Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Taverna - vorba... la o halba de bere
Anime-Club Forum > Non-Anime > Fantasy
Pages: 1, 2
Urfe
De ce nu facem o poveste interactiva?



Am pune niste reguli de baza:

Fiecare isi poate crea singur un caracter. Cineva incepe o poveste... si cine vrea, o poate continua. Personajele pot muri si renaste... daca un personaj este omorat in povestea a... nu stiu.. sa spunem 5 useri, este dus dus. In fine, ceva de genul... regulile se pot discuta aici.

Diversele personaje pot forma familii etc.



Ar prinde?
CyBeR
Stiu si eu Urfe?Eu unul cred ca s-ar ajunge la haos in cele din urma.Ideea e buna dar suna a MMORPG si doar in text....

Eu unul lucrez pe moment la ceva si chiar ma gandeam s-o postez pe aici ca sa vad ce cred altii si daca merita sa mai incerc.

Plus,povestea interactiva presupun ca ar necesita timp si ca userii sa cada de acord asupra unor lucruri,sa fim online in acelasi timp.Eh,putem incerca.
Diana
Eu sunt interesata de povestioare interactive happy.gif
removed_on_request_20121227
uhum....ar fi bine macar sa incercam nu?
Kataracta
Mai pe mine ma intereseaza smile.gif Si sunt sigur ca si mister NoOne este tentat smile.gif
NoOne
Adica o sa fie ca pe vremuri, cand ma bateam cu Kata si muream de trei ori pe zi? Si avem voie sa ne facem clanuri si sa inventam arme si torturi noi? Si avem voie sa ne aliem cu cine vrem? Si avem voie sa postam la fiecare 5 minute? Si avem voie sa bagam dragoni si vrajitoare? Si avem voie sa ne atragem de partea noastra fortele raului prin cate si cate promisiuni cu "hai la mine ca-ti dau o bere"?



Da' avem voie sa vorbim mult? :roll:
Ender
Ar fi o idee interesanta, dar ar mai trebui regului altfel ar deveni un mare haos, de exemplu : dupa ce postezi odata ashteptzi ink cel putzin 3 persoane sa posteze shi dupa aia potzi shi tu............sau nushtu, gasitzi voi...........anyway count me in...........
kaoru
mie imi place ideea...sincer.Chiar as vrea si eu...imi doresc demult sa fac parte dintr-o poveste biggrin.gif

So...im in.Trebuie facute cateva reguli cred referitor la postari...dar ar fi ok cred.
Urfe
Cum probabil voi veti scrie cel mai mult (nu eu), cred ca tot voi ar trebuit sa creati regulile joculetului.
Il_Palatzzo
COUNT ME IN!

sper sa fie ceva misto si sa nu dam in aberatii biggrin.gif
removed_on_request_20121227
pai....o regula... sa nu schimbam povestea dramatic in favoarea nostra (grupului nostru), sau daca da, doar cu motive bune si cu logica. adminii si moderatorii sa nu profita de puterea lor pentru a intoarce povestea in favoarea lor.
NoOne
Sa existe un povestitor care sa mai indrepte firul povestii din cand in cand. Si in plus un user sa aiba dreptul sa posteze mesaje la intervale de cel putin 2 ore - asta ca sa dea posibilitatea si altora sa intervina.
Chris
Putem incepe sa facem regulile, ca apoi sa fac curatenie si sa incepem, ok ?



Sa stabilim de unde incepe actiunea, iar cand spui un nume, fie de oras, fie de om, spui ceva despre acel oras/om, sa stie si ceilalti.



Eu sunt Frost the Dragon Rider, iar dragonul meu Blizzard the Silver Dragon.
Kataracta
- Pai cred ca fiecare isi v-a face intrarea cand are chef si nu conteaza sa isi zica numele acum. Cred ca este chiar mai frumos sa isi faca introducerea in stil poveste.



- Limita pe care a propus-o NoOne (de 2 ore) mi se pare rezonabila. Nu de alta dar vara trecuta numai eu si cu NoOne am umplut vreo 3-4 pagini (daca tin bine minte) numai cu posturi de astea tongue.gif Asa ca daca apare vre-un post care nu respecta acest interval v-a fi sters indiferent de ce contine (vom vedea daca se fac exceptii la maximum 1 post, daca situatia este speciala)



- Despre cum vor decurge lucrurile cred ca ne vom prinde pe parcurs, doar sa nu exagerati. La fel daca este cineva care posteaza doar vreo 2 randuri in care zice ca apare si omoara pe toti sau prostii de astea posturile lui vor fi sterse.



- Eventual poate facem un grup cu cei care vor sa participe la poveste si doar ei au voie sa posteze acolo, restul pot doar sa citeasca.



- Si regula cea mai importanta!!!!!! Luni 23 feb NoOne v-a fi ucis. Nimeni altcineva in afara de mine nu v-a avea aceasta onoare biggrin.gif Cine se pune intre mine si moartea dusmanul meu pe viata v-a suferi in chinuri inimaginabile biggrin.gif:D:D

V-a invia dupa vreo luna (sau asa zicea ca planuieste tongue.gif )
NoOne
Marti bai mass-murder-erule. Marti. Bai ce ti-ar mai placea sa ma ucizi cu 24 de ore mai devreme! Esti un criminal care se ascunde in spatele unei sticle de Pepsi [nici macar prietenii nu stiu de ce :oops: ].



Deci cand pornim maratonul? Nu de alta dar eu unul nu vreau sa mor inainte de a fi facut si eu ceva pe-acolo. Un copil din flori. Un razboi cu Kata. O ba[t]uta cu gin.
Kataracta
ba[t]uta cu gin si Sprite. nu uita de Sprite, alcoolic ce esti tongue.gif
Urfe
Nu trebuie sa luati totul ca pe o competitie.... fiecare ar putea scrie, de exemplu, o zi din crearea lumii. Asa cum o vede el. Iar urmatorul continua.
NoOne
:? Mai, eu unul nu mai pot astepta asa ca daca pana la ora 14:00 nu se da drumul la povestioara incep eu una. Cui ii place o sa intre in joc. Cui nu o sa astepte alt start. :wink:



Si, Urfe, stai calm ca n-o sa fie competitie. Din contra, o sa se-mbine diverse stiluri de a compune, diverse imaginatii si idei. Atata tot. Nu va speriati ca n-o sa iasa ce a iesit vara trecuta cand ma duelam cu Kata [my best enemy ever :oops: muaaaah!]. Oare mai sunt pe undeva paginile alea? Sau s-au pierdut de tot :? ?
Diana
Hai incepe! Hai incepe!

NoOne da de ce sa asteptam atata timp?

Eu cu de la mine putere te investesc povestitor oficial si te insarcinez cu greaua si dificila misiune de a INCEPE.



*si acestea fiind zise, printesa se ridica si parasi sala sfatului*
Kataracta
Okie, Anunt imporanta.



Astazi, 20 Feb 2004, ora 17.00 (sau poate 18.00) incepem povestea smile.gif NoOne v-a fi cel care v-a incepe.



O mica recapitulare de reguli:



1) Nu este voie sa pui doua posturi la un interval mai mic de doua ore decat daca deja au mai postat aparut alte 4-5 posturi

2)Fara aberatii (chiar daca imi plange inima tongue.gif ). Incercati sa va folositi fantezia cat mai mult dar nici sa ii ucideti pe toti dintr-o lovitura laugh.gif

3)Cel mai important!!! Don't take it personaly. Daca in poveste doi se aliaza importiva ta nu uita ca it's just a game. Daca ei s-au aliat impotriva ta nu iti fa griji ca vor exista destui care sa se alieze cu tine.



Cam atat. Sper sa ne simtim bine smile.gif Dupa ce incepe povestea o sa inchid acest topic.
CyBeR
Imi plac regulie dar am o intrebare:exista vreo regula in privinta lungimii unui post?

Nu de alta dar mai am obiceiul sa ma la carat de val si nu vreau sa supar pe careva pe aici.
removed_on_request_20121227
eu cred ca ar trebui sa fie.....hmmmmmmmmmmm nu prea mare da nici de 2 randuri

...
NoOne
Regula de mare importanta: daca introduceti un personaj nou in poveste dati-i un NUME si o DESCRIERE altfel nu pot garanta ca dupa urmatorul post nu apar surprize.
kaoru
eu cred ca este minunat ca un personaj apare incet incet din multe idei...binenteles e riscant..si risca sa iasa un mutant ciudat....dar cu putina subtilitate si rabdare poate sa iasa ceva frumos.

Il modelam fiecare cate putin....
Kataracta
Initial credeam ca fiecare vom avea cate un caracter. Ce e drept daca faceam asta atunci ar fi fost prea mare aglomeratia. Sincer cred ca felul in care a iesit acum este mult mai bine.
Chris
Bine ca ati facut topicul, vad ca decurge frumos. Imi pare rau ca nu pot sa postez si eu mai mult... :cry:



Daca apar probleme... sa imi ziceti, ca nu am timp sa intru la fiecare pagina, voi scrieti prea repede... tongue.gif
Kataracta
Nici eu nu prea am avut timp sa postez in ultima vreme dar stai linistit ca daca apar probleme eu citesc cam tot ce e pe aici smile.gif
Forbin
ideea e super... unde e povestea? a inceput? a murit in fasa? postati un link la ea si pt userii of the blinder persuasion, daca a inceput pe vreundeva...



ok, sunt chiar chior... era deasupra...

pt ceilalti chiori care vin dupa mine, uite un link... --aici--
Sch00phy
Sper ca nu v-ar deranja daca as scrie, impreuna cu altii, of course, o fantezie in limba engleza!

Cei care inteleg mesajul si tema dar se sfiesc sa scrie in engleza, don't worry!Puteti scrie in paralel in romana , chiar mi-ar placea!





P.S. : In fond, credeti ca puteti adauga ceva? Nu ezitati! Scrieti si fiti inventivi!!
CyBeR
Sc00py....ideea e buna dar chestia e ca este deja un fiction inceput pe aici dar lasat in paragina....just say the word and I'm in!
Sch00phy
Sowi!

Cyber , te-am cam lasat pe-afara!

Ata eti , alta data voi posta cu un ending indecis!

Oricum , spuneti-va parerea daca va roade ceva. Accept usor orice fel de critici. biggrin.gif
Chris
As fi vrut sa merg si eu la targul de carte de anul asta, pt ca am vazut ca erau si carti de fantasy la greu pe acolo(am vazut la TV), si as fi vrut sa imi iau si eu una... Poate la anu' :roll:



A fost cineva acolo anul asta ?
cioby2k
ideea e foarte interesanta. dar o intrebare: din februarie de cand s-a propus si pana azi tot nu ati reusit sa dati startu?
CyBeR
Chris...unde la targul de carte? In ce oras ma refer (I watch very little TV)...daca chiar se gasesc chestii interesante merg si eu la anu.



Scuf > no problem!
Chris
In bucuresti am vazut ca se face... si din greseala am vazut ceva de Tolkien pe un raft cand filmau aia...



cioby2k -> despre ce vb tu ? ma cam doare capul momentan...
cioby2k
despre ideea initiala cand s-a lansat acest topic. o poveste interactiva. ca regulile au fost deja stabilitite din cate am vazut.
CyBeR
Ghahahahahahahaha.... biggrin.gif biggrin.gif ...Cioby...ia arunca matale o privire si la anul de care apartinea acea luna februarie (hint: 2004)....deja a fost inceputa treaba si a fost lasata in paragina din lipsa de interes....o gasesti la topicul Light & Shadow.



Chris > that's good to know...la anu o sa ciulesc si eu urechile si poate ma prezint si eu...pt fantasy merg pana la capatul lumii umane...
Chris
EU am vazut din greseala reportajul ala, ca nici eu nu ma prea uit la TV. Nu stiu cat e o carte acuma... :cry: poate e vreo 300 000 lei... dar cine stie.... totusi vreau sa vad si de alti autori.



Sunt 2 topicuri cu povesti...parca biggrin.gif , ai de unde alege cioby2k
Sch00phy
Oameni buni, intentionez sa continui "in a scrie" inca o nuvela la "Fantasy" .

De data aceasta sper sa pot lasa un ending indecis pt stimularea creativitatii concetatenilor membrilor Anime-club (mama, ai zice ca candidez la primaria Bucurestiului!! biggrin.gif )





Have fun reading it and keep on posting!!
Chris
Scrie in continuare la topicul pe care l-ai facut data trecuta Scooph
Sch00phy
Cam greu, Chris!

Da' pentru tine, incerc! :roll:

Sa vedem totusi ce-o sa iasa...



P.S. Si mai postati si voi ceva, mah!
Chris
Pai scrii in continuare ca doar e topicul tau... :roll:
CyBeR
La doleantele lui Schoophy postez si eu: "ceva, mah!"





Kidding...



Daca careva a citit Salvatore ar putea sa-mi zica si mie de care carte sa ma apuc de la el??? Am cam multe si sunt total in plop cu alegerea. Daca nu am ce recomandati...gasesc!



Meanwhile....playing Drakan! :twisted:
Chris
Drakan ????!!!!! Ma chinui de vre-un an sa fac rost de el... din nou... Da-mi-l si mie Cyber !!!!!!!
CyBeR
Scuze Chris dar cred ca am uitat sa mentionez care Drakan...eu joc The Ancient's Gate pe PS 2. Sorry!
Chris
Fuck... si nu poti sa - mi faci si mie rost de el pe PC ? PLEASE !
CyBeR
Tocmai am incheiat convorbirea telefonica prin care se stabilea ca luni sa primesc primul drakan pe PC...nu stiu sigur daca are si filmulete si restu',...dar jocul e. Interested??
Chris
Da, sunt interesat !!!
Sch00phy
Nu mai are nimeni nici un proiect??? Nici o fantezie??? Not even a dream, or a nightmare, perhaps??? Hm??



Atunci scrieti va rog ce mai faceti, cum e casa vecinului sau , ma rog, cat mai e mararul din piata, just write something, goddamit!!! Ma plictisesc singur pe-aici! :cry:
Chris
Bai... n-am terminat cu examenele asa ca nu ma pot lua de joc...

Cyber, cum mai e cu Draken... ? mi-l mai dai si mie ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.