Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "The Ring" -varianta originala
Anime-Club Forum > Japan / Asia TV > Filme japoneze
jory
Ghiciti ce am vazut de curand? M-am dus sa inchiriez o caseta video-ca sunt acasa si net pauza- si am vrut sa iau "Te Ring" pt ca nu-l vazusem inca, si cand colo vad 2 casete- era varianta americana si cea originala-japoneza. Nici nu stiam ca e scris dupa un roman japonez, nu am retinut numele autorului :oops: . In orice caz mi-a placut f mult: e de atmosfera, nu tu muzica pe fundal (decat niste sunete spooooky in momentele cruciale), dialoguri -cat sa nu e spuna ca e un film mut, dar rezultatul e super! Acum sunt curioasa sa vad si varianta americana, sa vad cum l-au facut praf!!! Sau poate am o surpriza si e chiar mai bun... Am inteles ca e ceva mai multa actiune (in cel japonez totul se petrece f incet, pur i simplu simti cum te cuprinde atmosfera aia apasatoare....)
toranaga
De fapt varianta japoneza se compune dintr-o serie de filme (cerd ca sunt vro 4 sau 5). Intra pe www.imdb.com si cauta acoilo mai multe detalii. Daca ai un DVD player cred ca pot sa fac eu rost de ele pe DVD de la un prieten (care daca ma gandesc bine cred ca le are pe toate).Varianta americana e destul de ok, but still...E de fapt un film de groaza bine facut cu o idee faina.Daca poti gasi pe undeva, iti recomand filmul "Battle Royale" (mai ales prima parte, ca a aparut si a doua in 2003). E super tare!
Urfe
Autorul cartii este Koji Susuki.
kaoru
m da...Ringu este cool,Am impresia ca...nu doar efectele speciale bine realizate fac un film.Apoi...intregi cadre din Ringu au fost luate si puse in varianta americana.faza din final...este creepy in ambele.

BR.....da este ok.Dar nu unul usor de inghitit lol.Pt niste fani anime...este sooper.Dar altfel.....cam multa violenta si scene ciudate smile.gif. in fine..mie unul mia placut tare. Si tipa care joaca si in Kill Bill este dooper.(nu stiu cum o cheama sad.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.