Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vreau scalambicii inapoi!!!!!!!
Anime-Club Forum > Arhiva > Arhiva > Anunturi
Majin
ce sa intamplat cu scalambicii aia simpatici si albastri??siau facut operatie de schimbare de s*x???au ajuns niste fetitze mici si rosii!?!??!cand am intrat azi pe forum credeam ca am gresit forumul.credeam ca am ajuns pe un forum pt fetitze care se joaca cu papuselele in fata blocului....nu se poate face ceva????vreau scalambicii inapoi!!!!

cine e de acord cu mine sa posteze aici....{oricum topicul va fi sters..!!}
Il_Palatzzo
mah nici scalambicii nu erau cine stie ce...dar prefer scalambicii decat sa le vad pe apucatele alea biggrin.gif
chibimox
Mda .. se pare ca oricum am da-o nu o nimerim .. vreau sa vin cu o propunere:artistii nostri sau posesorii nostri de mii de poze sau dibacii cautatori pe google sau mai stiu eu ce calitatzi mai egzista printre membri biggrin.gif .. sa caute ceea ce multzi vad careprezentativ pt anime : OCHI .. vreau un ochi deschis si unu inchis pt a le scala la 50x50 s ia le pune in loc de scalambicispor la treaba
Coyotee
Va returnez scalambicii pana gasim o imagine mai k-lumea. biggrin.gif
Majin
vreau sa multumesc conducerii partidului socialist roman pt marea bucurie facuta noua prin intoarcerea scalamicilor pe forum.mai vreau sa multumesc celor mai iubiti fii ai patriei {chibi,coyotee}care au avut bunavointa de a ma asculta!!

SANKYU!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.