Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Banuri Si Suspendari
Anime-Club Forum > Forum > Anunturi
Ranma-kun
Se pare ca avem si noi nevoie de un astfel de thread.

Aici se posteaza orice ban/suspendare/stergere de cont a unui user activ (mai sunt si spambots care ii stergem automat), urmata de o scurta descriere (spam, injurii, limbaj obscen, etc).

Drept un mesaj catre ModSempai/Admins, va rog sa nu ezitati sa suspendati sau sa banati pe cineva care nu se conformeaza regulilor sau are un comportament sfidator catre voi. Pentru mai multe detallii va rog sa cititi regulile

Decizia creeri acestui thread a fost luata prin acordul Root Adminilor, si este o masura practicata in toate comunitatile mari de acest gen din Romania .

P.S. pentru staff-ul mai nou, daca sunteti ModSempai or above, apasati pe butonul "CLOSED" si puteti posta aici chiar daca topicul e inchis.
Ranma-kun
Shinigami-kid are contul suspendat pentru o saptamana. Motiv: spamming an admin's inbox just to piss him off, si faptul ca a fost atat de dragut incat sa imi transmita parerea lui ca majoritatea userilor de pe forum sunt "prosti" .

Aceasta a fost o decizie unanima a Root Adminilor.


Edit: Shinigami-kid a primit o pedeapsa foarte mica, insa de acuma in colo, oricine injura un membru al staff-ului pe forum, fie direct intr-un topic sau prin mesaje private, va primi ban permanent.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Anime Power Forums (Based on Invision Power Board 1.3) © 2005 Anime-Club.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.