu yankee e ok si asa; pana la urma o sa trebuiasca sa o vad si pe asta;

poate raman titlurile propuse de mine in atentia voastra pt urmatoarele ture de sync
reenheart
Tokujo are 4 episoade din 11 iesite, conform wiki. Tinand cont ca a inceput in Ianuarie, cred ca pe la sfarsitul lui Martie se termina. Vreau sal vad (I'm a sucker for Horikita Maki si Sakurai Sho pare bunicel; kid has potential) dar cred k am sa mai astept.
Massugu no Otoka il are pe Sato Ryuta, who's a fucking good actor @.@ Wiki are ratings doar pt 2 episoade. Oare doar atatea au iesit? din ianuarie? ... henna...

Momentan cred k raman la Yankee. Am vazut cam multe romante lately, si nu strica putin testosteron XD La urmatoarea tura mi-ar placea Tokujo Kabachi. pana atunci sper sa iasa toate episoadele ^.^
NOTORIOUS
Eu m-am mai uitat la jdorama acum ceva timp dar nu cred ca am terminat ceva pana acum. Asa ca daca fac rost de serie pana pe 20 ma bag :]
ruxi
cere si ti se va da! scoatem si iti aducem noi daca vrei
reenheart
Pana vine weekend-ul e timp sa poti scoate primele 4 episoade. Sau le iei de la Ruxi. Sau... do what I do and stream it online, daca te impaci cu o caltate mai scazuta XD

Ramanem cu Yankee, deci? biggrin.gif
NOTORIOUS
De cand cu HD-ul stream-ul online imi creaza o stare de neliniste :| DEEEECI daca imi aduceti voi ar fi superb :3
ruxi
atunci notorious scot si iti aduc eu primele 4 ep din yankee. sau ti le trimit pe skype. cum preferi?
NOTORIOUS
Cum vrei doar sa-mi spui ca sa stiu daca iti aduc maine discuri si cate :]
ruxi
pai prefer skype ca merge foarte repede si nu cred sa am timp maine de scris discuri. daca e ok asa, cere la reactive idul meu de skype si intru miercuri pe seara sau cand vrei tu sa iti trimit.
saeko
ok then ; se ramane la yankee ; o sa verific streamu maine si daca nu mi convine calitatea sau hostu cred cal bag si eu la copiat
konekote
hellowza. may I join? adica nu, I'll be joining you am vrut sa zic. doar ca, nu stiu, n-am putea sa vedem doar 2 episoade pe saptamana? sau doar 3 maxim? tocmai fiindca e addictive... si episoadele dureaza ~50 de minute + SP de ~1h 30"... I'm just saying. pretty please with lumps of sugar on top? or lumps of flesh or whatever it is you liketh best. : )

si sper din tot sufletul sa nu semene prea mult cu GTO, gokusen, rookies sau alte mii de dorame in genul asta. devine obositor. : | (tokujo kabachi suna tare bine, dar meh, sper ca ramane pe mai tarziu).

cred ca o sa-l urmaresc pe aznv.

EDIT: ah si ca mi-am amintit... as propune si eu pentru nu-stiu (candva) Smile. :3
saeko
eu sunt de acord si cu mai putine ep pe sampt adica 3 dar sa aprobe toata lumea; mi-e totusi ca o sa-mi placa si o sa vreau sa vad mai mutl de odata; dar sper ca one pieceul sa ma tina in sync- adica sa vreau sa ma despart de cele 3 e din yankee si sa ma intorc la one piece biggrin.gif ;

in legatara cu smile -am vazut unu sau doua ep si nu m-a incantat; un matsumoto care habar nare sa planga; cred ca e cel mai jalnic la capitolul plans din actorii japonezi si in smile incearca sa ma convinga de asta; dar totusi e bun ca de pastrat pt sync pt ca asta o sa fie singura chestie care o sa ma faca sal vad intr-n viitor mai apropiat decat il preconizez in mod normal
reenheart
Eu m-am gandit la 4 din doua motive simple:
1. It might get addictive: in which case I'll want moar 'n moar. Un episod pe zi clar n-o sa-mi asigure doza. Voi fi tentata sa mai vad unul, which kind of defeats the whole purpose of synchronized watching.
2. It might not get addictive: in which case as simti ca pierd timpul, stand cu saptamanile pe o serie neinteresanta.
S-apoi, sunt doar 2 zile pe saptamana, in weekend. Daca era in cursul saptamanii, argumentul cu timpul era valid.
Personal, as putea sa lucrez si cu 3 episoade. Ca si Simona, sigur gasesc ceva care sa-mi ocupe timpul. Dar asta ar insemna s-o lungim cu inca o saptamana, poate doua (daca includem specialul).

How about this: incepem cu 2 episoade pe zi, Sat 'n Sun, si daca lumea tine pasul si nu incurca pe nimeni, continuam. Altfel, mai dezbatem problema. Let's cross that bridge when we get there, ne? ^.^
chilly
nu stiu cand v-ati apucat sau daca v-ati apucat de Yankee Bokou ni Kaeru.
nu prea am inteles faza cu sincronizarea asa ca eu acum ma apuc de el si in maxim 3 zile o sa-l vad pe tot, pentru ca nu pot sta sa ma uit la un anime sau serial asteptand ce se va intampla dupaceea.

P.S. faza cu sync-ul , se uita fiecare la casa lui? sau voi sa strangeti undeva sa-l vedeti ? ... (nici nu prea am citit ce s-a vorbit pe aici)
saeko
e cam greu sa faci un sync adevarat; asa ca fiecare vede acasa la el episoadele la ora si ziua stabilita; de obicei ora nu se respecta- din experienta anime sync- in functie de timpul fiecaruia; apoi revenim pe forum si discutam ce am vizionat ce muschiuleti am mai vazut , cate lacrimi am dat ....

ramanem pe 4 episoade atunci
reenheart
@chilly: nu te supara, dar inainte sa postezi, te rog citeste ce s-a scris anterior. Posturile au si ele un scop. Daca ai fi petrecut 5 minute sa citesti doar 2 pagini de topic nu ar mai fi fost nevoie sa intrebi nimic. Decat cel mult faza cu locatia, la care ti s-a raspuns deja.

Topicul se numeste "Sync JDorama", subtitlu "synchronized watching". Google it si o sa intelegi ce inseamna. Si nu, nu ne-am apucat inca de Yankee. Incepem sambata 20Feb (oh lookie, scria asta in PRIMUL post al acestui topic >_> ca sa vezi...)
chilly
QUOTE(reenheart @ Feb 18 2010, 12:35 AM)
@chilly: nu te supara, dar inainte sa postezi, te rog citeste ce s-a scris anterior. Posturile au si ele un scop. Daca ai  fi  petrecut 5 minute sa citesti doar 2 pagini de topic nu ar mai fi fost nevoie sa intrebi nimic. Decat cel mult faza cu locatia, la care ti s-a raspuns deja.

Topicul se numeste "Sync JDorama", subtitlu "synchronized watching". Google it si o sa intelegi ce inseamna. Si nu, nu ne-am apucat inca de Yankee. Incepem sambata 20Feb (oh lookie, scria asta in PRIMUL post al acestui topic >_> ca sa vezi...)
*

ok. ms. tongue.gif sry about that.
saeko
mia usor reen ca te molipsesti de la ruxi tongue.gif tre sa intelegi ca sunt multi oameni lenesi si eu sunt pe primul loc la capitolul asta; dar intradevar nu s-a postat prea mult pe aici si daca interesul era amre putea sa citeasca ; dar din reactia ei inteleg ca nu s-a supara asa ca e bine
reenheart
Nah, nu m-am suparat. Am o paranteza cam sarcastica acolo, da nu-i cu suparare in ea. I dun bite. Zenzen. ^__^V

Also, reminder: maine primele 2 episoade. Kyuu~! <3
ruxi
Din pacate maine trebe sa dau skip. Absenta e justificata, treburi foarte importante de facut si voi fi cam toata ziua plecata.

enjoy smile.gif
reenheart
Tocmai am terminat cele 2 episoade, ma tarziu decat stabilit, but hey! better late than... later laugh.gif

Anyhow. Yankee Bokou ni Kaeru e mai mult decat promitator - e bine gandit, coerent si mai ancorat in realitate decat Rookies sau Gokusen. Deh, inspirat din fapte reale.

Takenouchi Yukata in rolul profesorului Yoshimori Masaya mi se pare a fi o alegere foarte inspirata. Suntem lipsiti de siropul din Gokusen sau optimismul exagerat din Rookies, si intalnim un profesor care impartaseste un trecut similar cu prezentul studentilor sai. Mi se pare o abordare mai reusita decat in Rookies/Gokusen/etc. Like, in celelalte serii, profesorul era cel care analiza situatia si apoi incerca sa-si ridice elevii de jos prim fapte sau vorbe. In Yankee profesorul are ocazia sa se coboare la nivelul elevilor si de acolo sa se ridice impreuna. Am observat chestia asta atat in scena in care Yoshimori il asteapta pe Tooru la restaurant toata ziua, cat si in momentul in care Yoshimori intra in clasa 3C sa faca prezenta. Nu este tratat de elevi cu respect, dar nici luat peste picior (asa cum au patit-o ceilalti profi din Rookies/Gokusen).
Faina mi se pare si relatia dintre dirigul celor de la 3C si elevii lui. Scena din cancelarie, cand fiecare facea ce vroia in timp ce dirigul discuta cu X si Y mi s-a parut subtila, dar puternica. Arata atat increderea pe care omul o are in elevii lui (nu statea sa-i pzeasca pe fiecare in parte, i-a lasat de capu lor), cat si respectul pe care acestia il au pt el (n-au cauzat probleme, no damage, no violence, no nothin). S-apoi, in episodul 2, scena confruntarii verbale dintre tipa si Yoshimori, in clasa, cand tipa ii spune ca dirigul lor e mai important decat un membru al familiei. Imi pare interesant si cred ca o sa asistam la niste relatii interumane dintre elevi si profesori foarte misto construite.

What else... E putin cam devreme sa imi dau cu parerea despre talentul actoricesc al adolescentilor (exceptie face Ichihara Hayato, care mi-o placut in Rookies si Rainbow Song, desi atunci avea mai multa experienta).
Pe Takenouchi Yutaka nu l-am vazut decat in Long Vacation, dar atunci era la inceputuri, inca neexperimentat. So far, imi place cum isi interpreteaza personajul din Yankee. O combinatie dintre sensei, student, family member and friend - me likes!

Last word: nu vom asista la inca un Rookies/Gokusen - de data asta avem elevi formati din fete si baieti, si nu toti sunt delicventi cu diploma. Deci vom avea alte situatii, alte lectii de viata, alta abordare.
Ah, si imi place ca nu se repeta opening-ul pt fiecare episod XD not such a big deal, but it adds a little originality to the format =D

I'm looking forward to the next epsiodes! What about you, guys? smile.gif
sentric
Who summoned me? tongue.gif

Am vazut o singura serie jdorama si nu as vrea sa ma opresc aici. Este duminica dimineata foarte foarte foarte devreme si deja sunt in urma. Simona as dori de la tine link-ul de streaming. Desi 4 eps mi se par mult pt o saptamana chiar de-ar fi in week-end voi incerca sa tin pasul.
ruxi
YAY FOR LOLI!!!!

pai o sa ma uit si eu la ce ati vazut voi ca sa recuperez si ma alatur voua de sapt viitoare (sper, cel putin)

smile.gif
Moonsparkle
acuma iau primul episod si daca am noroc o sa ma uit mai tarziu la el si poate ma apuc si eu de serie daca imi place smile.gif votez in schimb pt 2 sau 3 ep pe saptamana, cu 4 eu nu ma descurc ^^;;

vrea cineva sa se uite la Winter Sonata? or some other k-drama, it needs love too tongue.gif

@ kratozz, join this camp as well, join, join biggrin.gif

ps: sankyu, koneko, for mentioning aznv. daca la alte serii au calitate mai buna ca la Yankee, it'll come in handy
Kratozz
QUOTE(Moonsparkle @ Feb 22 2010, 02:12 PM)

@ kratozz, join this camp as well, join, join biggrin.gif

I know that the dark side is sweet, and has cookies rolleyes.gif ... but i will remain strong to my 2D fetish and will not betray it tongue.gif
reenheart
@Kratozz: you dun havta betray it. You can... complete it biggrin.gif

okies, sa trecem la 3 episoade pe saptamana atunci. happy.gif

Azi am terminat si cel de-al 4lea episod and I gotta say: I hate that Akane bitch X( actrita e buna, imi place cum isi interpreteaza rolul. Dar personajul...groar, man!

I reinterate the fact that Yoshimori is OWSUM! \o/ pe principiul "lupul isi schimba parul, dar naravul ba", ma bucur sa vad ca desi a ajuns profesor, n-a renuntat la anumite obiceiuri si gesturi tipice delicventilor (ce-i drept, mai temperate). It adds a little spice to his character XD tipu e foarte atipic pt un profesor si asta il face mai interesant de urmarit. Ultima scena dintre el si elevi e superb construita. Atat din perspectiva dialogului, cat si a relationarii: felul in care ii demasca pe faptasi, cum ii provoaca sa-si descopere si sa-si accepte singuri greselile, idk everything is just.. superb XD me likey likes!
Moonsparkle
yo, this is better than expected! smile.gif primul episod sincer mi s-a parut cam sucky... male bondingul ala lacrimogen dintre Yoshimori si Tooru nu e tocmai pe gustul meu, but then the show started growing on me tongue.gif poate doar m-am obisnuit, dar a devenit chiar interesant, incepusem sa inteleg partea cu "might get addictive", pe cand la primul episod ma gandeam "why would I ever get addicted to this?"

Tooru arata ca o fata. daca i-ar prinde cineva codite jur ca nu l-as putea deosebi de o fata. in rest, personajele mi se par foarte cliseice pt japonezi, dar meh pentru asta tot ma prind un pic tongue.gif si da, Yoshimori joaca bine. vreo alta recomandare cu actorul asta?
Moonsparkle
mai oameni buni, voi nu va tineti de treaba tongue.gif parca azi se termina toata povestea, nu? daca nu mai posteaza nimeni, eu maine fac triple post cu ultimele 3 episoade + special tongue.gif

ce sa zic, pana acuma mi-a placut. daca iei in considerare ca e inspirat din realitate devii mai indulgent. oricum, personajele sunt simpatice si imi place ca orice problema apare, serialul tot are o nota pozitiva in final.
chilly
super serialu ... dupa primu ep nu credeam ca o sa-mi placa, abia intelesesem ce ar trebui sa se intample.
dar deh ... dupa un episod ramai curios sa vezi ce se intampla si in urmatoru, si asa ajungi la sfarsitu serialului fara nici un regret ca ti-ai fi pierdut timpu aiurea smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.