Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: M.a.m.e, kawaks..emulatoare
Anime-Club Forum > Non-Anime > Games > Fighting Games
e-Z
Sunt pur si simplu derutat de atatea versiuni..crackuite si ciudate..Eu eram obisnuit sa joc pe neo rage sau pe winkawaks, dar acum mame asta ma debusoleaza complet..pe de o parte e faina ideea sa ai toate jocurile emulate de acelasi soft, dar apar probleme.

Ati incercat vreunu sa jucati jocuri de la namco, sys Z11 sau 12..gen soul blade si tekken? se sacadeaza in ultimu hal.Astept sugestii si recomandari in ceea ce priveste alegerea unei veriuni cat mai satisfacatoare..
SebyTheDragon
Tocamai am luat o vesiune noua de Kawa..care are si kof 2k3 in el....si merg si joacele vechi...in afara de varianta de kof 98 pe care o aveam io...care am mutatao in varianta de Kawa spart pt SVC Chaos!!

Kawaks v 1.48b/dev...

Il puteti lua de la linkul de unde se downloadeaza si kof 2k3...cu tot cu el! laugh.gif
e-Z
Mersi de sfat..am observat cva versiunile astea sparte sunt mai usor de gasit impreuna cu romul..ceea ce nu ma prea incanta, dar..noh.shift happens..

BTW: SVC chaos...cool game..nice, nice
e-Z
ok..the good news..Pe pagina lui Guru(oricine ar fi el, fie binecuvantat) a aparut vestea ca tekken tag si Ehreeiz, soul Calibur..sunt dumpuite, facute romuri si ready to go..problema: ruleaza cu versiuni de mame si Zinc crackuite..acuma, versiunea de mame care ruleaza kof2k3 are si Tag Tournamentul pe lista..dar ZINC nu am o versiune crackuita(nu am gasit pe net). Ajutor! Onegai! daca e careva si cu teava mare si dispus sa faca un gest de cautare si de download, il rog sa le si testeze..jocurile si emulatorul..
MuadDib
Am si eu o intrebare cine stie este un emulator de PS2 care sa mearga cu adevarat (am intrebat si eu aici deoarece am vazut ca va intereseaza Tag Tournement si stiu ca este doar pe PS2).Daca da va rog datimi si mie o adresa de unde pot sal iau si eu :hmmm:

Daca da va pot face rost de CD cat si de DVD (imagini)pentru pc smile.gif
e-Z
MuadDib, daca as stii as fi zis mai devreme..eu nu stiu sa fie asa ceva. Insa, tekken tag cica e facut rom, din versiunea arcade, si are vro 60 de mega. romul il gasesti la: www.emu-russia.net , la categoria MAME. Emulator, nu stiu care functioneaza. Ar trei sa fie o versiune de MAMe. SUCCES!
Duncan
Nebula is nice ...pentru tot de la CPS la Midway based acrades.
MuadDib
Emulatoarele de PS2 nu merg deoarece nu le este recunoscut BIOSUL .

Daca ai putea gasi un bios compatibil ar merge .
Yoshi
Teoretic sunt mai multe emulatoare de PS2 dar cele mai cunoscute sunt

PCSX2 care poate rula duar demo-uri (are 3 ani de cand este produus si a reusit sa ajunga la V0.6 -dar tot nu merge )

Si ConectingPS2 care teoretic ar trebui sa fie lansat cat de curand

Ar mai fi cateva emulatoare dar sunt facute sa ruleze duar anumite jocuriDeci ... nu sunt emulatoare de PS2 care sa poata rula jocuri
e-Z
pai..bios de ps2 exista..se numeste scp10001.bin, or something. Nu asta e motivul principal ptr care nu e buna treaba cu emulatoarele. Au probleme in a rula rutinele procesorului(whatever that means), de aceea cerintele sunt imense, si frame-rat-ul micut. Cand va fi optimizata partea asta, si cea de compatibilitate, vom avea un emulator bun.(eu zic ca in 2-3 ani, este)
MuadDib
Ai testat biosul cumva ca sa zici ca merge eu unu am testat pe un Pentium IV dar sincer putin ma intereseaza ca am de unde face rost de PS2 asa ca bad luck pentru cei ce nu au sau nu pot face rost de unul. :twisted: :twisted:
Yoshi
Stie cineva vreo adresa de unde se pot lua NRG sau ISO de PSX PS2 sau dreamcast?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.