Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Who's Your Favorite Marine?
Anime-Club Forum > Detaliat > One Piece
shobo
Your favorite marine si de ce va place de el.

Favorite marine e Kizaru o sa il vedeti pe la episodul 402 e unul din cei 3 amirali.E foarte chill omu si comic deodata.
Baka man
Smoker biggrin.gif
He's a bad-ass. Plus ca e si foarte puternic.

Si ar mai fi si Coby. La sfarsitul arcului Enies Lobby, cand s-a reintalnit cu Luffy, m-a mirat sa vad cat de mult s-a schimbat. Acum arata chiar tare, spre deosebire de versiunea sa chibi :-?
Anzai
Garp! The Monkeys just rull! I just love goofy characters...
Mai e si Ao Kiji. Il tzin minte pentru ca a fost nice cu Robin, in felul lui.
LightZ
Smoker.Pana la aparitia sa fiecare marinar mi se parea un aiurit si un incompetent,dar Smoker era un tip diferit.Smoker a devenit preferatul meu cand nu a acceptat medaliile si avansarea in grad care i-a fost oferita de marina cand se credea ca el e cel care l-a invins pe Crocodile,unul dintre Shichibukai,dar Smoker a recunoscut ca nu a fost el,ci un pirat.Putini marinari sunt asa,imi plac foarte mult atitudinile astea,Smoker nu a mintit,nu a vrut grad,nu a vrut nimic din moment ce el nu facuse absolut nimic,nici o contributie pentru invingerea lui Crocodile.
bucu
aokiji in special dupa ce am fazut filmul Z, in pirmul rand puterea sa in opinia mea e foarte awesoooome:D si as vrea sa cred ca se va alatura palariilor de paie:P
Mumusan
Favorite marine? Akainu, ca e foarte puternic, desi nu imi place de personalitatea lui.

spoiler despre Aokiji
Aokiji nu mai e in marina
NearMe
QUOTE(Mumusan @ May 16 2013, 01:05 PM)
Favorite marine? Akainu, ca e foarte puternic, desi nu imi place de personalitatea lui.

spoiler despre Aokiji
Aokiji nu mai e in marina

*


Ciudată treabă! Încă nu înţeleg cum poate să fie personajul tău preferat din marină din moment ce nu îţi place personalitatea lui, ci doar puterea...Să înţeleg că îţi alegi personajele preferate în funcţie de puterea pe care o posedă? Ăsta e criteriul tău de selectare...? Puţini selectează astfel, foarte puţini, şi se pare ca faci parte dintre ei. dry.gif

Smoker s-a făcut remarcat în cea mai mare măsură printre marinari, după părerea mea. Personalitatea lui a fost remarcabilă, unul dintre factorii care m-au îndemnat să-l consider preferatul meu. În primul rând nici măcar nu respectă codul marinei, ci aplică unul propriu. În al doilea rând caracterul său este unul impresionant, să ne amintim doar cum l-a lăsat pe Luffy să scape după ce a aflat că i-a dat sarcina lui Zoro de a-l salva de la înec. În ultimul rând, cea mai interesantă şi suprinzătoare fază a fost în Alabasta când, în loc să accepte ca orice marinar o avansare şi o recompensa pentru fapta eroică de a-l "descoperi şi înfrânge pe Crocodile"- deşi Pâlăriile de Paie au făcut totul - acesta a respins-o cu cea mai grozavă atitudine posibilă, chiar blestemând Guvernul Mondial pentru asta...Este un marinar care iese din tiparul obişnuit al marinarilor, îşi merită locul în clasamentul meu.
Romanashu
imi place foarte putin fujitora.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.